BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

13 lata 11 miesiąc temu #459401 przez kivi
córcia będzie miała chyba na imię Maja...

zastanawiamy się jeszcze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #459493 przez kaska
aj Zuzu rozstepy to chyba jak maja wyjsc to i tak wyjda. ja juz stwierdzilam, ze Kacperek mi wszystko wynagrodzi, bedzie numerem 1 a o rozstepach nie bedzie sie mialo czasu myslec. ja przytylam niewiele bo ok 9 kg a i tak sa. ostatnio gdzies czytalam, ze stres im sprzyja... moze to i prawda :p

Sander co do wagi to mi sie wydaje, ze lekarz sie zagalopowal :) tyle to on moze bedzie mial jak sie urodzi a moze i nie :p napisz jutro jak wrocisz po wizycie :)

jutro dodam Was do listy i przeczytam wszystko dokladnie bo na tel to ciezko jak tyle wiadomosci :p a jestem na tyle leniwa, ze nie chce mi sie wlaczac komputera :p hehe

13 lata 11 miesiąc temu #459546 przez Sander
Dziewuszki co takie humorki??? Czekamy największy cud, powinnyśmy się cieszyć!!!!!

Proponuje coś dobrego zjeśc... może lody??? Ostatnio w lidlu znalazłam taki budyń czekoladowy o nazwie "chocollade milk" i jest pyszny!!!!!!! Taki śmietanowy zjadałam cały na raz, a ma aż 500 gram!!! Jak coś to polecam!!!!!!

Nie wiem jak Wam jeszcze pomóc... Może popatrzcie na ciuszki i łózeczko... mi to humor porawia :)

Z imieniem też nie jestem pewna na 100% ale raczej będzie Izabella :)

Zuzu moja też ma nieraz takie ciche dni... już 2 razy chciałam jechać na IP.

Kivi i oni twierdzą że masz rodzić sn?? Nie wierze że =by dopuścieli aby coś Ci się stało... musisz być dobrej myśli!!

Pozdrawiam!!!!!

13 lata 11 miesiąc temu #459590 przez ewelka1505
A mnie dzisiaj znowu porzadki czekaja ehh :( bo wymyslilam sobie wczoraj przemeblowanie i moj mezulek latal z meblami po calej chacie heh :silly: biedny sie nadzwigal, ale mial kolege do pomocy. No i trzeba znowu wszystko poprzecierac itd. I zrobilam serniczek na zimno :laugh: trzeba sobie teraz poszalec ze slodyczami :silly:
Mam niby tylko 7 kg na plusie ale brzuchol ostatnio jak na drozdzach rosnie. A mam sasiadke mniej wiecej w tym samym tyg ciazy i przytyla 15,5kg a nie ma prawie brzuszka. Ja mam o wiele wiekszy wiec jak to dziala B)

13 lata 11 miesiąc temu #459681 przez Sander
No ale będzie pieknie wszystko zrobione Ewelka!!

Ja dziś z rana na cmentarz lece do dziadków, bo jutro to nie mam szans... i do biedronki bo serniczek chce upiec :)

Dzisiaj się względnie wyspałam od niewiem kiedy!! Mój R. był na nocce i miałąm całe łóżko dla siebie!!! Chociaż zawsze nie mogłam spać jak go nie było to teraz jak mam brzuszek to się nie mieszcze z nim...

No i Malutka wsadziła mi noge gdzieś w jelito i bolało mnie pół nocy... ale i tak się wyspałam :)

Miłego dnia!!!

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #459733 przez Zuzu19
A u mnie pieczę się szarlotka... :woohoo:

Dziewczyny, dziś się nie przemęczajcie. Żeby porodu nie było 1.11 :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #459792 przez ania1985
u mnie tez szarlotka. ja juz chce rodzic,zgaga nie daje mi zyc nic nie pomaga :angry: do tego z kazda polknieta tabletka jest mi coraz bardziej niedobrze,juz chce ten poniedzialek wkoncu odstawie te tablety.

13 lata 11 miesiąc temu #459882 przez Sander
Wróciłam!! Ide robić ciacho i do gina :)

No fakt dzisiaj i jutro lepiej nie wywoływać wilka z lasu!!! Ale jak musi to niech będzie...
Dzisiaj i jutro wszystkie się oszczędzamy!!!!!!!!!!! :lol: Czyli słodkie lenistwo!! U mnie dopiero jutro, bo po lekarzu jade jeszcze do siostry do pracy na godzinke :)

Szarlotka też brzmi kusząco!!

Pozdrawiam!!!

13 lata 11 miesiąc temu #459898 przez Zuzu19
Ania znam twój ból, ja rano się z nią męczyłam... :kiss: ninawidzę tego palenia w przełyku :angry: mi już nic nie pomaga nawet rennie...

Sander czemu jeszcze do pracy ?? uważaj na siebie :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #460039 przez ewelka1505
wlasnie zauwazylam ze odszedl mi czop B) ale nie byl podbarwiony krwia :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #460043 przez kaska
oo dziewczyny zabraly sie do pieczenia :) Sander Ty zawsze mi narobisz na cos ochote !:p rozpieszczasz siebie i swojego mezczyzne. zazdroszcze im:)
wiecie, ze ka nic nie ugotowalam od 31 tyg! rozpieszczaja mnie :D

Ewelka caly wyszedl czy po kawaleczkach tak jak u mnie? czop odchodzi nawet do 2tyg przed porodem eh

Sander jak wizyta? niech siostra sie nie leni i Ciebie odwiedza a nie odwrotnie :p

u mnie nic sie nie dzieje oprocz mega ilosci sluzu! nie chce jutro rodzic

Gorla a moze u Ciebie cos ruszylo????

13 lata 11 miesiąc temu #460046 przez kaska
a na zgage sprobujcie majeranku :) w szpitalu polecali !

13 lata 11 miesiąc temu #460051 przez chłopek
dziewczynki jutro listopad która sie rozpakowuje:)?

13 lata 11 miesiąc temu #460067 przez ewelka1505
Nie wiem czy w calosci ale duzo bardzo tego bylo, a jak narazie juz nic nie wychodzi wiecej... Wiec moze w calosci juz wyszedl :) wiem ze czop moze wyjsc na tydzien-dwa przed porodem, ale moze i na kilka dni lub godzin :silly: ja mam nadzieje ze do terminu sie rozpakuje :silly: byle nie po bo zwariuje od czekania :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #460069 przez kaska
Ewelka byle nie jutro !:) :p

ja jutro leze caly dzien z nogami do gory hehe :p

Chlopek ja zycze dziewczynom i sobie zeby od drugiego zaczely sie rozpakowywac :) oczywiscie tym, ktore maja ciaze donoszona

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka