BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

12 lata 11 miesiąc temu #369254 przez dziewczyna84
Witajcie,
oj widzę że trzymamy kciuki za Agę teraz :) a jutro za MartiO.
Bądźcie dzielne dziewczyny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #369258 przez misia88
Jeśli chodzi o kosmetyki to ja mam mydełko Bambino, ciekłą parafinę do kąpieli, gaziki, octenisept (już nie używam), patyczki do uszu, linomag, sudocrem (leży nieużywany, pisała o tym Dotka), chusteczki mokre, szczoteczka do włosów, nożyczki do paznokci, płatki kosmetyczne dla niemowląt :)

dziewczynanie ma się czego bać, wszystko podpowie Ci instykt :)

12 lata 11 miesiąc temu #369343 przez katiuszka
Aga urodziła!!!! Jest TOSIA!!! 3850g i 56cm 10 pkt . To tyle wieści otrzymałam. Da jutro znac. Napewno wykończona jest. Wkońcu się doczekała:)

12 lata 11 miesiąc temu #369354 przez dziewczyna84
ale cudownie!!
GRATULUJEMY AGUŚ!!!!

12 lata 11 miesiąc temu #369400 przez aga2+1
Hej dziewczyny:) Ja juz po katiuzka pewnie pisała. O 14 pojechalam na ktg sama a tam skurcze ze az skali zabraklo. Wrocilam do domu a mi wody odeszly.Zadzwonilam po meza, wzielam kąpiel i ruszylismy. Na ip oczywiscie zadyma za nim mnie przyjeli bylo po 17 no i zero rozwarcia. Przyjechala moja polozna zbadala jeszcze raz i przy skurczch bylo 2 cm. Do 20 skurcze byly jeszcze do wytrzymania ale pozniej byla masakra co minute krzyzowe. Chcialam znieczulenie ale po badaniu lekarz stwierdzil ze nie zdążą podac bo jeest 6 cm a ja zaraz urodze.zwijalam sie z bolu ale przed21 bylo juz pelne rozwarcie a mlodej zaczelo tetno spadac. Musialam sie zmobilizowac i 21.5 byla Tosia. Byla owinieta pepowiną 3 razy. Dostala 10 pkt. Mąż sprawdził się w 100% tak jak i poloxna. Trafilam tez na fajna panią doktor a potem tez byl przy porodzie lekarz. Super zespół:)

12 lata 11 miesiąc temu #369415 przez dziewczyna84
I już jesteś z nami żeby szybko zdać relacje. Ale dzielna jesteś! :) Kolejne moje wzruszenie hihi...to teraz aby chciała jeść, nie poraniła Cię przy tym ;) i abyś mogła odpocząć!!! Trzymaj się i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DZIEŃ MAMY - WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ. MY NIEROZPAKOWANE W KOŃCU TEŻ JESTEŚMY JUŻ MAMAMI TAK NAPRAWDĘ :D

12 lata 11 miesiąc temu #369417 przez Ingrid29
serdecznie gratuluje Aguś- w końcu doczekałaś się Tosi:)

12 lata 11 miesiąc temu #369418 przez Ingrid29
Serdeczne życzenia wszystkim mamusiom-rozpakowanym i nierozpakowanym dużo zdrówka dla Was i waszych pociech, spełnienia marzeń i samej radości z bycia mamą:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #369421 przez katiuszka
Aguś jeszcze raz bardzo mocno Ci gratuluję!!! Zuchowa dziewczynka bez znieczulenia dałaś radę:)
A wszystkim mamusiom brzuszkowym i rozpakowanym słoneczka w ten piękny dzionek i radości z maleńst:):***
Ja zbieram się do szkoły i nie będzie mnie do wieczorka, jakby co to piszcie proszę:)
Buziaki

12 lata 11 miesiąc temu #369445 przez MartiO
Aga GRATULACJE!!!!!!! :kiss: :lol: czyli jednak nie w tym samym dniu :silly:

Gratulacje i Najlepsze życzenia dla Wszystkich Mamuś!!! :kiss: tych rozpakowanych i tych nie... w końcu to pierwsze nasze święto ;)

a my powoli się zbieramy.... nie wiem już sama co się dzieje... ale być może Synuś się wystraszył... od rana mnie czyści i pobolewa brzuch... nawet w miarę regularnie... nie wiem tylko czy ze stresu czy faktycznie coś się dzieje...

12 lata 11 miesiąc temu #369456 przez beadka7
Aga gratulacje, wkońcu masz maleństw przy sobie!! :kiss: :kiss:

I Oczywiście dla wszystkich mamuś tych obecnych i przyszłych jeszcze niedoszłych wszystkiego co najpiękniejsze :) !! :kiss:

MartiO powodzenia :)

A u mnie cisza... nawet mały nie harcował w nocy.. pojadę chyba sobie dziś na ktg.

12 lata 11 miesiąc temu #369458 przez Brzuszek
Aga gratuluję z całego serca!

MartiO jeszcze raz powodzenia!

Wszystkiego najlepszego mamusie w dniu naszego święta!

12 lata 11 miesiąc temu #369496 przez justysiak83
Hej dziewczyny.
Pisze w marcówkach 2011 ale śledzę wasz wątek bo mam tu swoja osobistą koleżankę :) Martitę i mam wam przekazać od niej że jeszcze nie urodziła. Jest już po terminie, ale nie dają jej urodzić :) nie ma dostępu do neta bo jest w Wawie i czeka na poniedziałek bo maja jej wywoływać. Jeżdzi na KTG ale na razie nic się nie dzieje. Prosiła aby was ucałować i pogratulowac wszystkim rozpakowanym mamusiom. :kiss:
Ja również was pozdrawiam i tym nierozpakowanym życzę jeszcze troche cierpliwości, doczekacie się. :blink: :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #369503 przez Brzuszek
Mam pytanie do mam rozpakowanych - dzieciątka są z Wami w pokoju, czy mają własne?
My dla córci przygotowaliśmy pokój ale zastanawiam się czy to się sprawdzi na początku.

12 lata 11 miesiąc temu #369511 przez beadka7
Justysiak dziękujemy za info o Marcie- pozdrów ją też serdecznie i życz od nas powodzenia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka