BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #221332 przez Milla
Spokojnie dziewczyny, odpuściłam okna :) na razie :) ale nie zostawię takich na zimę. Uwielbiam myć okna, ale myślę, że pomoże mi mama bo nie chcę wylądować na porodówce przed czasem.
Obiecuję Wam, że wrzucę zdjęcia ale jutro bo jest już ciemno :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #221339 przez vestusia
Suari mi napisała, że miała wyjść dzisiaj, ale Igor miał niski poziom glukozy i dostał kroplówkę. Jak będzie dobrze, to jutro wyjdą do domciu. Czuje się coraz lepiej, jeszcze ją pobolewa, ale jest ok :)
13 lata 6 miesiąc temu #221340 przez vestusia
Fakt, ja miałam zgagę, miewam ją czasami, jak zjem coś niedozwolonego, ale już rzadko mi się to zdarza. W takim razie nie ma innej opcji - Zuzia musi mieć bujną czuprynkę. W razie czego składam reklamacje he, he, he :D Tylko nie wiem, do kogo? :P
13 lata 6 miesiąc temu #221342 przez kima
Vestusia chyba do Pana Boga :)
13 lata 6 miesiąc temu #221343 przez kima
aaaaaaaalbo do BOBA że się spieszył i niedorobił włosków :laugh: :laugh: :laugh:

P.S. Wszystko na tego BOBA :evil:
13 lata 6 miesiąc temu #221344 przez Aleksandra
Na kogoś trzeba :) Akurat trafiło na Boba :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #221345 przez vestusia
Ha, ha, ha. Aparatki z Was. Ale w sumie, niech będzie, że pretensje do niego. A co tam :D Na kogoś musi być, więc dlaczego akurat na mnie :D
13 lata 6 miesiąc temu #221347 przez vestusia
Kurdę, mojej Mamci padł telewizor. Wczoraj się uruchomił, ale dziś już nie chce. Ostatnio były z nim już problemy. Może coś z kablem, nie wiem, bo jakby nie było styku, albo coś. Niby jest światełko, ale włączyć się za cholerę nie chce. Chlip. Nie obejrzę ani filmów, ani Mam talent, ani The Voice of Poland. A od pn to już masakra będzie he, he, he. Ani emki, ani nic :(
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #221350 przez madziaska
Vestusia moze masz jakiegos milego sasiada, ktory zerknie na tv ;)
W takmi razie moja Hanka urodzi sie łysa jak kolano, zgagi jak nie bylo tak nie ma ;) Chociaz moja mama tez nie miala, a ja z siostra urodzilysmy sie z czupryna (mi tylko grzywki brakowalo ;)), a brat mial troszke wloskow ;)

Igorek cudny :kiss:
Zauwazylyscie, ze dzieciaczki z sn sa bardziej zmeczone na buzce, spuchniete??? Bidulki musza sie tez nameczyc....
13 lata 6 miesiąc temu #221351 przez kima
Madzia jak to nie miałaś grzywki? :laugh:

Vestusia to, że wysiadł tv to też zapewne wina BOBA :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #221353 przez madziaska
Kima no prawdopodobnie mialam glace z przodu ;) Mowili, ze to po wujku Antku, ktory jest łysy ;)
13 lata 6 miesiąc temu #221358 przez kima
Aha :laugh: :laugh: :laugh:

Dobrze Madzia, że Ci tak nie zostało :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #221366 przez madziaska
kima napisał:

Aha :laugh: :laugh: :laugh:

Dobrze Madzia, że Ci tak nie zostało :lol:

na szczescie :silly: Potem mama robila mi taka gruba grzywe od polowy glowy i krecila na lokowke :P Ogolnie to czupryne mialam/mam okazala ;)
13 lata 6 miesiąc temu #221369 przez Aleksandra
Ja sie urodziłam z mega czupryną. Pielęgniarki miały problem, żeby mnie uczesac tyle włosów miałam a w wieku 2 lat miałam już włosy prawie do pasa :)
13 lata 6 miesiąc temu #221372 przez kima
Przypomniały mi się czasy, gdy byłam małą dziewczynką i też miałam grzywkę :laugh:

taką grzywkę z loków i chyba nie muszę wspominać, że to wyglądało mega uroczo :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia