- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2012
Mamusie MAJ 2012
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Macie też problem z wirusem na stronie? Ja musze osłony wyłączyć na 10 minut żeby wejść bo normalnie mnie blokuje, posty czytam przez pocztę ale nic nie napiszę

Ależ Wam zazdroszczę tych wypraweczek

z kosmetykami chyba się wstrzymam, bo mam próbki ze szkoły rodzenia ale tak sobie myślę, że przecież muszę przetestować na Młodym ale kropelką jakąś a nie na cale ciałko od razu kosmetyk nowy ?
Łóżeczko i wózek jeszcze nie odebrane, nie chcę się narzucać znajomym bo za darmo dostajemy więc pewnie dopiero w kwietniu przytakuję tylko materac i pościel muszę kupić, no i rożek i okrycie kąpielowe i jeszcze ciuszki.... Całe szczęście, że już sporadycznie do pracy chodzę, raczej jestem pod mailem w domu i działam jak trzeba więc teraz będzie trochę czasu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ewel u nas podobnie,mały brzdąc się rozpycha,jak by mu już ciasno było

labelo bardzo fajne te łóżeczko razem z pościelą i cena super za to wszystko..opłaciło się..
A ja z pościelą zrobiłam tak..jedna kupiłam nową a na zmianę kupiłam w ciuchu wielkie prześcieradło ecru (bardzo dobre gatunkowo) w cenie 1zł

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dzisiaj byłam u diabetologa z wynikami po glukozie 75g i jak się okazało nie mam cukrzycy:) Ale jestem szczęśliwa:) Lekarka powiedziała, ze czasami cukier spada do poziomu 50-60 na czczo lub po posiłku, ale jest to przejściowe. mam normalnie jeść bez żadnych diet:) W 33 tygodniu mam tylko zrobić poziom glukozy na czczo i nic więcej:)
W przyszłym tygodniu odbieram wózek:) Znalazłam fajną wanienkę profilowaną allegro.pl/wanienka-anatomiczna-komfort-...iej-i2158777955.html i chyba ją kupię

- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
www.ebay.de/itm/BADEWANNE-TOPFCHEN-TOILE...6d9481#ht_4935wt_885
- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2

A co do wanienki to ja kupię zwykłą tak jak agata bo też mamy tylko prysznic, więc dodatkowo wkładkę na początek. Bo z tej profilowanej wyrośnie bobas i trzeba będzie kupić nową.
A mnie udało się zapisać do szkoły rodzenia, którą prowadzą położne ze szpitala w którym chcę rodzić, więc jestem szczęśliwa jak niue wiem co

Kami Ja też nie mam żadnego problemu z forum.
Martita- super pomysł, można samemu coś fajnego zrobić za niewielkie pieniądze, a w Twoim przypadku to prawie jak za darmo

Ja dziś byłam u dentysty znowu, znieczulenie trzymało mnie prawie 6 godzin i tak sobie pogryzłam policzek i wargę, że teraz wszystko mnie boli

A jutro długo wyczekiwana wizyta u gino i nowe usg

- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- beadka7
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=33160 ślub
- agata250885
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Znieczulenie miejscowe podczas zabiegów stomatologicznych
Stosowanie środków znieczulenia miejscowego u kobiet w ciąży jest bezpieczne. Pamiętaj zawsze aby poinformować lekarza stomatologa o tym, że jesteś w ciąży - stomatolog dobierze właściwy środek znieczulający. Dla kobiet w ciąży stosuje się znieczulenia pozbawione środków obkurczających naczynia krwionośne.Jak chcesz wiedzieć wiecej to poczytaj
www.dentysta.med.pl/ciaza_stomatologia.html
Tak naprawde to ja mam powody do oboaw i chyba musze sie wybrać jednak a nie czekać.
- Martita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Współczuję bolących zębów!!Ja wyleczyłam wszystkie przed ciążą i mam spokój..
- ewel7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Martita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- aga2+1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do wanienki to ta profilowana jest dla maluszka i dla starszego dziecka (ja też mam tylko prysznic i stwierdziłam, ze wanienka wystarczy tak do 2 lat , a potem to ewentualnie kupimy dużą miskę

Ja z zębem walczę od poczatku ciąży - stan zapalny, 2 antybiotyki i oczywiście leczenie kanałowe:( Dentyska powiedziała, że po porodzie trzeba szybko zrobic prześwietlenie i zobaczymy czy da się uratować tego zęba.
Co do porodu też zaczynam już się zastanawiać do kogo bedzie podobne moje dziecko:) Na pewno będzie łyse hehe:)
Wczoraj była u mnie koleżanka, która urodziła córeczkę w 32 tygodniu ciąży - po prostu odeszły jej wody i trzeba było zrobić cesarkę. Mała wazyła 2 kg, 5 dni była w inkubatorze, a potem wypis do domu. Teraz młoda ma już 3 lata i jest największa w grupie przedszkolnej, rozgadana, uśmiechnięta i śliczna:) Dzisiaj zaczęłam z tego wszystkiego pakować torbę tak na wszelki wypadek:)
- nataleczka_92
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*