- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #147946 przez Aleksandra
Super są te suwaczki
Bardziej dokładne niż z naszej strony
Szykuję się do spania,bo jutro idę do pracy 
Miłej nocki kochane

Miłej nocki kochane

Temat został zablokowany.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148106 przez Dorciaition
Dobry Dzień 
Ola super suwaczek. Ten fajniejsze bo dokładniej widać.
Vestusia u Ciebie też widzę coś nowego. U mnie się już nie mieści, ale do Twojego będę zaglądała
Vestusia super gaciory
Ja nie potrafię nic znalezc fajnego do wylicytowania :/
Ja dziś w robocie więc się zabieram i zmykam do domciu.
Miłego dnia

Ola super suwaczek. Ten fajniejsze bo dokładniej widać.

Vestusia u Ciebie też widzę coś nowego. U mnie się już nie mieści, ale do Twojego będę zaglądała

Vestusia super gaciory

Ja dziś w robocie więc się zabieram i zmykam do domciu.
Miłego dnia

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148112 przez Aleksandra
Witam was kochane.
Ja już w pracy, ale zapowiada się spokojny dzień
Wieczorem jedziemy do moich rodziców nocować, bo wyjechali i musimy mieszkania przypilnować. Odpoczniemy sobie troszkę i w sobotę wracamy. W niedziele teściowie jadą do rodzinki ( tej której nie lubię) a my sie prubujemy się z tego wykręcić.
Spodenki superaśne
Ja dziś dostane poduszkę rogala
Ja już w pracy, ale zapowiada się spokojny dzień

Spodenki superaśne

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148147 przez aniaa_
Cześć Dziewczyny,
Jestem nowa na forum ale od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek
, jeśli pozwolicie to chętnie do Was dołączę. Napisałabym już wcześniej ale ja ciągle nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży, na którą z mężem bardzo czekaliśmy, nie pisałam wcześniej bo nie chciałam po prostu zapeszyć. To moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w zeszłym roku w lipcu w 9 tygodniu ciąży i dlatego to wszytko wyjadę mi sie takie nierealne i po prostu boje sie zacząć cieszyć tym, że jestem w ciąży. Jeszcze nawet nic nie mam dla swojego Bobasa, boję sie cokolwiek kupic, chociaż czas powoli wsiąść sie za zakupy bo przecież naraz nie damy rady wszystkiego zakupić. Wczoraj byłam u lekarza i jest wszystko ok oraz dowiedziałam się że w moim brzuszku rośnie chłopak, mąż jest prze szczęśliwy, że będzie miał syna i jaki jest dumny
teraz tylko pozostaje wybór imienia zastanawiamy sie nad dwoma Filip albo Marcin. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
Jestem nowa na forum ale od jakiegoś czasu podczytuję Wasz wątek

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148153 przez vestusia
Cześć Dziewczyny!
Dorcia, chciałam ten suwaczek rozszerzyć, ale faktycznie nie zauważyłam wczoraj, że już nie ma miejsca na tabelkę z wizytami. Ech, niestety musiałam z tego zrezygnować, ale chyba zrobię za chwilę tak, że usunę to z "baby-gaga.com" a dodam ile dni zostało do porodu, ja wtedy będę u Ciebie podglądać który jestem miesiąc, a Ty u mnie ile zostało do porodu
Aniaa_ Witaj!
Rozumiem Cię doskonale, wiem, co to znaczy starać się o dzidziulkę dlatego wiem, że boisz się, że zapeszysz. No ale to już połowa ciąży, więc naprawdę trzeba być dobrej myśli
Widzisz, u nas na forum bardzo kolorowo, na pewno będziesz się tutaj czuła dobrze
I odzywaj się do nas często, bo my lubimy dużo pisać 
Ja wstałam, Funia nie dała mi pospać dłużej jak do 9, łobuz z niej i tyle. No ale niech jej będzie. Czekam na zakończenie ostatnich dwóch licytacji, więc luzik
Dorcia, chciałam ten suwaczek rozszerzyć, ale faktycznie nie zauważyłam wczoraj, że już nie ma miejsca na tabelkę z wizytami. Ech, niestety musiałam z tego zrezygnować, ale chyba zrobię za chwilę tak, że usunę to z "baby-gaga.com" a dodam ile dni zostało do porodu, ja wtedy będę u Ciebie podglądać który jestem miesiąc, a Ty u mnie ile zostało do porodu

Aniaa_ Witaj!
Rozumiem Cię doskonale, wiem, co to znaczy starać się o dzidziulkę dlatego wiem, że boisz się, że zapeszysz. No ale to już połowa ciąży, więc naprawdę trzeba być dobrej myśli

Ja wstałam, Funia nie dała mi pospać dłużej jak do 9, łobuz z niej i tyle. No ale niech jej będzie. Czekam na zakończenie ostatnich dwóch licytacji, więc luzik

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148159 przez Aleksandra
Cześć Ania
Witamy w gronie listopadówek. Z twoim synkiem na pewno będzie wszystko ok tak jak do tej pory
My też się zastanawiamy nad imieniem Filip ( o ile bedzie to chłopak) 
Właśnie wybieram pieluiszki tetrowe i flenlowe dla maluszka...

Właśnie wybieram pieluiszki tetrowe i flenlowe dla maluszka...
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #148189 przez madziaska
Vestusia portki super, a ta posciel tez bardzo mi sie podoba.... Tez taka chyba kupie 
Dorcia, milego dnia w pracy
ja tez troszke dzisiaj poracuje, musze popisac troszke do Sądu i mam dwie dziewczynki zktorymi "cwicze mowe "
Trzeba jakos zarobic na te ubranka 
Aniaa witam Cie bardzo serdecznie
Moja hania dzisiaj w nocy kopala, rano o 6 jak brlama leki tez
teraz spi, cos jej sie pokrecilo 
Ola ja juz pieluszki kupilam... mam 10 zwyklych tetrowych bialych, dwie tetrowe z nadrukiem i jedna bawelniana... A TY ile kupujesz??? Mnie sie wydaje, ze moich 13 wystarszy

Dorcia, milego dnia w pracy

ja tez troszke dzisiaj poracuje, musze popisac troszke do Sądu i mam dwie dziewczynki zktorymi "cwicze mowe "

Aniaa witam Cie bardzo serdecznie

Moja hania dzisiaj w nocy kopala, rano o 6 jak brlama leki tez

Ola ja juz pieluszki kupilam... mam 10 zwyklych tetrowych bialych, dwie tetrowe z nadrukiem i jedna bawelniana... A TY ile kupujesz??? Mnie sie wydaje, ze moich 13 wystarszy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez madziaska.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148195 przez Aleksandra
Madziska ja planuję kupić z 10 zwykłych tetrowych białych i ze 3 kolorowe tetrowe i ze 3 flanelowe kolorowe
Tak wiem, szaleństwo 
Vestusia pościel śliczna

Vestusia pościel śliczna

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148205 przez Aleksandra
Też tak uważam, pieluszek nigdy za mało....
Te kolorowe flanelowe są śliczne. Z pościelą jeszcze się wstrzymam, bo nie mam gdzie tego trzym,ać, dlatego na razie skupiam się na drobiazgach.

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148208 przez vestusia
Mnie kumpela też mówiła, że tak z 10 pieluszek trzeba mieć. Więc też kupię kilka kolorowych, bo mnie się bardzo podobają, i kilka białych 
A ta pościel w sumie chyba nie taka droga, razem z wypełnieniem za 118 zł, rozmiar 135cm x 100 cm, więc myślę, że powinna być oki
A potem jak już będę wiedziała, jaką płeć ma dzidziuś, to dokupię jeszcze jeden komplet samej pościeli na zmianę. A ta pościel niech sobie leży. Tym bardziej, że aukcja się zakończyła z powodu braku ofert kupna i napisałam maila do sprzedającego, czy można jeszcze zakupić pościel. Odpisał, że tak. Więc o ile będzie ona pasować do wymiarów mojego łóżeczka, to od razu robię przelew i czekam na moje owieczki. A swoją drogą to mam sentyment do tej pościeli, bo moja Mamcia ma w sypialni identyczną i jak ją zobaczyłam, to od razu chciałam takie owieczki dla dzidzi. Zawsze będę myślała o mojej Mamci, bo na co dzień jej nie widuję 
Aniaa_ a na kiedy masz termin porodu?

A ta pościel w sumie chyba nie taka droga, razem z wypełnieniem za 118 zł, rozmiar 135cm x 100 cm, więc myślę, że powinna być oki

Aniaa_ a na kiedy masz termin porodu?

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #148256 przez aniaa_
Z tym terminem porodu to ja szczerze już zgłupiałam
bo wg miesiączki powinnam mieć termin na 11 listopada, a że cykle miałam nieregularne i długie to badania usg wskazywały wcześniej na datę 19 listopada i tej daty lekarz kazał sie trzymać, ale po wczorajszej wizycie okazało sie że dzidzia wygląda na 20 tyg i 2 dni a nie na 19 tyg i 5 dni
suwaczek ustawiłam wg wczorajszych pomiarów a daty porodu to będę sie chyba trzymała tej niezmiennej 11 listopada
chociaż znając życie może moja dzidzia zrobi mi niespodziankę i będzie 13 listopada w moje urodzinki
.
Śliczna pościel wcześniej też taką oglądałam, ale zdecyduje sie chyba na taką allegro.pl/11-el-posciel-120x90-z-aplika...isy-i1673655817.html
Zaraz uciekam z siostrą połazić troche po sklepach, tylko że pogoda coś sie psuje bo wieje i chyba sie rozpada zaraz

Śliczna pościel wcześniej też taką oglądałam, ale zdecyduje sie chyba na taką allegro.pl/11-el-posciel-120x90-z-aplika...isy-i1673655817.html
Zaraz uciekam z siostrą połazić troche po sklepach, tylko że pogoda coś sie psuje bo wieje i chyba sie rozpada zaraz

Moderatorzy: ilona