BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 2 miesiąc temu #311821 przez KAMI
co do smaków to u mnie falami, najpierw było mięcho, potem warzywa, potem soki warzywne, potem lody hurtowo, potem słodycze a teraz soki tłoczone z owoców :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #311923 przez Martita
A ja zaczęłam się smarować od 3 miesiąca ciązy kremem z bielendy SEXY MAMA (poleciałam na nazwę :)) Był dość tani i dobry. Teraz smaruję się kremem z Ziaji, też całkiem ok, cały czas dwa razy dziennie, nieraz jak mam suchy brzuch i łuszczy mi się na nim skóra (nie wiem od czego się łuszczy) to smaruję go jeszcze zwykłą oliwką w żelu Johnsons baby. A jak mi sie skończy to spróbuję ten co wy Rossmanowy..choć z Bielendy byłam zadowolona :)

A co do smaków to nie mam zachcianek,jem tak jak przed ciążą (choć teraz mam dietę). Zawsze z resztą miewałam ochotę na coś smacznego, nie trzeba mi było ciąży od tego,ale nie codziennie oczywiście :)

KAMI u mnie podobnie, genowo brak rozstępów, więc liczę na to, że nie wystąpią,choć zawsze jest możliwość, że to właśnie ja będę ta pierwsza :)

13 lata 2 miesiąc temu #311962 przez akciak84
ja też używam bielandy SEXY MAMA na przemian z Eucerinem bo z początku w 3 mies. miałam jakieś swędzące uczulenie i dermatolog mi też eucerin poradziła i dała próbki. Tak zostało.

13 lata 2 miesiąc temu #311989 przez Dotka
zazdroszczę wam braku rozstępów ja te co dzisiaj zobaczyłam czerwone krechy to popsuły mi humor na cały dzień :(
mam tylko cichą nadzieje że więcej ich już nie będzie do tych na piersiach juz sie przyzwyczaiłam ale tez oby więcej ich nie było

13 lata 2 miesiąc temu #312181 przez dziewczyna84
A macie problem z cellulitem? Ja używam tego balsamu z rossmanna i nawilża mi na cały dzien, jest super, rozstępów nie mam, ale mam kłopot z cellulitem na udach teraz.i w okolicach tyłeczka. Jak lekko ścisne to od razu widac. Jesli nie na teraz to po ciązy jaki macie sposób?

13 lata 2 miesiąc temu #312211 przez MartiO
Dziewczyny po prostu musiałam :silly:
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #312228 przez aga2+1
MartiO dobre hehe:)

13 lata 2 miesiąc temu #312259 przez marzenieeee
Nie no dobre hihi:)

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

13 lata 2 miesiąc temu #312260 przez akciak84
ekstra:) ale nikt na tym forum nie będzie miał bliźniaków...chyba

13 lata 2 miesiąc temu #312279 przez MartiO
no niby nie ale i tak jest świetne :silly: nie wiem jak Wy ale ja bardzo się cieszę, ze Synek jest "pojedynczo pakowany" :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #312317 przez agata250885
Mamusie a widziałyście to jakie piękne :)
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #312385 przez Ingrid29
MartiO rewelacja hehe :lol:

agata250885 ekstra fotka. Ja planuje 1,5 miesiąca przed porodem zrobic sobie sesje zdjęciową z mężem. Chcemy mieć pamiątkę. A wy?

13 lata 2 miesiąc temu #312493 przez labelo
MartiO świetny obrazek,,jej.

13 lata 2 miesiąc temu #312510 przez Martita
MartiO super, widziałam to już na facebooku :)
Ingrid ja już właśnie zapisałam się na taką sesję, teraz mam już spory brzuszek,obawiam się, że potem będzie zbyt wielki :) Idziemy w tym tygodniu :) Wrzucę jakieś jedno jak zrobię :)

Ja nie mam rozstepów ale cellulit mam..:/ zresztą nawet przed ciążą jak szczuplejsza byłam to i tak miałam na pośladkach i udach :/ Do dupy sprawa, kupowałam przeróżne specyfiki dość drogie, z Avonu i z Vichy i nie wiem, może nie smarowałam regularnie i dlatego jakoś tak nie widziałam różnicy..
Są na to sposoby różne u kosmetyczek,zabiegi laserowe, liposukcja bezinwazyjna ale bardzo drogie :( ewentualnie na grouponie można kupon na tę liposukcję kupić za jakieś 900zł na kilka sesji..myślałam o tym :) Ale ja to głupia jestem..obiecałam sobie, że po ciąży powiększę sobie usta kwasem hialuronowym hihi :) nie takie to drogie tragicznie :)

13 lata 2 miesiąc temu #312512 przez Martita
Agata cudowny obrazek..zrobie sobie takie zdjęcie..tylko jak ja cellulit schowam? :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka