- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178025 przez vestusia
Witam ponownie. Ten error mnie wykończy. Próbowałam tyle razy się zalogować i bez skutku. Porażka, naprawdę mnie to drażni.
Ola, fajno z tą szkołą rodzenia. U mnie jednak lipa z nią będzie i będę zdana na łaskę i pomoc położnych.
Ja glukozę miałam robioną w 20 tygodniu, więc mam ją z głowy, i dawkę 75g.
My byliśmy u teściów, potem na spacerku z Funiolkiem. Noga mi szwankuje, znając życie nie potańcuję w sobotę z jej powodu. No ale zobaczymy.
Spadam na tv, życzę Wam miłego wieczoru
Buziole :*
Ola, fajno z tą szkołą rodzenia. U mnie jednak lipa z nią będzie i będę zdana na łaskę i pomoc położnych.
Ja glukozę miałam robioną w 20 tygodniu, więc mam ją z głowy, i dawkę 75g.
My byliśmy u teściów, potem na spacerku z Funiolkiem. Noga mi szwankuje, znając życie nie potańcuję w sobotę z jej powodu. No ale zobaczymy.
Spadam na tv, życzę Wam miłego wieczoru

Temat został zablokowany.
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #178035 przez TyszAnka
Witajcie
Luśka, super fotka, podziwiam Cię ze po cc tak szybciutko doszłaś do siebie
A mąż to w końcu dojechał do Was?
Anyanka, przeszłaś z tymi poronieniami, i tyle się wyczekałaś na upragniona ciążę, będzie wszystko ok, musi być, ale wiadomo obawy są, ja tez mam takie chwile czy będzie wszystko ok, a potem mowie sobie ze musi być tym razem dobrze.
Vestusia z pierogami ja sie nie pierdziele, zarobie ciasto podzielę na kilka mniejszych części i wałkuję, dzisiaj zrobiłam z podwójnej porcji (4 szkl. maki,2 szkl. niepełne wrzątku i 2 łyżki oleju) wałkowanie, wykrawanie ze szklankami i lepienie. Zamrożonych mam 84 szt, i zjedliśmy dzisiaj po 15 sztuk (tak tak, razem 30 sztuk) z nas takie żarłoki
Farszu zostało mi jeszcze na ok 350-400 pierogów.Jutro biorę się ostro do roboty
Iva, mój młodszy syn jest uczulony na komary, strasznie puchnie, nawet nie myślę co by było gdyby go dziabnął jakiś w okolicy szyi...grrrrrrrr poszukam fotek ja miał buzie spuchniętą i oka nie było widać, to Wam tutaj wrzucę.
Dorcia fajna wpadeczka z ta niedziela, ale ja tez dzisiaj z rana takie miałam wrażenie ze niedziela hi hi
za to krótszy tydzień dla pracujących bo tylko 4 dni 
Miłego wieczorku
Luśka, super fotka, podziwiam Cię ze po cc tak szybciutko doszłaś do siebie

A mąż to w końcu dojechał do Was?
Anyanka, przeszłaś z tymi poronieniami, i tyle się wyczekałaś na upragniona ciążę, będzie wszystko ok, musi być, ale wiadomo obawy są, ja tez mam takie chwile czy będzie wszystko ok, a potem mowie sobie ze musi być tym razem dobrze.
Vestusia z pierogami ja sie nie pierdziele, zarobie ciasto podzielę na kilka mniejszych części i wałkuję, dzisiaj zrobiłam z podwójnej porcji (4 szkl. maki,2 szkl. niepełne wrzątku i 2 łyżki oleju) wałkowanie, wykrawanie ze szklankami i lepienie. Zamrożonych mam 84 szt, i zjedliśmy dzisiaj po 15 sztuk (tak tak, razem 30 sztuk) z nas takie żarłoki

Farszu zostało mi jeszcze na ok 350-400 pierogów.Jutro biorę się ostro do roboty

Iva, mój młodszy syn jest uczulony na komary, strasznie puchnie, nawet nie myślę co by było gdyby go dziabnął jakiś w okolicy szyi...grrrrrrrr poszukam fotek ja miał buzie spuchniętą i oka nie było widać, to Wam tutaj wrzucę.
Dorcia fajna wpadeczka z ta niedziela, ale ja tez dzisiaj z rana takie miałam wrażenie ze niedziela hi hi

Miłego wieczorku

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178038 przez Dorciaition
TyszAnka tyle pierogów? O kuźwa! Twarda jesteś z tym klejeniem
Ja to nawet nie potrafię farszu zrobić
a fajno byłoby tak mieć właśnie jak Ty w zamrażalce i podjadać kiedy najdzie ochota 
Spadam, film na tvp 1 oglądać.
Do juterka

Spadam, film na tvp 1 oglądać.
Do juterka

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178067 przez Aleksandra
Dobranoc mamusie 
Odezwę się jutro z pracy jak będę miała chwilkę...jutro do pracy....ech...ale jeszcze tylko do końca miesiąca i L4
Miłej nocki

Odezwę się jutro z pracy jak będę miała chwilkę...jutro do pracy....ech...ale jeszcze tylko do końca miesiąca i L4

Miłej nocki

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 8 miesiąc temu #178077 przez luska
hej laseczki .Kurde mnie tez ten error wykonczy.Docia napisze ci jutro moj nr bo co sie wezme to mi error wywala a musze z tele menia spisywać bo nie znam na pamięć swojego a teraz to juz chce brak na takie wyczyny 
Tysz anka tyle pierogów matko boska fabryka
A wiesz co do wracania do formy to nie oszukujmy sie ,że dużo dało mi regularna gimnastyka.Bo tak to ciężko pewnie by było.Teraz przy Olu sie nabiegam i naskacze ale już dwa razy połączyłam zabawę z młodym z rozciąganiem i mam zamiar to codziennie praktykować(tylko ciekawe co z tych zamiarow mi wyjdzie hehehe
)
Ja mojego dzis molestowałam o szkole rodzenia ale mówi ,ze czasu nie ma.Ehh wiec bez sensu płacić jak nie będę miała z kim jadzic .A dojechał w końcu .POł nocy złodziej łapali .Potem policja przyjechała zanim wszystko załatwili to o 4 sie spać położył.Mimo wszystko mam na niego wkur......Dzis sam powiedział ,że kupi mi autko bo miedzy innym o to tez sa kłótnię ,że jestem od innych uzależniona bo teraz nie mam auta a złomkiem nie jeżdżę.Dlatego nie chce wracać na zapizdziejewo.No ale synek za tata sie stęsknił i nie miałam serca ich rozdzielać wiec wrodziłam B)Eh tez uciekam spać.Slodkich snów ciezaróweczki

Tysz anka tyle pierogów matko boska fabryka

Ja mojego dzis molestowałam o szkole rodzenia ale mówi ,ze czasu nie ma.Ehh wiec bez sensu płacić jak nie będę miała z kim jadzic .A dojechał w końcu .POł nocy złodziej łapali .Potem policja przyjechała zanim wszystko załatwili to o 4 sie spać położył.Mimo wszystko mam na niego wkur......Dzis sam powiedział ,że kupi mi autko bo miedzy innym o to tez sa kłótnię ,że jestem od innych uzależniona bo teraz nie mam auta a złomkiem nie jeżdżę.Dlatego nie chce wracać na zapizdziejewo.No ale synek za tata sie stęsknił i nie miałam serca ich rozdzielać wiec wrodziłam B)Eh tez uciekam spać.Slodkich snów ciezaróweczki

- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178102 przez TyszAnka
Witam śpiochy 
Ja wstałam o 5:50 bo miałam jechać z moim i jego szwagrem do Gliwic do szpitala onkologicznego, bo z mama mojego jest coraz gorzej....ma raka żołądka, termin przyjęcia na 13 wrzesnia, lecz wymiotuje od zeszłego poniedziałku czarna mazia z jakimiś fragmentami- była w sobote karetka i learz powiedział ze to sa resztki zoładka...nic nie je- pojechali dzisiaj załatwic wczesniejsze przyjecie do szpitala....ciekawe czy są miejsca- Gliwice to klinika zgdzie lecz a się ludzie z całego kraju....Miałam jechać ale stwierdziłam- po co we trójkę bedziemy chodzic po ordynatorach....
Oki ja zabieram się za lepienie pierogów mam juz ciasto przygotowane- a farsz czeka
Milego dzionka ciężarówki

Ja wstałam o 5:50 bo miałam jechać z moim i jego szwagrem do Gliwic do szpitala onkologicznego, bo z mama mojego jest coraz gorzej....ma raka żołądka, termin przyjęcia na 13 wrzesnia, lecz wymiotuje od zeszłego poniedziałku czarna mazia z jakimiś fragmentami- była w sobote karetka i learz powiedział ze to sa resztki zoładka...nic nie je- pojechali dzisiaj załatwic wczesniejsze przyjecie do szpitala....ciekawe czy są miejsca- Gliwice to klinika zgdzie lecz a się ludzie z całego kraju....Miałam jechać ale stwierdziłam- po co we trójkę bedziemy chodzic po ordynatorach....
Oki ja zabieram się za lepienie pierogów mam juz ciasto przygotowane- a farsz czeka

Milego dzionka ciężarówki

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178113 przez Dorciaition
Hej Kobitki 
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje
Także wstawać kochane 
Ola, jeszcze 2 tygodnie i odpoczniesz sobie
Fajno
Tak mówię, a chętnie bym jeszcze pospała. My już opuściliśmy nasze mieszkanko i na tydzień wyjechaliśmy. Teraz siedzę w pracy, ale nie wiem czy coś będę robiła
Pogoda zapowiada się piękna.
Luśka no właśnie ta silna wola musi być
Ale damy radę i będziemy ćwiczyć. Pewnie najgorszy jest początek, a później to już wejdzie w nawyk. Oby 
TyszAnka dużo zdrówka dla Twojej Mamy. Ach te wstrętne choróbska.
Co do szkoły rodzenia to powiedziałam wczoraj Krzyśkowi, że w związku z tym, że z Wrockiem nici to zapisałam nas do szkoły. Powiedział tylko "acha"...
Miłego dnia (wtorku, nie poniedziałku)

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje

Ola, jeszcze 2 tygodnie i odpoczniesz sobie

Tak mówię, a chętnie bym jeszcze pospała. My już opuściliśmy nasze mieszkanko i na tydzień wyjechaliśmy. Teraz siedzę w pracy, ale nie wiem czy coś będę robiła

Pogoda zapowiada się piękna.
Luśka no właśnie ta silna wola musi być

TyszAnka dużo zdrówka dla Twojej Mamy. Ach te wstrętne choróbska.
Co do szkoły rodzenia to powiedziałam wczoraj Krzyśkowi, że w związku z tym, że z Wrockiem nici to zapisałam nas do szkoły. Powiedział tylko "acha"...

Miłego dnia (wtorku, nie poniedziałku)

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178128 przez Aleksandra
Pewnie zapracowana jest albo wyjechała na urlop nie chwaląc się nikomu
Zaczynam liczyc i pisac godziny jak mała się rusza
Na razie zauważyłam między 5.30 a 6 i 8 a 8.20 no i 22-22.20

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178129 przez vestusia
Dzień dobry 
Ja też już nie śpię, bo Funia wskoczyła do łóżka, Piotrek z nią poszedł na dwór a Zuzolek rozbudzony, więc trzeba coś zjeść. Zresztą, dziś mam w planach podbój miasta w poszukiwaniu butów i torebki na wesele. Mam nadzieję, że coś znajdę, bo inaczej jutro będę musiała jechać do Wro.
TyszAnia, masakra z tymi pierogami. Podziwiam za ilość. I również poproszę o przesłanie chociaż ze 20 na spróbę he, he, he
Dużo zdrówka dla teściowej i jak najmniej cierpień.
Dorcia, a Ty będziesz miała normalnie internet, jak Ciebie nie będzie w domku?
No i fajno Krzyśka załatwiłaś z tą szkołą rodzenia. W sumie to faceta najlepiej postawić przed faktem dokonanym, wtedy nie ma czasu na zbędne marudzenie i wycofanie he, he
Z facetami trzeba krótko 
Luska, trzymam kciuki, żeby Twój men kupił Ci jakieś autko, bo rzeczywiście jesteś uziemiona, a tak mogłabyś sobie gdzieś z Olo pojeździć.

Ja też już nie śpię, bo Funia wskoczyła do łóżka, Piotrek z nią poszedł na dwór a Zuzolek rozbudzony, więc trzeba coś zjeść. Zresztą, dziś mam w planach podbój miasta w poszukiwaniu butów i torebki na wesele. Mam nadzieję, że coś znajdę, bo inaczej jutro będę musiała jechać do Wro.
TyszAnia, masakra z tymi pierogami. Podziwiam za ilość. I również poproszę o przesłanie chociaż ze 20 na spróbę he, he, he

Dorcia, a Ty będziesz miała normalnie internet, jak Ciebie nie będzie w domku?

Luska, trzymam kciuki, żeby Twój men kupił Ci jakieś autko, bo rzeczywiście jesteś uziemiona, a tak mogłabyś sobie gdzieś z Olo pojeździć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 8 miesiąc temu #178150 przez luska
hej laseczki ale ty ruch od rana:)
Tysz anka a ty to masz czas
Życze zdrowka dla w sumie tesciowej i oby dało sie pokonac te podłe chorobsko 
My dzis standard o 7 pobudka(no ale o 4 wzieło mnie na przytulanie i mojegoobudziłam hehehe
)Lepiej nam sie potem spało
Tysz anka a ty to masz czas

My dzis standard o 7 pobudka(no ale o 4 wzieło mnie na przytulanie i mojegoobudziłam hehehe

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178165 przez aniaa_
Dzień dobry bardzo 
Tyszanka dużo zdrówka dla teściowej, a tyle pierogów ja nawet w życiu na oczy nie wiedziałam
miłego lepienia i jak już cos Ci zostanie i nie będziesz miała gdzie tego upchnąć to ja poproszę porcje nad morze 
Ja dopiero śniadanko wcinam, bo nie chciało mnie sie wcześniej wstawać
w sumie to nie spałam tylko leżałam i obserwowałam mój brzuch bo maluch tam sobie imprezę urządził
i tak jakos zleciało, jak przestał to ja wstałam
, no i kurier mnie obudził, że będzie koło 13 bo zamówiłam sobie gazety "M jak mama" do poczytania, częśc z zeszłego roku a część z tego więc bede miała nową lekturę 
Teściowa wczoraj pojechała, mąz dzisiaj w pracy i sama zostałam z moim psiurkiem
, ale chyba wybiore sie z nim na jakiś spacer do lasu bo piekna pogoda sie robi
, a trzeba korzystać bo sie lato nasze "piekne" kończy powoli 
Dorcia a facetów to trzeba jak widać postawić przed faktem dokonanym, idziemy i koniec

Tyszanka dużo zdrówka dla teściowej, a tyle pierogów ja nawet w życiu na oczy nie wiedziałam

Ja dopiero śniadanko wcinam, bo nie chciało mnie sie wcześniej wstawać

Teściowa wczoraj pojechała, mąz dzisiaj w pracy i sama zostałam z moim psiurkiem

Dorcia a facetów to trzeba jak widać postawić przed faktem dokonanym, idziemy i koniec

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #178180 przez vestusia 
Luska Ty Łobuziaro hi, hi, hi
Nie dziwię się, że Wam się później lepiej spało 
Aniaa_, ja te gazety kupuję jakoś od maja zeszłego roku i mam całą kolekcję
Fajne i dużo rzeczy do poczytania
Ja jestem na bieżąco od zeszłego roku zarówno z M jak Mama, jak i DobraMama
Życzę miłej lektury 
Ja idę z piesam i potem lecę na to miasto. Obym kupiła te buty i torebkę, bo się pochlastam

Luska Ty Łobuziaro hi, hi, hi

Aniaa_, ja te gazety kupuję jakoś od maja zeszłego roku i mam całą kolekcję

Ja idę z piesam i potem lecę na to miasto. Obym kupiła te buty i torebkę, bo się pochlastam

Moderatorzy: ilona