- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Oczywiście nie nadrobię...za co przepraszam...ale mamy troszkę urwanie głowy i powolutku przygotowujemy się do wyjazdu już

Dziś byłam u stomatologa...zrobiła mi dwa zęby i zakosiła 250zł za to

Jutro jedziemy do mojego kuzyna do sadu czereśniowego i objadamy się czereśniami mniami

Przelotnie przejrzałam 4 ostatnie strony i Ikunia będzie dziewczynka ??? dobrze zrozumiałam?

A co do wybierania przedmiotów na roczku to to stary zwyczaj przynajmniej we wielkopolsce

Podczas wybierania mieliśmy świetną zabawę...i Lenka też bo bardzo jej się to podobało

Lenita zasuwa już o jednej rączce jak perszing

Z roczku i z chrzcin mam trochę zdjęć więc jak wrócę do DE to powstawiam

Jedzenia nam zostało sporo i rozdawaliśmy po rodzinie...za mało czasu i za dużo posiłków było więc nie zjedli goście dużo.
Ale było przesympatycznie i wesoło

Gochens dzięki za przekazanie życzeń ode mnie dla roczniaków

już niedługo będę na bierząco i będę mogła odpisywać na posty...teraz mi tak trochę głupio bo wciąż tylko o sobie piszę...ale prosze o zrozumienie i wybaczenie

trzymajcie się i nie złośćcie na mnie że tak tylko o sobie piszę...buziaki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Hania wracaj i czekamy na foto nie hniewamy sie cos Ty korzystaj jeszcze

- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aleksia

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Mama też gryzie gdzie popadnie codziennie jest taka zabawa sam się domaga czasem się kładzie leży i czekam i się nie podniesie póki nie dostanie tego co chce czasem przebieram pieluchę a on nadal leży znaczy czas na gryzienie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Gochens masz racje ja musze jedynie wieczorne podjadanie slodkosci zamienic na owoce lub jakies pestki i ziarenka bo z nudow umre inaczej ;p
Albercik prze fajny widac ze to lubi , Gabryska niema laskotek wiec nie robi to na niej wrazenia ulubiona zabawa to berek na czworaka jak mowie "złapie Cie" to ona ucieka i sie smieje , chowa za ścianę

Marta zazdroszcze randez-vous

Haniu super ze wszystko sie udało i Lenka juz takie postepy zrobiła

Gabi usnela juz o 19.30 sama w łóżeczku taka byla padnięta nawet butle ledwo co wypiła ale nic dziwnego bo spała tylko raz od 111 do 12.30

Pokaze Wam jaka pszczolke z masy cukrowej , lukru i czekolady zrobilam dla Gabi na torta

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pszczółka superaśna jak na pierwszy raz to piękna i podobna
Jak mam okres to nie przeszkadza mi dotyk, ja się nawet wtedy pcham tyłkiem hahahah
Minęła 22 a tu pustki
Karolka a gucia też przewidujesz?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Karolka jak dla mnie to Twoja pszczółka lepsza niż tamta

Lenka na torcie roczkowym miała myszkę miki

Brawo dla Gabi za samodzielne zasypianie

Z Lenką też nie ma problemów ze zasypianiem ...kładę się koło niej , albo mój...Lenita pije mleko i nyna

w dzień przesypia mi ciągiem 3h więc nie jest źle

- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
Haniu fajnie ze wpadasz do nas relaksuj sie do końca pobytu i czekamy na relacje jak wrócisz do siebie.
Ja jak mam okres to tez wtedy mój na mnie leci jak nie wiem chyba jakieś feromony wtedy wydzielamy i ci faceci do nas jak muchy do lepa lgną. Ja tam tez sie przytulać lubie nawet wtedy a teraz to mam chcice jak nie wiem bo mam płodne dni. Wiec moze dobrze ze mojego nie ma

Aleksia ja tez nie cwicze ale moze powinnam p tym pomyslec tyle ze u mnie na myśleniu na ogol sie kończy bo potem werwy brak
Zdjecia Albercika superasne.
Ubranka tez fajne czasem dla chłopaków cos fajnego tez sie znajdzie.
Dobrej nocki bez zbędnych pobudek.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

szósteczka ,aleksiaa i chyba Marta wy to macie chcice największe chyba na tym forum hihi

ja to nie mam parcia na te sprawy...a w czasie @ to już w ogóle...jedynie w dni płodne mi się chce ale wtedy mam blokadę psychiczną znów i tak to jest. Chociaż ostatnio w czasie @ też mi się chciało...ale nie mogłam tak bo nieestetycznie tak się babrać haha

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

haha...wy o chcicach:P...ja podczas @ też nie lubię..
Haniu, fajnie,że wpadłaś...że zdajesz nam relacje:)
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Artus przesliczny;) jakby byl zakochany.
Prawie wsio juz mam kupione. Jej na ten roczek to mi 600 ucieknie łącznie:/ eh no ale roczek ma sie raz w zyciu co nie

Dziewczyny podpowiedzcie co tam jeszcze do tego wybierania dac, pieniazek, ksiazke, kieliszek, różaniec i co jeszcze

Haniu czekamy na foty, calusy dla was i Lenki, wracaj do nas w miare szybko.
Ale wydaje mi sie ze nie zawiodlysmy Hani bo forum calkiem ladnie funkcjonuje jesli chodzi o obecnosc pomijajac wykorzystujaca mezusia Malutka:p
Dziewczyny kibicuje wam w tych brzuszkach i przejmuje od was te waleczki z brzuszkow bo moj cos kiepsko sie powieksza

dobranocka:*
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

Arturek ale śliczny jesteś

Elizka buziak z okazji 11 mc

Karolka boska ta pszczółka

Zabieram się za pracę

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mały w końcu padł u mnie w łóżku o 23:20 najpierw miał fazę gadania aż zadzwoniłam do tatusia i tak mu naplutł nie wiem co bo nic nie kumam
On zazwyczaj chodzi spać koło 22 tylko wczoraj miał wybryk a to dlatego że po południu za długo się zdrzemnął a mi się nie chciało go budzić
On teraz śpi do 10:30 tak z nocy jeszcze ale czasem zrobi pobudkę o 5 na godzinę albo jednym ciągiem śpi a potem idzie na jedną drzemkę po 14 i śpi tylko mas do 15:30 ale zwykle to do 15.
Melduję, że nie ćwiczyłam gdyż mały był u mnie w łóżku próbowałam go zmęczyć przytrzymując ręką w końcu padł a to było tak gadał gadał potem była cisza rączką sobie machał nad głową potem nagle wyciągnął smoka zamknął oczy patrze śpi oczywiście ze mną spał do 4:20 potem zaczął się wiercić więc dostał kaszę i poszedł do siebie.
Ikunia tak sobie leżałam i przychodziły mi różne imiona na myśl takie co u mnie na wiosce są pojedyncze bo ja tylko o takich myślę rzadkich więc może Ci sie coś spodoba: Aldona, Ilona, Estera, Sara, Samanta, Róża, Malwina, ostatnio słyszałam Marika- jak dla mnie kojarzy się z Hiszpanią
No pięknie zostałam porównana do seksoholiczki no fakt ostatnio nie miałam ochoty a jak się położyliśmy nie wiem jak to się stało oczywiście ja zaczęłam przytuliłam się i jakoś poszło
Artuś taki rozmarzony
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

KAROlka pszczólka świetna slicznie Ci wyszła! :*
Arturek BOSKI jestes!

Elizka 100 lat! Niech matka na forum przylezie !

JA dzis humor do dupy mam a pogoda ładna moze mi przejdzie

Miłego dzionka!