BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

13 lata 1 miesiąc temu #355425 przez Anna77
Muszę się wybrać na zakupy, bo w lodówce mam tylko światło niestety. Dzisiaj coś pobolewa mnie brzuch i dość często czuję twardnienie - nawet zaczęłam sobie to zapisywać, żeby mieć kontrolę. Jak wrócę, to już tylko leniuchowanie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #355428 przez Daria23
A no pewnie Kamyczka ze dam rade tylko tak bym chciała troche posprzatac:)nie lubie bałaganu a przez ten tydz jak mnie nie było to troche tu nie ład jest moj Mis tez tylko praca potem szparagi i nie ma kiedy ogarnac domku a ja czuje sie taka bezradna....
Teraz bede miała stracha jechac do ginki żeby mnie znowu nie wysłała do szpitala naszczescie wizyta dopiero 17 maja:)

13 lata 1 miesiąc temu #355429 przez Daria23
Anna uważaj bo twardnienie to bardzo zły znak lepiej odpoczywaj...mnie nie chcieli wypuscic ze szpitala przez twardy brzuch potem

13 lata 1 miesiąc temu #355430 przez Kamyczka
Daria,będzie dobrze!Ja się cieszę,że już mamy wózek,łóżeczko tez upatrzone na necie,tylko musimy na dniach zamówić.A reszt to nawet mąż kupi,bo apteczne rzeczy zostały,a ja się tez wybiorę na chwilę na kupowanie ubranek.Ja mam wizytę 10 maja.

13 lata 1 miesiąc temu #355433 przez Anna77
Wiem Daria, wiem. Dlatego coś nie mogę się zebrać :( Zła jestem troszkę. A tak w ogóle, to jak na taki problem, który Cię dopadł, to późno masz tę wizytę.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #355435 przez Olga
Własnie też się zdziwiłam Daria,że dopiero 17 masz wizytę,ja to jak się coś dzieje,to co tydzień mi każe chodzić,aż mam nie raz serdecznie dosyć.A jak miałam problem z szyjką przed założeniem krążka,to pamiętam w poniedziałek byłam i w czwartek już kazał na kontrol przyjść.Teraz co dwa tyg.chodzę,alę wolę to niż leżeć w szpitalu. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

13 lata 1 miesiąc temu #355439 przez martadam23
hej dwu-paczki :))
co prawda pod czytałam u was ... i zaglądam co jakiś czas :)
terminek mam na 3 sierpnia ale nigdy nic nie wiadomo ...
więc może uda się i koniec lipca :)
mam pytanko co szykujecie ze sobą do szpitala ?
pozdrawiam i ...
dbajcie o siebie ...
ps. Kamyczek u mnie się już po mału normuje :) ufam że i u Ciebie będzie dobrze :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

13 lata 1 miesiąc temu #355440 przez Kamyczka
Daria,a co dostałaś na podtrzymanie teraz?

13 lata 1 miesiąc temu #355442 przez Daria23
No w szpitalu mówili ze mam isc na wizyte za 10 dni ale wczesniej nie dało rady sie zapisac wiec ide po 15 dniach...mam leżec i sie nie ruszac ale wrazie jakich kolwiek bólów itp to mam sie zgłosic do szpitala

13 lata 1 miesiąc temu #355446 przez Daria23
Teraz na podtrzymanie dostałąm Fenoterol- musze brac go co 3 godz w nocy tez spac z budzikiem , staveran , luteine i cały czas 6 tab magnezu brac no i leżeć odłogiem

13 lata 1 miesiąc temu #355447 przez Kamyczka
martadam23 napisał:

hej dwu-paczki :))
co prawda pod czytałam u was ... i zaglądam co jakiś czas :)
terminek mam na 3 sierpnia ale nigdy nic nie wiadomo ...
więc może uda się i koniec lipca :)
mam pytanko co szykujecie ze sobą do szpitala ?
pozdrawiam i ...
dbajcie o siebie ...
ps. Kamyczek u mnie się już po mału normuje :) ufam że i u Ciebie będzie dobrze :D

Hejka Martadam,oby oby było ok,zobaczymy co mi 10.05 diabetolog powie :blink:
Do szpitala to wszystko muszę zabrać zarówno dla siebie(kosmetyki,koszule,podpaski i inne apteczne rzeczy do porodu i połogu) jak i dla maluszka(ubranka,kosmetyki,kremy,pieluszki,ręczniczki itp)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #355449 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Teraz na podtrzymanie dostałąm Fenoterol- musze brac go co 3 godz w nocy tez spac z budzikiem , staveran , luteine i cały czas 6 tab magnezu brac no i leżeć odłogiem

Daria,dużo tego.....a jak się czujesz?

13 lata 1 miesiąc temu #355451 przez maksiu
Hejka mamusie:)
U nas dzis pogoda do kitu pochmurno jak niewiem, i co chwile popaduje
ja sie jakos licho czuje niby zjadlam sniadanie jak wstalam bylo doborze a teraz jest ze tak juz powiem do dupy dobrze ze m jest w domu w razie co:)kurde ja mam tez miejscami twardy brzuszek ale to mijscami i pewnie od tego ze maly/a sie rozpycha ja mam wizyte na 22 maja juz doczekac sie nie mohge

13 lata 1 miesiąc temu #355452 przez Daria23
no duzo do tego jeszcze biore te żelazo i ten femibian- boje sie o moj żołądek normalnie nigdy zadnych tabletek nie łykałam a teraz zobacz ile tego musze brac

13 lata 1 miesiąc temu #355454 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

no duzo do tego jeszcze biore te żelazo i ten femibian- boje sie o moj żołądek normalnie nigdy zadnych tabletek nie łykałam a teraz zobacz ile tego musze brac

Daria to całą apteczkę łykasz...ale skoro ma pomóc to musisz to przetrwać,dasz radę.Mnie też boli wszystko od leżenia i boję się wyjść nawet na chwilę gdzieś.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka