- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274164 przez Kredka
Batmanik jak sprawy sie mają?
Zycze spokojnej nocki i aby mala spala spokojnie. Nie ma nic przykrejszego jak widzisz jak Twoje dziecko cierpi i nie mozesz mu pomoc.
Malina ja tez mam problemy ze spaniem. Niby padnieta jestem, ide pod prysznic to sie rozbudzam i siedze do 23-00 bo potem karmienie i dopiero ok 1ej w nocy sie klade. W rezultacie tez chodze jak zombi. Najgorzej jak Mikołaj nie chce rano pospac to dopiero oczy na zapalki
Anakol fajnie ze sie odezwalas
czekamy na jakies fotki Natalki
Kzada z nas ma czasem gorsze dni. Mnie zawsze giną pieluchy tetrowe i jak karmie malego to zawsze jest poszukiwanie pieluch...nie wiem gdzie ja je podziewm..
Dorciatron widzisz co lekarz to inna opinia. Nam pani dr co bada w szpitalu noworodki zasugerowala aby szczepic normalnie. Ona sama szczepila normalnie a jest mloda panią dr (wiec jest na czasie) bo na oko jest po 30-tce. Jest bardzo dobrym fachowcem, ma świetną opinie.
Emkapl podziwiam ze Ty masz jeszcze sile na siłownie
Moj męzus mnie zarazil katarem
mam nadzieje ze Mikolaj nie bedzie chory
Macie jakies sposoby dka karmiacej na przeziębienie????
Zycze spokojnej nocki i aby mala spala spokojnie. Nie ma nic przykrejszego jak widzisz jak Twoje dziecko cierpi i nie mozesz mu pomoc.
Malina ja tez mam problemy ze spaniem. Niby padnieta jestem, ide pod prysznic to sie rozbudzam i siedze do 23-00 bo potem karmienie i dopiero ok 1ej w nocy sie klade. W rezultacie tez chodze jak zombi. Najgorzej jak Mikołaj nie chce rano pospac to dopiero oczy na zapalki
Anakol fajnie ze sie odezwalas

Dorciatron widzisz co lekarz to inna opinia. Nam pani dr co bada w szpitalu noworodki zasugerowala aby szczepic normalnie. Ona sama szczepila normalnie a jest mloda panią dr (wiec jest na czasie) bo na oko jest po 30-tce. Jest bardzo dobrym fachowcem, ma świetną opinie.
Emkapl podziwiam ze Ty masz jeszcze sile na siłownie
Moj męzus mnie zarazil katarem

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274203 przez TyszAnka
Witam Kochane 
Nie dam rady Was nadrobić, weszłam na chwilkę....
Mój mały, jest papuśny, w miesiąc przytył 1600gram i ma zakaz dokarmiania poić herbatką...nie przesypia nocy- idzie spać ok. pierwszej-drugiej w nocy i śpi ok 5 godzin, to jest najdłużej.
Leżąc na brzuchu-tzn na przedramionach się opiera i przewraca na plecy, gaworzy, jest zdrowy,wszystko OK
pozdrawiam

Nie dam rady Was nadrobić, weszłam na chwilkę....
Mój mały, jest papuśny, w miesiąc przytył 1600gram i ma zakaz dokarmiania poić herbatką...nie przesypia nocy- idzie spać ok. pierwszej-drugiej w nocy i śpi ok 5 godzin, to jest najdłużej.
Leżąc na brzuchu-tzn na przedramionach się opiera i przewraca na plecy, gaworzy, jest zdrowy,wszystko OK
pozdrawiam
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274208 przez Kredka
Fajnie ze sie TYSZANKa odezwałas 
Nie wiesz czy mozna przy karmieniu piersia wziasc rutinoscorbin i wit c? Mam straszny katar i dzis sie uaktywnił
No i w jakich dawkach? Bede wdzieczna za rade. Czytalam gdzies ze niby tak ale wole sprawdzic

Nie wiesz czy mozna przy karmieniu piersia wziasc rutinoscorbin i wit c? Mam straszny katar i dzis sie uaktywnił

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274209 przez Dorciaition
Anakol
Ucałuj Natalkę 
Kredka też mam ten problem- jak wezmę prysznic, moze być to nawet rano, po imprezie, to nie usnę. Woda mnie rozbudza
TyszAnka pięknie Olaf przybiera. W ogóle cudasek z niego. Również buziaki
Wy na butli tak?
A ja chyba za szybko pochwaliłam Lenkę. Znowu jest jak na poczatku. O 22 się obudziła i nie śpi! A jest 00:20
Kredka Rutinoscorbin można, ale w jakich ilościach to nie wiem

Kredka też mam ten problem- jak wezmę prysznic, moze być to nawet rano, po imprezie, to nie usnę. Woda mnie rozbudza

TyszAnka pięknie Olaf przybiera. W ogóle cudasek z niego. Również buziaki

Wy na butli tak?
A ja chyba za szybko pochwaliłam Lenkę. Znowu jest jak na poczatku. O 22 się obudziła i nie śpi! A jest 00:20

Kredka Rutinoscorbin można, ale w jakich ilościach to nie wiem

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #274212 przez Kredka
Tyszanka śliczny ten Twoj Olaf. Jakie minki robi
wycałuj go ode mnie. Tez jestem ciekawa czy na butli tak ładnie przybiera?
Dorciaitron dziekuje za rade. Wezmę 2 tab rutinoscorbinu i 1 wit c mysle ze taka dawka nie zaszkodzi

Dorciaitron dziekuje za rade. Wezmę 2 tab rutinoscorbinu i 1 wit c mysle ze taka dawka nie zaszkodzi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Kredka.
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274225 przez Kredka
Tyszanka na śweieta szykujesz jedzonko i tak, a wiec troszke wiecej mozna naszykowac i za jednym zamachem dwie pieczenie upiec.
Choc powiem szczerze myslałam o wynajeciu w restauracji kilku stolikow i kilka dan obiadowych. Wygodnie, bo podadzą, pozmywają a tak to padaj na cyce zeby wszystkich poobsługiwać
a do tego trzeba miec siłę dla naszego małego bączka. Zobaczę jak z kaską bedzie, mam jeszcze troche czasu
Choc powiem szczerze myslałam o wynajeciu w restauracji kilku stolikow i kilka dan obiadowych. Wygodnie, bo podadzą, pozmywają a tak to padaj na cyce zeby wszystkich poobsługiwać

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274234 przez emkapl84
dzien dobry mamusie 
nocka u mnie w miare przespana...poszlam spac o 22 o 24 obudzila mnie nie natalka tylko M!!!!
a pozniej pobudka dopiero o 4....M w pracy wiec znowu dzien sama spedze..jak mi moj lobuziak pozwoli to zrobie dzis spaghetti carbonara

nocka u mnie w miare przespana...poszlam spac o 22 o 24 obudzila mnie nie natalka tylko M!!!!

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #274248 przez iva 20
hejcia dziewczyny 
Tyszanka super ze sie odezwalas a Olaf przesliczny
hehe i duzo zjada sobie tego mleczka 
a ja dzisiaj wspanialy dzien i humorek tez rano M zostal z mala jak jeszcze spala a ja poszlam sie wybiegac na dwor tak mi tego brakowalo przed ciaza codziennie biegalam po 10 kilometrow
i dzisiaj wszystkopowrocilo i zaczynam biegac jak M bedzie w domku w sobote i w niedziele to mnie nie ma jestem na dworze i biegam
az sie lepiej czuje
w tygodniu bede na skakance skakac a w soboty i w niedziele biegac 
ja szczerze mowiac nie wiem ile moja umie wcinac bo juz nie odciagam mleka a jak mala sie przessie do cyca to go pije i pije wiec pewnie tez umie dossyc wypic tego mojego mleczka
heheh teraz moja mala spi zawsze o tej godzinie wkladam ja do lozeczka puszczam karuzelke i ona za chwile spi
oki zmykam teraz cos sie pomlowac i odstroic hehe a cio

Tyszanka super ze sie odezwalas a Olaf przesliczny

a ja dzisiaj wspanialy dzien i humorek tez rano M zostal z mala jak jeszcze spala a ja poszlam sie wybiegac na dwor tak mi tego brakowalo przed ciaza codziennie biegalam po 10 kilometrow

ja szczerze mowiac nie wiem ile moja umie wcinac bo juz nie odciagam mleka a jak mala sie przessie do cyca to go pije i pije wiec pewnie tez umie dossyc wypic tego mojego mleczka

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #274264 przez Dorciaition
Hej Kobitki.
Lenka zasnęła dopiero o 1, ale za to spała do 8
TyszAnka moja tak samo wypija. Rano wypiła 120 ml a za godzinę 80 ml mojego mleka. Dziś zapisuje ile ona zajada bo coś mi się wydaje, że za dużo.
My chrzciny planujemy na koniec marca. Muszę się trochę dostosować z datą z moją familią w Anglii, bo tam i chrzestny i babcia jest.
W przyszłym tyg będziemy rezerwować termin.
Obiadek na pewno w restauracji. W moim małym mieszkaniu (mam tylko aneks) trochę ciężko by było, choć po i tak pewnie wszyscy zjadą się do nas, ale to już będzie tak na luzie bardziej.
Kredka super, że dalej karmmisz normalnie. To chyba faktycznie był ten urok :/
Emka no to miałaś miłą pobudkę
Iva też bym chętnie pobiegała ale w takiej pogodzie za nic mi się nie chcę. Zobaczymy bardziej na wiosnę
Miłego weekendu.
Lenka zasnęła dopiero o 1, ale za to spała do 8

TyszAnka moja tak samo wypija. Rano wypiła 120 ml a za godzinę 80 ml mojego mleka. Dziś zapisuje ile ona zajada bo coś mi się wydaje, że za dużo.
My chrzciny planujemy na koniec marca. Muszę się trochę dostosować z datą z moją familią w Anglii, bo tam i chrzestny i babcia jest.
W przyszłym tyg będziemy rezerwować termin.
Obiadek na pewno w restauracji. W moim małym mieszkaniu (mam tylko aneks) trochę ciężko by było, choć po i tak pewnie wszyscy zjadą się do nas, ale to już będzie tak na luzie bardziej.
Kredka super, że dalej karmmisz normalnie. To chyba faktycznie był ten urok :/
Emka no to miałaś miłą pobudkę

Iva też bym chętnie pobiegała ale w takiej pogodzie za nic mi się nie chcę. Zobaczymy bardziej na wiosnę

Miłego weekendu.
Moderatorzy: ilona