BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #854503 przez malutkamilka
Karolka no cos w tym jest, nie jedna osoba mowila mi ze widziala osobe podobna do mnie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #854515 przez kakaszka
kasiu zapraszam na wybicie bzdur z glowy :) tylko potrzebujesz paszport, wize, no i droga jest troche z przesiadkami :D kazda zapraszam :)
trzymam kciuki za prace, oby pisala sie sama :)

oj rysko, przykro mi, ze macie klopoty, ale bedzie kiedys lepiej, napewno :)

a ja dawno nie pokazaywala elize, bo ostatnio tylko nagrywam ja, bo mam tylko kamere, a ona robi tragiczne zdjecia, a filmikow nie wiem jak wstawic :)

przed chwila moja zaba zamknela sie w pokoju i trzymala drzwi, zebym nie mogla wejsc :) po czym dorwala sie do kabla od lodowki i chciala nam ja rozmrozic :)

albercik ty slicznoto, ale meski sie zrobiles, ciacho jednym slowem :)

ale wam zebacze fajnie rosna, a y sie meczymy meczymy i dalej nawet gorna jedynka nie wyskoczy, zasranka :)

11 lata 1 miesiąc temu #854544 przez Sophie25
Witam sie i ja :)

Te kuchnie sliczne malutka ta ostatnia jest bombowa,a KaRolka jak zobaczyłam ta zielona to az mnie zainspirowało,mezowi sie podoba bo on zielen uwielbia,jeden pokoj to cały na zielono zielen w kazdym znaczeniu tego słowa jak przychodzi wiosna lato bez przerwy drzewka sadzi i z kosiarka lata ... :P

Rysa dobrze ze jestes wchodz wczesniej dobrze Ci zrobi jak sie wygadasz :)

Nooo Albercik jest śliczny,taka ma fajną zieloną biedronkę :D A jak pieknie sie mamusce dorwał do lakierów ha! a jaka kolekcja :D

szosteczka dobrze ze z Pati juz lepiej :)

To Eliza niezle jak juz sie w pokoju zamyka hah :lol: :lol:

A my mykamy na spacerek bo pogoda bombowa! :laugh:

Kiedys patrzyłam na ubrania na allegro i patrcie co widziałam hah :D
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #854626 przez srenka_918
Witam sie i ja.
U mnie noce do dupy bo maly budzi sie co 15-20min bo mu zimno bo sie odkryl. Jak przywiaze kolderke do szczebelek to nie zasnie bo nie moze nog do gory podniesc... a rano od 6 koniec spania, bo mama by sie moze wyspala.... dobija mnieta sloneczna pogoda... rano jest za jasno.... no i ten dluzszy dzien tez swoje robi... bo codziennie wczesniej wstaje...

Ja musze non stoo cos jesc zeby nie wymiotowac i mam smaki na rozne dziwactwa, np dzis ugotowalam sobie kurze stopki i obgryzam :-) :-) az wstyd sie przyznac :-) chcialam je wygotowac na galaretke i zalac warzywa, ale wyjadlam wszystko na sucho :-)
Wieczorami klade malego jak najszybciej spac bo sil nie mam i o 21juz oboje smacznie spimy.... ale po 24 juz maly ma pobudki....

Aha, malemu biegunka prawie przeszla, jeszcze czasem cos popusci ale malutko i twardsze...

Aleksia zdjecia super :-)
Ikunia zazdroszcze ci...

11 lata 1 miesiąc temu #854627 przez Marta1985
Gochens czekamy na foto :)

11 lata 1 miesiąc temu #854631 przez Marta1985
Kasiu Laskiem Bykowskim nie ... :) To z pieniędzy miasta więc nie unijne wiec nie ja :)

11 lata 1 miesiąc temu #854633 przez Kasiasia
Hej
Kakaszka problem tylko z wiza i wolnym czasem. A tak to siadam w auto i jestem. Tomus chetnie pobawi sie z Elizka kablami bo to jego hobby :P
Cos tam wyplodzilam: spis tresci, troche metodologii i kilka pytan do ankiety. No i jesli pozwolicie to przemagluje was nia troche :unsure:
teraz musze uprzatnac te paiery i ksiazki z kuchni, zronic obiad i zas te studia :P rzygac sie chce za przeproszeniem :P :P :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854636 przez Marta1985

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854683 przez Milady
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #854691 przez kakaszka
milady kochana co sie stalo?????????????????????????????jestescie cali???????????????

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #854692 przez Hania84
jestem dopiero teraz :P

dzięki Kasiu za pamięć :kiss:

tak ładnie i ciepło jest że łaziłyśmy z Leną 3h :P potem dałam jej obiadek, położyłam spać i od 14 śpiocha :) chatke ogarnęłam a teraz robię obiad właśnie...dopiero :lol:
Lena spała ładnie do przed 8 :)

Gochens zdaj relacje po USG :) i foto poproszę :)

poprosze tez foto nowego kolorku Ikuni :)

Karolka super ta zielona kuchnia :) podobają mi się meble z połyskiem :) mi podoba się jeszcze kuchnia w kolorze ciemniejszego wrzosu lub wiśniowa...ewentualnie jasna śliwka :)

Albert elegant w koszuli...miłośnik piesków i kotków...sprzątacz maminych lakierów i pan odkurzacz :) bardzo ładnie :)

kakaszka co to ma znaczyc że zdjęcia nie ładnie wychodzą???!!! ale juz Elizke poproszę...nawet z pikselozą :P ja tu nie chcę słyszeć że nie zobaczę Elizki!!.
...czy jakiegoś innego dziecka :)

rysa no własnie ja Cię już od dłuzszego czasu wołam i nic !!! fajnie, że się odezwałaś :) spróbujcie z R. znaleźć jakies porozumienie...powiedz że się starasz i chcesz by to w końcu docenił przeciez nie możesz tak całe życie B) że będziesz się kajać czy coś...pogadajcie na spokojnie :) będzie dobrze :)
i.... :ohmy: talerz w buzi :cheer: zemdlałabym jakbym to zobaczyła...dobrze że tego nie połknął B) dzieci potrafią wynajdywać drobności.

Marta gdyby nie te czarne dodatki do kuchni to wcale nie byłoby jej widać :lol:

srenka ojej jeszcze Cię męczy to paskudztwo B) i faktycznie dziwne zachcianki b) bleee :lol: hehe ;)

Kasiu a pisz nam tu o pracy ...to magisterska??? a na jaki temat piszesz? pamiętam jak swoją pisałam :lol: lepiej mi szło z licencjacką niz z mgr :P powodzenia w pisaniu...oby szybko i sprawnie poszło :)

...ja od 2 tyg. non stop sama w chacie z Leną...już mi się nudzi...mój jak wychodzi po 9 to wraca o 20 B) pół godziny z Leną i tyle ją widzi. Mam nadzieję że po urlopie szybko znajdzie inną , lepszą. Nawet zmianową ale na pewno będzie lepsza od tej...bo tu jak się idzie na daną godzinę to nigdy nie wie się o której się skończy B)

dobra obiad dokończony dzis zaserwowałam ryż, warzywa z przyprawa meksykańską i cycki kuraka z curry, estragonem i czosnkiem :) wszystko razem wymieszane :)

Milady :ohmy: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak to się stało??? mam nadzieję że to nic powaznego !!!!???? Jeny kochana tule mocno :kiss: a jak dzieci??? jezu aż mnie ciary przeszły B) a to w DE? jesteście na pewno pod dobra opieką i wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za Was i zdawaj nam tu relację kochana co i jak !!! :kiss:
Sama kiedyś małam wypadek (auto dachowało) i wiem że to strach, szok i co tylko. Oj trzymajcie się cieplutko !!!

11 lata 1 miesiąc temu #854696 przez Sophie25
Milady matkooooooooooooooooooooooooooooo :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
jak bedziesz tylko mogla dawaj znac co i jak jejkuuu ale sie wystraszyłam...

HAnia my z Zpska tez z 3h łaziłysmy pogoda super dla naszych pociech :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #854699 przez Marta1985
Milady :kiss:

Co się stało ? Trzymam kciuki żeby było wszystko ok :kiss:

Jak coś to pisz do którejs z nas smsy jak ci cieżko na forum wejsć. Do sophie masz chyba nr?

11 lata 1 miesiąc temu #854704 przez Agusia83
czesc dziewczyny..Artek nieznosny...ciagle by stal, teraz tez to robi i musze go trzymac wiec interpunkcja i gramatyka kuleje :silly: ...ala, jak on szczypie....nie mialam kiedy Was nadrobic. Udalo mi sie tylko przeczytac,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Postaram sie odezwac wieczorem.

Srenka, prv

11 lata 1 miesiąc temu #854706 przez szósteczka
Oh Miledji trzymaj się dawaj znać jak sie czujecie i co sie stało na pewno będzie dobrze i mama dobrze ze przyjeżdża to tez cię wesprze trzymaj sie sciskamy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka