BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887452 przez Sophie25
MArta sliczna ta zielona bluzeczka z arbuzem i rampersy super!

No ja to sie rozmarzyłąm o Laurze dla dziewczynki a dla chłopaka Igor a moj by chciał Mikołaja moze sie zdarzy nie moge sie znowu nakrecac :(

KArolka ja wczoraj miałam taki obiados i ziemniaki takie pyszne udało mi sie kupic :D

ALeksia a wiec czekamy na foto torta! :)

kochane z jakies stronki kupowalyscie akcesoria na roczek ? :)

Cordis to u CB tez takie dorotki o matkooo musimy przecierpiec :D wrrr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887455 przez KaRoLkA
Ok ile na poczatek 50 czy 100 ??

Bartus i Pawelek buziaki :* :*

10 lata 11 miesiąc temu #887461 przez Marta1985
Dziś 100 :) najwyżej będa zakwasy :)

Ja z allegro kupowałam :)

10 lata 11 miesiąc temu #887513 przez aleksiaa88
Ja nie w temacie od rana nie mogę się doczytać

Teraz tak sobie myślę przecież 21 czerwiec to pierwszy dzień lata więc niektóre dzieciaczki już letnie są

10 lata 11 miesiąc temu #887515 przez aleksiaa88
Sophie a ja bym jej palnęła bo z tobą to nikt nie chce się rozmnażać więc możesz jeździć i szukać, bo chyba samotna jest o ile kojarzę.

Karolka ja tez kilka razy zaczynałam robić brzuszki porobiłam parę dni i się zagubiłam a już od lutego robię z przerwami i wciąż od nowa szybko wygasa mój zapał, zmęczenie.
Jak na początku zrobiłam 50 to miałam zakwas na pierwszy raz. Potem długa przerwa i walnęłam 100 i o dziwo nic nie bolało i teraz ile nie walnę to zakakwasa brak.

Szczerze powiedziwaszy jak mały się urodził to w sierpniu brzuch był płaski dopiero w październiku obrósł a o zimie nie mówię jeszcze mu doszło kilka cm. Tak w ogóle to przy ludziach jestem na wciągniętym brzuchu hahahaahahhaahahahh bo jakbym tego nie robiła to ktoś by uznał że się zaokrąglił wiadomo z jakiego powodu. Po urodzeniu miałam mniej w brzuchu w obwodzie niż teraz ooooooooooo
Podziękowania: KaRoLkA

10 lata 11 miesiąc temu #887516 przez Marta1985
wŁASNIE TEŻ PO PORODZIE MIAŁAM MNIEJSZY I TERAZ TEZ OOO... trzeba wchyba znow zajsc w ciaze :P
Podziękowania: Gochens

10 lata 11 miesiąc temu #887519 przez aleksiaa88
Zachoćmy w ciąże nie będziemy musiały balonów wciągać przy ludziach hahaah

To ja też się pisze na wspólna motywacja
Karolka, Marta i ja która jeszcze? I co dziennie będziemy pisać ile zrobiłyśmy a jeśli nie to dlaczego spowiedź musi być też.

Marta zrobiłaś coś z włosami ostatnio bo wydawały mi się dłuższe a na tych zdjęciach z roczku jakieś są inne, nie dowiedziałam się jeszcze to powtarzam pytanie.

10 lata 11 miesiąc temu #887525 przez Marta1985
Aleksia ja tak co dwa miesiace do fryzjera chodze skracać ... mniej iecej zawsze w ten sam deseń :) a na wiekksze impry bardziej się przykładam do modelowania :)

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887575 przez Agusia83
Widzę,że temat brzuszków...ja od 5 dni od nowa znów zaczęłam je robić...na początku było 60....teraz jest 100/...i tak przez kilka dni a później troszkę więcej...tylko ja robię pół brzuszki(bo to nie obciąża kręgosłupa)i najpierw klasyczne, później na boki a potem daję ręce pod pupę i unoszę nogi z nad podłogi do 90stopni i tak 20 razy...wówczas mnie to juz wykańcza...a później jeszcze robię z 20 babskich pompek , ćwiczę nogi i jeszcze takie jedno dziwne ćwiczenie i jestem wypompowana:)

Sophie,dobrze, że Gabi nic nie jest...na pewno tego nie zjadła...
Szósteczka, z tymmydłem to nie tak do końca...moja Emi uwielbia wpitalać mydło pod każdą postacią i nic jej nie jest:P

Sophie...ale torba z tej koleżanki...pewnie zazdrości dzieciaków...na bank...!!!!!

A ja dziś na obiad robię( w piekarniku się już robi:...nożki z kuraka, podudzia z indyka z nowymi ziemniaczkami a do tego buraki...a jutro będę robić leniwe:)

Szósteczka, świetne zdjęcia..jak Emi zobaczyła Was przy stole na ogordzie, zaczęła śpiewać sto lat...a później opowiadała co widzi na zdjęciu z dzieciakami, huśtawką i basenem:)

Faktycznie, Artuś jest już letnim bobasem...22.06:)

właśnie jem obiad....dziewczyny, palce lizać...do pieczonych ziemniaków z grilla bądź z piekarnika uwielbiam majonez...wiem, kaloryczność wzrasta...ale to jest wwczas niebo w gębie

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887591 przez szósteczka
O widzę ze znowu cos tam dorabiają do tego forum.
Ciesze sie ze sie Emi podobało:-)
szkoda ze daleko mieszkamy od siebie to byście do nas zjeżdżali na basen. Jakby któraś była w okolicy to zapraszamy na kawe drinka z palemka i basen. :-)
Agusia ale pyszny obiad.
Ja mialam resztki z imprezy.

10 lata 11 miesiąc temu #887606 przez Sophie25
Cały czas coś zmieniaja :P

A moj mi ostatnio ględzi i ględzi " musze zchudnąc" ja mowie mniej piwska i chipsów wieczorem
NO to przychodzi wieczór ten grzebie po szafce chipsy bym zjadł to chycił sie kinderek ZOski :D
Bandzioch mu urósł od chipsów bo on jakis chipsoholik haha

szosteczka no ten basem mnie kusi zeby kupic :D :P

Agusia daj troche bo mi smaka zrobiłaś :D :)

tamto było przejrzyste i ładniejsze alke moze tu bd mozna zmieniac avatar i suwaki :)

10 lata 11 miesiąc temu #887623 przez KaRoLkA
No i to mi sie duzo bardziej podoba , buzki wrocily i ukryty tekst , opcje pod avatarem tez wiec jest extra :)

Agusia obiados pyszny daj troszke a ja koniec koncow zrobilam zapiekane ziemniaczki (starte na tarce) z boczkiem i cebulka a na wierzch jajo sadzone taka ala tarta wyszla i salate z sosem francuskim i bylo pyszne :D

Aleksia ja tez mialam plaski brzuch dopóki karmilam a pozniej to i mąż zaczal chodzic na nocki i skonczylo die karmienie i jest efekt :/ wiec ok robimy i sie spowiadamy :) moze jeszcze sie zmoge i mel b na brzuch odpale Ktora bedzie Nas pilnowała ??

szosteczka nie kus tym basenem i drinkami z paoemka bo Ci sie wszystkie zjedziemy :p

My gnijemy w domciu bo pogoda do bani , pada deszcz :/ brrrr

10 lata 11 miesiąc temu - 10 lata 11 miesiąc temu #887625 przez Gochens
Ja juz się gubię w tym forum ;)

Dziewczyny jak to mówią ABS się robi w kuchni :)
I niestety ale dieta to podstawa a raczej nie dieta bo to brzmi strasznie ale przede wszystkim zmiana sposobu żywienia. Także ćwiczenia tak ale racjonalnie odżywiania TAK TAK TAK :lol:

Karolka ja Was będę pilnować! :silly:

10 lata 11 miesiąc temu #887651 przez aleksiaa88
To najlepsza zabawa tzw gryzienie dużo wtedy pisku krzyku śmiechu

10 lata 11 miesiąc temu #887662 przez cordis
aleksia u nas też przy takich zabawach jest moc śmiechu zwłaszcza, że Bartek ma wszędzie łaskotki ;-)

Gochenesowa ma rację zmiana żywienia jest najważniejsza, ja byłam 3 tygodnie temu u dietetyka, nie po konkretną dietę bo nigdy na żadnej nie wytrzymałam :P ale powiedziała co i jak jeść, co z czym łączyć a co zakazane, najlepiej chudnąć do 2 kg miesięcznie żeby potem joja nie było;-) i innych rzeczy. Na razie prawie wytrzymałam... prawie bo chyba musieliby słodkie wysłać na inną planetę.
Jeśli chodzi o brzuszki to przed ciążą ćwiczyłam ale nie z Chodakowską czy innymi takimi, pokaże Wam straszny staroć i wiele osób się z tego śmiało ale ja robiłam to 3 razy dziennie i po jakimś czasie mięśnie brzucha były o wiele silniejsze a nie obciążało tak mojego lichego kręgosłupa. Po Mel B plecy nawalały ;-)

a Bartek dzisiaj o mało co a byłby bez oka :dry: stał przy stole po coś sięgał i zapomniał się chwycić i jak poleeeciał i przywalił o najbardziej ostrą i wystającą część.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka