BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #220771 przez Milla
Wy już po obiadku? Ja dziś, z racji piątku mam spaghetti :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #220780 przez Dorciaition
Jeszcze nie :) Czekam na koleżanki. Zrobiłam taką zapiekankę- makaron, kalafior, pierś, pieczarki.

Kima kurka nie wiem, nie miałam czegoś takiego. Obserwuj się, a jak coś to na IP.

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #220788 przez Milla
kima napisał:

Dziewczyny leci Wam śluz? Bo ja ostatnio chyba od wczoraj zaobserwowałam taki jaśniutko zielonka, taki jakby mocno żółty i nie wiem czy to coś niepokojącego? Bo wiem, że jak wody są zielone, to od razu na szpital, ale śluz?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #220794 przez kima

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #220814 przez anyanka
Odebrałam badania.
Co 40 min napina mi się brzuch i trochę pobolewa jak na okres. U małego nadal cisza...
Myślicie ze to już? Kiedy mniej wiecej powinno się jechać do szpitala bo szczerze mówiąc cały czas się nad tym zastanawiam
13 lata 6 miesiąc temu #220815 przez Aleksandra
Kima musisz się obserwowac i tak jak Dorcia napisała w razie czego zgłoś się na IP.

Ja jeszcze nie jadłam obiadu. Własnie miałam schodzic na dół po zapiekankę szwagierki kiedy Natalia zwróciła 1/3 mleka. Nawet noskiem jej poszło. Przestraszyłam się ale na szczęście juz po krzyku :cheer:
13 lata 6 miesiąc temu #220824 przez kima
Chyba zaraz zadzwonie do mojego gina, bo tak to się będę stresowała maxymalnie...

AnyAnka ja bym jechała do szpitala, niech Ci chociaż KTG zrobią, tam skurcze napewno wyjdą.
13 lata 6 miesiąc temu #220827 przez Dorciaition
Zgadzam się z Kimą. Anyanka zgłos się lepiej do szpitala na KTG, a wszystkiego się dowiesz :)

Kima daj znać co gin powie.

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #220835 przez madziaska
Anyanka skoro sama wybierasz sie do warszawy, to ja juz bym jechala.
kima ja nie mam sluzu, ale taka wodnista wydzieline, bialawa... Na wkladce jest zoltawa... Mnie ciagle cos tam piecze, mowie ginowi, a on ze jest ok, choc dwa razy przepisal mi cos "dowcipnego" ;) Mysle, ze w przyszlym tyg bede robic wymaz, wiec sie okaze co i jak... Wy juz robilyscie ten wymaz??? Doczytalam, ze u mnie w szpitalu wymagaja tez z odbytu???? :S
13 lata 6 miesiąc temu #220841 przez zaguś
Madziska ja robiłam ten wymaz, wkładają taki jakby długi patyczek higeniczny na głębokość ok 1 cm do wejścia pochwy, następnie przeciera lub wkłada (nie poczułam) do odbytu i już. Ja czekałam tydzień na wyniki.
13 lata 6 miesiąc temu #220843 przez zaguś
a i zapomniałam dopisać że to jest jeden ten wymaz na paciorkowca i właśnie tego w szpitalu wymagają- nie ma osobnych z pochwy i z odbytu
13 lata 6 miesiąc temu #220860 przez anyanka
Mój K. juz wraca więc czekam na niego. Bartuś juz się obudził i jeździ pupą po brzuchu cały czas. Ból przeszedł i na razie cisza
13 lata 6 miesiąc temu #220863 przez kima
Dzwoniłam do gina, powiedział, żeby się nie stresować, że to pewnie nic poważnego, a gdy się zacznie poród to i tak tego nie uniknę, skoro nie ma skurczy, wody nie odchodzą i czuję ruchy, nie ma się co nakręcać. Uff jestem troszkę spokojniejsza :)
13 lata 6 miesiąc temu #220867 przez aniaa_
Anyanka to trzymam kciuki za dzisiejsza noc, bo może być pełna atrakcji :)

Kima dobrze, że dodzwoniłaś sie na gina i Cie uspokoił, a mój maluch tez dzisiaj jakiś taki spokojny, chyba sie zmówiły wszystkie razem.
13 lata 6 miesiąc temu #220878 przez luska
Kima wierze , że ci ciężko.Nie wyobrażam sobie jak to ja bym miała być tak zależna to by w moim przypadku było chyba a wykonalne........ :( A z tym śluzem to nie wiem kochana czyżby wody ,ale skoro śluz to bym bardziej na czop stawiała :unsure:

Anyanka je też bym sie nie zastanawiała tylko jechała a tym bardziej , że ty masz troszke do pokonania drogi

Kima no to fajnie , ze cie uspokoił :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka