BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #223233 przez kima
Kumpela poszła już do domku, spędziłyśmy sobie miło dzień, zjadłyśmy razem obiadek, pogadałyśmy, poleżałyśmy nawet razem :laugh:

Mężulek za chwilkę ma wrócić :) a brzuszek niestety mi się napina, jeśli jutro będzie tak samo to będę dzwoniła do gina, żeby by powiedział co robić w takiej sytuacji, czy przyjechać żeby mnie zbadał czy jakieś KTG mi zrobią...

A co do snów, to często jak sobie pojadłam na noc to mi się właśnie głupotki śniły :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #223236 przez Aleksandra
Natalka zaczyna wprowadzac swój rytm karmienia. Raz je co 3 godziny, raz co 2...ech...mam nadzieję, że w nocy nie będzie się tak przestawiała...

Jo_anna20 mi odpukac się to udaje :)
13 lata 6 miesiąc temu #223241 przez kima
Joanna to rzeczywiście to wesele nie dla Was z małym dzieckiem cały dzień w podróży, to tylko byście się umęczyli. My mamy w przyszłym roku 3 wesele, w lipcu, sierpniu i wrześniu, wszystkie takie, na które napewno będziemy chcieli pójść, mam tylko nadzieję, że zdąże zrzucić te moje dodatkowe kg do tego czasu ;)
13 lata 6 miesiąc temu #223242 przez madziaska
Vestusia to czekamy na jutrzejsze wiesci o Twoim porodzie ;) Mi sie tez dzisiaj caly czas brzuch napina, przed chwilka wzielam nospe... Jeszcze rodzic nie mogeee :silly: Pojechalam zamowic meble, jakby co :blink: Beda w poniedzialek...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223266 przez Dorciaition
Vestusia Ty agentko! ;)
Jestem jak najbardziej za piątkiem! :lol:

Ciekawe co Tobie jutro powie gin.

Aniaa czekasz na pozwolenie bo myślisz, że to pomoże czy po porostu masz już chęć? :silly:

Jejuś Ola jak czytam o Twojej Natalce to marzę żeby już też pisać takie rzeczy :)

A my na wesele w czerwcu i sierpniu idziemy.

Madzia ściskaj nóżki :)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #223271 przez Dorciaition
Ja chce rodzić 30 albo 31.10, bo prawdopodobnie wtedy urodzi się 7 miliardowy człowiek. Będziemy wtedy sławne! :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #223274 przez aniaa_
Dorciaition napisał:

Aniaa czekasz na pozwolenie bo myślisz, że to pomoże czy po porostu masz już chęć? :silly:

Dorcia jedno i drugie :lol:

My tez na wesele w czerwcu sie szykujemy, ale na miejscu bedzie :) i do tego czasu musze te x kg zrzucić ;) ale wcześniej będziemy jechać na komunie ponad 600 km mam nadzieje, że damy rade, jeszcze zobaczymy jak to sie ułoży, za dalekie plany jak dla mnie ;) nie umiem nic planować na tak długa mete bo i tak nic nigdy z mioch planow nie wychodzi ;)
13 lata 6 miesiąc temu #223276 przez Dorciaition
Aaa rozumiem ;) Pamiętaj, że od tyłu najbardziej pomaga :silly:

Ja to lubię mieć wszystko szybciej zaplanowane, ale w tej chwili to chyba nie możliwe. Nie wiem jeszcze jak to z dzidzią będzie.

13 lata 6 miesiąc temu #223277 przez aniaa_
Dorciaition napisał:

Ja to lubię mieć wszystko szybciej zaplanowane, ale w tej chwili to chyba nie możliwe. Nie wiem jeszcze jak to z dzidzią będzie.

Dokładnie teraz to ona o wszystkim będzie "decydowała" :laugh: gdzie mozemy pojsc, na ile, jak daleko :laugh: :woohoo: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #223278 przez Dorciaition
He he, pewnie tak będzie :)

13 lata 6 miesiąc temu #223289 przez Aleksandra
Ja już po kolacji. Nacia znowu marudziła i raz ja raz Zbyszek musieliśmy ją lulac, teraz śpi...ciekawe na jak długo. W sumie to za godzinę będzie kąpiel...

Ja też lubię miec wszystko zaplanowane, ale przy dziecku nie zawsze wychodzi. Podróż też trzeba zaplanowac chociażby pod kątem karmienia - ile wziąśc pokarmu i wyjechac najlepeiej zaraz po karmieniu. Ciekawe jak nam jutrzejsza podróż wyjdzie.

Humor mam nadal kiepski ale nadal nie wiem w sumie dlaczego. Wszystko mnie drażni i denerwuje. Oby jutro było lepiej...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223300 przez Dorciaition
Będzie na pewno lepiej juterko. Zakupy zawsze poprawiają humor ;)

Natalka ma już 3 tygodnie! :)

A nie wiecie co z naszymi nowymi Mamusiami?

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223329 przez luska
Olu warto spytac połoznej ale mój tak na pierdki robił ;)

chyba tak jest , ze po porodzie chcemy zmiany , mi zawsze padało na włosy .Pojednym zmieniłam kolor z blond na ciemny a po drugim na odwrót.A z ta śliwką to porażka , kazałam mu nie skakać po łózko tylko z niego zejść i się dziecko posłuchało i nie wiem źle wymierzył i felernie rąbnął w szafkę nocną

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Vestusia dokładnie , wiesz , że masz poprane, poprasowane po szykowane i w razie co jesteś spokojna ,a nie się martwisz kto mi to zrobi.........a tym bardziej , że muszę zorganizować pomoc dla Łukasz przy Olenku no i wiadomo , że tez opiekę nad nim , bo Łukasz będzie przyjeżdżał do mnie.A ta pralka to masakra , prawdopodobnie łożysko poszło :angry: Latam do tesciówki prac ale mam tego tyle , że aż mi głupio :dry:

A co do bujania noszenia itd , to znacie moja opinię :silly:
No to wam powiem,że ja musze pochwalić dwie babcie ,bo właśnie nie sa za wrażliwe (moja mam może trochę , wiecznie dopatruje się czy aby mały nie był chory i strasznie przezywa to,żeby był zdrowy)Ale tak to wszystko w ramach rozsądku .Chwali wiele nowinek.Ogólnie mogę pochwalić je bo sa duza pomocą.Bo z prababciami to już inna bajka ale tez nie narzekam, więcej pomocy niż utrapienia :P

My mamy wesele 25,12 no ale bez sensu iść .Chociaż mi strasznie szkoda, ale raz , że to od mojej strony w rodzinnym mieście i wszyscy co by mogli ew. mała się zając bedą balować, a jak zostawię z teściami to co 3h jeździć na karmienie 50km , bez sensu a znowu na 3 h sie nie opłaca jechać.Maleństwa przecież nie będę brała w skupisko zarazków.Poza tym po cc nie wbije się w gacie wyszczuplające z pozostałością to pewnie w kieckę żadną nie wejdę B)

ola humor sie poprawi zobaczysz:0Własnie co z reszta upieczonych mam
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #223335 przez Dorciaition
Ojej ale śliwka. Choć Olo i tak jest superowy! Zawsze uśmiechnięty :)

Wesele w święta to faktycznie byłoby chyba za szybko dla Was. Choć kto wie, moze Wam się uda.

Teściówka musi przeżyć to pranie, nie ma wyjścia ;)

Miłej nocki Kochane. :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #223351 przez Aleksandra
Jak ten czas upłynął - Nacia ma już 3 tygodnie, zanim się obejrzę będą mijały kolejne tygodnie i miesiące :) Idę szykowac małą do kąpieli a później sama muszę się ogarnąc.

Miłej nocki kochane :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka