BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu #888365 przez Sophie25
Hejooo :-)

Marta super! :-)
Ika ale pysznosci beda u Cb :-)
Srenka a ktory tydzien masz ? Bo suwakow nie ma :<
Super ze juz kopniaki czuc :-)

Moja mnie pozegnala z ranca kupa :-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #888373 przez KaRoLkA
Cześć :*

Ikunia mmmmniam jakie pysznosci :) cesze się że Twoj wkoncu zauważył jakie ma cudowne dziewczyny i dba o Was i okazuje uczucia :)

Marta super gratulacje , to teraz kolejna podwyżka sie szykuje :)

Szosteczka widzisz jak szybko z leciało juz mężuś bedzie w domu :)

U Nas noc katastrofa , znowu ryki z niewiadomych dla mnie przyczyn :dry: nawet do siebie ja wzielam i tak sie wiercila ze wróciła do siebie bo sie bałam że mi z łóżka spadnie :/ niewim dlaczego ale jakos nie moze twardym snem usnac w nocy bo w dzień spi tak twardo ze sztuka ja dobudzic czasami :/ i moj luby mnie wpienil z rana bo mowie że znowu nie spała w nocy a ten mi " że nie musze na głos tego komentować " nosz kuzwa w sobote on z Nia spi a ja emigruje do salonu zobaczymy czy bedzie taki mądry wtedy :/ zzzz za kare nid robie obiadu mam w czterech literach niech je kanapki o ile sobie pan sam zrobi :/ bk przeviez On wstaje i ma miec zrobione :/ jak mnie to już wkurza
dobra juz Wam tu nie truje ,

milego dnia :)

10 lata 11 miesiąc temu #888375 przez Ikunia1910
Dzien dobry jeszcze wpadlam z rana do kawki.

Szósteczka specjalnie wymysliłam grilla na ten roczek i nieskomplikowane warzywne salatki zeby za duzo roboty nie bylo :p w sumie tylko krojenie;) cistka zrobilam wczoraj dzis tort jutro salatki i wsio :p udanego witania mezusia ;)

martusia awansik ? ;)

Karolcia bez nerwow:*

Sophie z tego co mi pamiec podpowiada to Srenka ma 2 tyg do przedu przed Gochensowa, czyli chyba 22tc, tak mi sie kojarzy :p

Lece piec czekoladowy spod do torta, pozniej fru do lumpka, po warzywka i powrot na zdobienie jak akurat wystygnie.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #888395 przez aleksiaa88
Ja już od 7 nie śpię bawimy się z mężem w mechanika auto nie odpaliło i tak zostanie 2 dzień z rzędu w domu ale nie będzie go sobota cały dzień i niedziela od popołudnia.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U mnie dziś na obiad gril bo nie chce mi się gotować a to szybkie
Przyrzekam zrobić dziś w ciągu dnia 200 brzuszków obiecuję nie pytajcie dlaczego tak :side: :S

10 lata 11 miesiąc temu #888397 przez Marta1985
Odezwę się wieczorem bo mam sajgon w pracy.

Karolka :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #888436 przez rysa
Hej dziewczyny !
Sophie fajna ta twoja firanka.tez musze zmienić bo moje makarony juz mnie znudziły.

Ikunia super ze wam się układa no i jak piszesz o tych grilowych pyszności ach. ..mmm :P A czereśnie to jadłam ostatnio chyba z 4 lata temu.

Dzisiaj mam zalatany dzień bo musze skoczyć do pracy zanieść zaś. Lekarskie, potem do U.Miasta i U.Skarbowego.
Musze się wam pochwalić ze wczoraj kupiliśmy mój pierwszy samochodzik :D jestem mega podekscytowana ale na razie boje się jeździć sama :/

A Filip chyba zapadł w śpiączke podobnie jak ostatnio Ikuniowa Zosia ;)

10 lata 11 miesiąc temu #888454 przez cordis
jak ktoś ma nadmiar energii to plisssssssssssss dajcie mi :huh:

Odpukać tfu tfu młody spał dzisiaj 12 godzin z jedną pobudką histeryczną w nocy na smoka, ale teraz? godzinę się usypiał już oczy zamknięte otworzyć nie da rady a fochy pokazuje tak się wyginał i wyrywał że oberwałam głową i poszła krew z wargi rozwalił mi :blink: jakiś bandyta rośnie.

Rysa gratuluje furki! W Bielsku nie ma gumowych drzew to ostrożnie jeździć będziesz ;-). a jakie zaświadczenie musisz mieć od lekarza do pracy? o karmieniu czy z medycyny?

aleksia coś dobrego jadła że aż 200 brzuszków w planach?:P mów tu!

Karolka bez nerwacji :kiss: , chłop jak raz nie zje to nie schudnie :P

Marta wow ile kasiury to jak awansujesz na kierownika to spokojnie Dorotkę Doris możesz eksmitować w inną komórkę ;-)
ps wyspałaś się bez małża?

szósteczka to teraz musisz Ty, tak jak Malutka nadrabiać czas z mężem :)

10 lata 11 miesiąc temu #888483 przez Marta1985
Sophie firanki superowe :) A pożegnanie fuj fuj fuj ;P

Rysa pochwal się nabytkiem nowym :) i uważaj na siebie :)

Violcia czekamy na fotosiki i pisz jak Oskarek :(

Szósteczka się nie przejmuj ze lenia miałaś :) też mam :) super że małż wraca z chłopem to jednak inaczej :P

Ikunia :) super że nawrócenie nastąpiło :) a pyszności są super ... mmm ... czekamy na foto torta :) Super z tą wymianą z Gochensową :)

Gochens przystopuj z tą robotą :)

Hania też czekamy na foto i wracaj bo brakuje ciebie tu ale myślę ze dumna z nas jesteś ze Forum nie upadło :)

Agusia jak wujek?

Aleksia jak gimnastyka z mężem była to możesz zrobić ino 100 :)

Karolka .... ty się chłopem nie przejmuj ... i nie możesz mówić że jesteś nieważna dla Gabi ... jesteś Najważniejsza i Najlepsza I Gabi Cie bardzo kocha !!!!!!!! dziś masz kupić sobie winko zrobić relaksacyjną kąpiel i zjeść coś słodkiego ... z brzuszków jesteś zwolniona :) A to dla Ciebie:

Malutka i Kakaszka na KARNEGO JEŻA !!!!!

Srenka super że już czujesz kopniaki :) Ja jestem za Paulinką :) i też jestem dumna z Pawełka :)

Cordis nie dam ci energii bo sama nie mam :P taaa ... w tym roku wybory to zgłoszę swoją kandydaturę na Prezydenta :) i was wszystkie pozatrudniam i będziemy mieć kasiory jak lodu :P No powiem ci ze dziwnie bez małża :)

Kasia ty profesurę zrobisz jak tak dalej pójdzie :)

To ja kończę na dziś robotę ... to być zakręcony dzień i wszystko na Jamesa Bonda czyli na już :) Małż w domu robi obiad i odkurza a ja idę po Bartka i do domu na gotowe :) dziś też się relaksuje :) zetrę jedynie kurze i odpoczywam :) jutro pewnie jacyś znajomi przyjadą ... hmm bym se dychła z chłopakami ale co poradzić :)

To miłego dnia :)
Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #888512 przez Ikunia1910
A ja dopiero z zakupow wrocilam. Mama na roczek kupila zosi basen i hustawke i taka pilke troszke mniejsza jak do rexznej sama sobie wziela z polki i babcia nie miala sumienia zabrac bo byl piskocz;)

Ja kupilam sobie oprocz sprawunkow spodnie na gumke w kwiotki i bluzke na ramiaczka takze na urodzinki mamusia tez bedzie odstrzelona :p

Lece sie brac za to torciszcze bo inaczej do jutra nie zdaze haha :p

10 lata 11 miesiąc temu #888538 przez Agusia83
Kochane, ja tylko na chwilę, bo korzystam z komputera cioci....gdy tylko wsiedliśmy do pociągu dostaliśmy wiadomość od kuzynki, że wujek zmarł:((((
Pogrzeb już załatwiony odbędzie się w poniedziałek...dopiero dziś okazało się, że to chłoniak, konowały z tych lekarzy, nie umieją diagnmozować/....wyobraźcie sobie, że jeszcze rano normalnie rozmawiał, ciocia poszła z nim na fajkę...bo to palacz był, a o 14 już był w agonii. o 15:05 umarł i żaden lekarz nie chciał go reanimować....nie rozumiem polskiej służby zdrowia....

kończę, jak będę mieć neta w tel to się odezwę...trzymajcie się

10 lata 11 miesiąc temu #888540 przez szósteczka
To Ikunia,jak Bedzie mieć chwilkę to wstaw nam tu siebie i Zosi prezenciki od Babci.
Rysa chwal sie samochodzikiem.
Sophie firanki sliczne.
My sprzątamy, Pawełek straszne cyrki wyczynia przy inhalacji troszke mi kaszlał i ma katar ale powoli mu przechodzi. U nas dzis obiad leniuchowo ekspresowy pizze z serami.
Miłego wieczorka ja jutro na parapetówę wieczorem a w niedziele na impreze strażacką całodniowa wiec tesciowa do nas przyjeżdża zajmowac sie dziećmi.
Ale na chwilke zajrzę jutro. Papa

10 lata 11 miesiąc temu #888541 przez szósteczka
Oj Aguś to bardzo współczuję, trzymaj sie ciepło.

10 lata 11 miesiąc temu #888547 przez Gochens
Witam i ja z centrum dowodzenia ;)

Właśnie wróciłam z pracy Alas oddelegowany do dziadków a my z ukochanym lecimy sobie gdzieś. Zaklepałam kino w razie co bo może wyskoczymy ze znajomymi gdzieś do ogródka na pietrynę :)

Agusia bardzo mi przykro, szkoda ze nie udało Ci się zobaczyć ostatni raz wujka :( trzymaj się kochana!

Marta to jak dostaniesz podwyżkę to chyba od razu podróż dookoła świata! ach ten małżonek tyle rzeczy robi :silly:

Sophie fajna ta firana jak tak sobie zaczęłam przeglądać to aż zapragnelam mieć ale nie nie jednak jestem wygodna ;)

Ikunia fajowe menu przypomniałaś mi o tzatzikach dziękuję ;)

Rydappokaż no swój nowy nabytek!
Violcia ucaluj Oskarka, fajnie ze wpadlas do nas
Karolka pewnie ze dla Gabi super mama jesteś a chłop to chłop!

Szosteczka to teraz Ty będziesz męża witać ;)

Aleksia cóż za power od samego rana

Nie wiem czy jeszcze dziś zajrzę a jutro lecę na panieński zobaczyć goła dupe tancerza ale pewnie wcześniej wpadnę :kiss:

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #888556 przez Ikunia1910
Moje wypociny.
Na oko wazy ze trzy kg.

A tam gdzie trzy motylki bedzie jeszcze raca.

Załączniki:

10 lata 11 miesiąc temu #888562 przez szósteczka
Ikunia sliczny ten twój tort. Alez smakowicie wygląda.
Witania to tak srednie będzie bo mam płodne dni a jak na razie powiększać rodziny jeszcze nie chcemy bardziej. :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka