BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 11 miesiąc temu #119312 przez Dorciaition
STO LAT dla męża :)

Ja właśnie zakupiłam trochę scrapków na allegro i teraz czekam aż dotrą i działam dalej z albumem Fasolki :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #119320 przez vestusia
A ja nie wytrzymałam do jutra, skoczyłam do sklepu po ogórki, śmietanę i włoszczyznę i właśnie gotuję ogórkową heheh :)
13 lata 11 miesiąc temu #119324 przez Dorciaition
vestusia napisał:

A ja nie wytrzymałam do jutra, skoczyłam do sklepu po ogórki, śmietanę i włoszczyznę i właśnie gotuję ogórkową heheh :)

O TY! :lol:

13 lata 11 miesiąc temu #119369 przez vestusia
Nio, ogórkowa przepyszna. Zostawić którejś z Was? :) he, he :) Smacznego wszystkim :)
13 lata 11 miesiąc temu #119372 przez iva 20
ja tam nie lubie ogorkowej tzn od mojego chlopaka babcia robi przepyszna i chyba pierwszy raz zjadlam ze smakiem ta zupke :) ale moze tez ugotuje i dzidziusiowi posmakuje :lol: :lol: a dzisiaj zjadlam placki po wegiersku mmmm przepyszne :D
13 lata 11 miesiąc temu #119382 przez Dorciaition
vestusia napisał:

Nio, ogórkowa przepyszna. Zostawić którejś z Was? :) he, he :) Smacznego wszystkim :)

JA CHCĘ! :silly:

Ile ogórków musi być do takiego normalnego, nie małego, nie dużego garnka? :) Nie chce dużo robić, bo męzuś nie lubi.

13 lata 11 miesiąc temu #119389 przez iva 20
to ja tez westusia poprosze na wynos sprubuje :D
13 lata 11 miesiąc temu #119402 przez vestusia
Hmmm.... ile ogórków... myślę, że około 5-6? A zupkę przesyłam na wynos ;-P
13 lata 11 miesiąc temu #119416 przez madziaska
Dorcia przypomnialas mi o czeresniach :):):) Chce je od poczatku ciazy... u nas jeszcze nie ma, zimno bylo wiec chyba jeszcze niedojzale.... ale mi smaka narobilas... ja tez srapki zamowilam dzisiaj i album i juz nie moge sie doczekac jak rozpoczne dzielo ;)
13 lata 11 miesiąc temu #119470 przez iva 20
Westusia zaloz sobie suwaczek bedziemy mogly sledzic ktory to juz tydzien :) ja juz Kochane klade sie spac :) Dobranoc i milej spokojnej nocy Buziaki :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #119475 przez Batmanik
ja tez zaraz smigam lulu poki moj urwis spi jeszcze:)
milej nocy dziewczyny!!!
13 lata 11 miesiąc temu #119479 przez vestusia
Ja w takim razie powoli też szykuję się do spania, obejrzałam seriale i najadłam się arbuza. Nie był to najlepszy pomysł, bo w nocy będę sikać jak szalona.. no ale taką miałam na niego ochotę :))) Dobranoc Ciężaróweczki i do napisania jutro :)

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #119486 przez madziaska
No i kolejna narobila mi smaka ;)Uwielbiam arbuza :) A zty sikaniem, to i bez niego wstaje w nocy... Ostatnio raz w srodku nocy i wczesnie rano... ;)
DOBRANOC KOBIETKI :kiss:
13 lata 11 miesiąc temu #119574 przez iva 20
Hejka dziewczyny :) widze ze tu nikogo jeszcze nie bylo pewnie spicie jeszcze w lozkach :D ja niestety nie umiem dlugo spac :) Jak wam minela noc ??? U mnie slonko za oknem moze bedzie jakas fajna pogoda bo w ostatnim czasie jakos tako pochmurno :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #119587 przez Dorciaition
Hejka!

A mnie dziś mąż wyciągnął do pracy. Ale nie będę długo,zrobię swoje i śmigam do domku ogórkową robić :lol:

Miłego dnia :kiss:

Pogoda niestety nie dopisuje B)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży