- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223233 przez kima
Kumpela poszła już do domku, spędziłyśmy sobie miło dzień, zjadłyśmy razem obiadek, pogadałyśmy, poleżałyśmy nawet razem 
Mężulek za chwilkę ma wrócić
a brzuszek niestety mi się napina, jeśli jutro będzie tak samo to będę dzwoniła do gina, żeby by powiedział co robić w takiej sytuacji, czy przyjechać żeby mnie zbadał czy jakieś KTG mi zrobią...
A co do snów, to często jak sobie pojadłam na noc to mi się właśnie głupotki śniły

Mężulek za chwilkę ma wrócić

A co do snów, to często jak sobie pojadłam na noc to mi się właśnie głupotki śniły

Temat został zablokowany.
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223236 przez Aleksandra
Natalka zaczyna wprowadzac swój rytm karmienia. Raz je co 3 godziny, raz co 2...ech...mam nadzieję, że w nocy nie będzie się tak przestawiała...
Jo_anna20 mi odpukac się to udaje
Jo_anna20 mi odpukac się to udaje

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223241 przez kima
Joanna to rzeczywiście to wesele nie dla Was z małym dzieckiem cały dzień w podróży, to tylko byście się umęczyli. My mamy w przyszłym roku 3 wesele, w lipcu, sierpniu i wrześniu, wszystkie takie, na które napewno będziemy chcieli pójść, mam tylko nadzieję, że zdąże zrzucić te moje dodatkowe kg do tego czasu

- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223266 przez Dorciaition
Vestusia Ty agentko! 
Jestem jak najbardziej za piątkiem!
Ciekawe co Tobie jutro powie gin.
Aniaa czekasz na pozwolenie bo myślisz, że to pomoże czy po porostu masz już chęć?
Jejuś Ola jak czytam o Twojej Natalce to marzę żeby już też pisać takie rzeczy
A my na wesele w czerwcu i sierpniu idziemy.
Madzia ściskaj nóżki

Jestem jak najbardziej za piątkiem!

Ciekawe co Tobie jutro powie gin.
Aniaa czekasz na pozwolenie bo myślisz, że to pomoże czy po porostu masz już chęć?

Jejuś Ola jak czytam o Twojej Natalce to marzę żeby już też pisać takie rzeczy

A my na wesele w czerwcu i sierpniu idziemy.
Madzia ściskaj nóżki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223271 przez Dorciaition
Ja chce rodzić 30 albo 31.10, bo prawdopodobnie wtedy urodzi się 7 miliardowy człowiek. Będziemy wtedy sławne!

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223274 przez aniaa_
Dorciaition napisał:
Dorcia jedno i drugie
My tez na wesele w czerwcu sie szykujemy, ale na miejscu bedzie
i do tego czasu musze te x kg zrzucić
ale wcześniej będziemy jechać na komunie ponad 600 km mam nadzieje, że damy rade, jeszcze zobaczymy jak to sie ułoży, za dalekie plany jak dla mnie
nie umiem nic planować na tak długa mete bo i tak nic nigdy z mioch planow nie wychodzi
Dorcia jedno i drugie

My tez na wesele w czerwcu sie szykujemy, ale na miejscu bedzie

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223276 przez Dorciaition
Aaa rozumiem
Pamiętaj, że od tyłu najbardziej pomaga 
Ja to lubię mieć wszystko szybciej zaplanowane, ale w tej chwili to chyba nie możliwe. Nie wiem jeszcze jak to z dzidzią będzie.

Ja to lubię mieć wszystko szybciej zaplanowane, ale w tej chwili to chyba nie możliwe. Nie wiem jeszcze jak to z dzidzią będzie.
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223277 przez aniaa_
Dorciaition napisał:
Dokładnie teraz to ona o wszystkim będzie "decydowała"
gdzie mozemy pojsc, na ile, jak daleko
Dokładnie teraz to ona o wszystkim będzie "decydowała"

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223289 przez Aleksandra
Ja już po kolacji. Nacia znowu marudziła i raz ja raz Zbyszek musieliśmy ją lulac, teraz śpi...ciekawe na jak długo. W sumie to za godzinę będzie kąpiel...
Ja też lubię miec wszystko zaplanowane, ale przy dziecku nie zawsze wychodzi. Podróż też trzeba zaplanowac chociażby pod kątem karmienia - ile wziąśc pokarmu i wyjechac najlepeiej zaraz po karmieniu. Ciekawe jak nam jutrzejsza podróż wyjdzie.
Humor mam nadal kiepski ale nadal nie wiem w sumie dlaczego. Wszystko mnie drażni i denerwuje. Oby jutro było lepiej...
Ja też lubię miec wszystko zaplanowane, ale przy dziecku nie zawsze wychodzi. Podróż też trzeba zaplanowac chociażby pod kątem karmienia - ile wziąśc pokarmu i wyjechac najlepeiej zaraz po karmieniu. Ciekawe jak nam jutrzejsza podróż wyjdzie.
Humor mam nadal kiepski ale nadal nie wiem w sumie dlaczego. Wszystko mnie drażni i denerwuje. Oby jutro było lepiej...
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223300 przez Dorciaition
Będzie na pewno lepiej juterko. Zakupy zawsze poprawiają humor 
Natalka ma już 3 tygodnie!
A nie wiecie co z naszymi nowymi Mamusiami?

Natalka ma już 3 tygodnie!

A nie wiecie co z naszymi nowymi Mamusiami?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Dorciaition.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #223329 przez luska
Olu warto spytac połoznej ale mój tak na pierdki robił 
chyba tak jest , ze po porodzie chcemy zmiany , mi zawsze padało na włosy .Pojednym zmieniłam kolor z blond na ciemny a po drugim na odwrót.A z ta śliwką to porażka , kazałam mu nie skakać po łózko tylko z niego zejść i się dziecko posłuchało i nie wiem źle wymierzył i felernie rąbnął w szafkę nocną
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia dokładnie , wiesz , że masz poprane, poprasowane po szykowane i w razie co jesteś spokojna ,a nie się martwisz kto mi to zrobi.........a tym bardziej , że muszę zorganizować pomoc dla Łukasz przy Olenku no i wiadomo , że tez opiekę nad nim , bo Łukasz będzie przyjeżdżał do mnie.A ta pralka to masakra , prawdopodobnie łożysko poszło
Latam do tesciówki prac ale mam tego tyle , że aż mi głupio 
A co do bujania noszenia itd , to znacie moja opinię
No to wam powiem,że ja musze pochwalić dwie babcie ,bo właśnie nie sa za wrażliwe (moja mam może trochę , wiecznie dopatruje się czy aby mały nie był chory i strasznie przezywa to,żeby był zdrowy)Ale tak to wszystko w ramach rozsądku .Chwali wiele nowinek.Ogólnie mogę pochwalić je bo sa duza pomocą.Bo z prababciami to już inna bajka ale tez nie narzekam, więcej pomocy niż utrapienia
My mamy wesele 25,12 no ale bez sensu iść .Chociaż mi strasznie szkoda, ale raz , że to od mojej strony w rodzinnym mieście i wszyscy co by mogli ew. mała się zając bedą balować, a jak zostawię z teściami to co 3h jeździć na karmienie 50km , bez sensu a znowu na 3 h sie nie opłaca jechać.Maleństwa przecież nie będę brała w skupisko zarazków.Poza tym po cc nie wbije się w gacie wyszczuplające z pozostałością to pewnie w kieckę żadną nie wejdę
ola humor sie poprawi zobaczysz:0Własnie co z reszta upieczonych mam

chyba tak jest , ze po porodzie chcemy zmiany , mi zawsze padało na włosy .Pojednym zmieniłam kolor z blond na ciemny a po drugim na odwrót.A z ta śliwką to porażka , kazałam mu nie skakać po łózko tylko z niego zejść i się dziecko posłuchało i nie wiem źle wymierzył i felernie rąbnął w szafkę nocną
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia dokładnie , wiesz , że masz poprane, poprasowane po szykowane i w razie co jesteś spokojna ,a nie się martwisz kto mi to zrobi.........a tym bardziej , że muszę zorganizować pomoc dla Łukasz przy Olenku no i wiadomo , że tez opiekę nad nim , bo Łukasz będzie przyjeżdżał do mnie.A ta pralka to masakra , prawdopodobnie łożysko poszło

A co do bujania noszenia itd , to znacie moja opinię

No to wam powiem,że ja musze pochwalić dwie babcie ,bo właśnie nie sa za wrażliwe (moja mam może trochę , wiecznie dopatruje się czy aby mały nie był chory i strasznie przezywa to,żeby był zdrowy)Ale tak to wszystko w ramach rozsądku .Chwali wiele nowinek.Ogólnie mogę pochwalić je bo sa duza pomocą.Bo z prababciami to już inna bajka ale tez nie narzekam, więcej pomocy niż utrapienia

My mamy wesele 25,12 no ale bez sensu iść .Chociaż mi strasznie szkoda, ale raz , że to od mojej strony w rodzinnym mieście i wszyscy co by mogli ew. mała się zając bedą balować, a jak zostawię z teściami to co 3h jeździć na karmienie 50km , bez sensu a znowu na 3 h sie nie opłaca jechać.Maleństwa przecież nie będę brała w skupisko zarazków.Poza tym po cc nie wbije się w gacie wyszczuplające z pozostałością to pewnie w kieckę żadną nie wejdę

ola humor sie poprawi zobaczysz:0Własnie co z reszta upieczonych mam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez luska.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223335 przez Dorciaition
Ojej ale śliwka. Choć Olo i tak jest superowy! Zawsze uśmiechnięty 
Wesele w święta to faktycznie byłoby chyba za szybko dla Was. Choć kto wie, moze Wam się uda.
Teściówka musi przeżyć to pranie, nie ma wyjścia
Miłej nocki Kochane.

Wesele w święta to faktycznie byłoby chyba za szybko dla Was. Choć kto wie, moze Wam się uda.
Teściówka musi przeżyć to pranie, nie ma wyjścia

Miłej nocki Kochane.

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #223351 przez Aleksandra
Jak ten czas upłynął - Nacia ma już 3 tygodnie, zanim się obejrzę będą mijały kolejne tygodnie i miesiące
Idę szykowac małą do kąpieli a później sama muszę się ogarnąc.
Miłej nocki kochane

Miłej nocki kochane

Moderatorzy: ilona