BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

14 lata 2 tygodni temu #374407 przez Poziomka
aga2+1 ja karmie tylko butelka. Karolek sie budzi co 3 godziny na jedzonko. Teraz zdarza mu sie przespac nawet 4 godziny. Zjada tak mniej wiecej 90-120ml, do tego pije herbatke z kopru wloskiego i wode gotowana. Mialam na poczatku wyrzuty sumienia, ale nie najadal sie moim mlekiem. Teraz przynajmniej wiem ile zjada.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 tygodni temu #374408 przez beadka7
u mnie chyba zaczyna się baby blues.. :( idę spać.

14 lata 2 tygodni temu #374442 przez dziewczyna84
kochane, u mnie chyba się zaczeło. Boli mnie bardzo, wg mnie są to skurcze co 5-6 miut, trwajace przez 15- 20 sekund i cała się trzęsę.... ogarniemy się, mąż pójdzie po samochód i pojedziemy do szpitala.
Zobaczymy :)
trzymajcie kciuki

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #374454 przez misia88
dziewczyna Trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze! :D :*

14 lata 2 tygodni temu #374473 przez Dotka
misia Jaka ty zdolna :) śliczna opaska :))

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #374476 przez Dotka

Dziewczyna URODZIŁA :)
Maciuś urodził sie o godz.4.15 ma3kg długi na 54cm i dostał 10
"jest kudłaty i kochany" :)

Gratulacje :)

mówiłam że urodzisz :) i że czekam na info i pomogło :D wracaj do nas szybko :D

14 lata 2 tygodni temu #374480 przez KAMI
Gratulacje :) czyli dzisiaj Martita i majówki w komplecie :)

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #374488 przez beadka7
Dziewczyna serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!! doczekałaś się swojego słoneczka :) super :)

Misia opaska rewelacja :) a mała tak podobna do Twojego męża że z podziwu wyjść nie mogę :)

Ojj no tak i dzisiaj 3mamy kciuki za Martitę !!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #374521 przez MartiO
Dziewczyna GRATULACJE!!!!!!! :kiss:

czyli mamy prawie komplet ;)

Synuś trochę normuje swoje zachowanie ;) ma już chwile kiedy śpi po karmieniu i żółtość też powoli schodzi ;) w nocy budzi się koło 2, potem koło 5 a potem koło 8 ;) tak więc całkiem całkiem... ja nadal jednak nie bardzo z siedzeniem :(

staram się podczytywać i nadrabiać ;)

Misia opaska śliczna ;)

Martita trzymam kciuki :) będzie dobrze ;) :kiss:

beadka7 chyba za szybko na takie jedzenie ;) ja wszystko na delikatnie, pytałam się położnej co mogę i to staram się jeść, raczej gotowane i duszone... nic pieczonego i smażonego... no i ograniczony zakres, jem to co w szpitalu + to co bezpieczne i na razie Młody nie ma problemów z brzusiem ;) dużo je i mnóstwo siusia ;) pampers to tak na 2 godz max... potem to cały do przebrania :silly:

a co do wagi... to mam prawie 5 kg mniej niż w listopadzie kiedy zakładali mi kartę...

14 lata 2 tygodni temu #374531 przez Brzuszek
Dziewczyna gratulacje!

U mnie dziś też ciężka noc. Wcale nie spałam, bo nim zdążyłam usnąć, to Mała się budziła i tak w kółko, a od 3.30 wisiała na cycu 1,5h, później oczy jak 5zł i ani myślała o spaniu. Próbowałam dać jej butlę ale mimo głodu nie chce z niej jeść.
Jestem załamana. Nie daję sobie rady. Ciągle płaczę.
W dodatku zamiast obecności, wsparcia i pomocy męża mam na głowie teściową, która tylko mi przeszkadza, a niby przyjeżdża żeby mi pomagać pod nieobecność męża, który w pracy wziął miesiąc wolnego, a i tak nie ma go z nami w domu.
Przepraszam za chaotyczny wpis.

14 lata 2 tygodni temu #374532 przez ewel7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

14 lata 2 tygodni temu #374535 przez ewel7

14 lata 2 tygodni temu #374545 przez nataleczka_92
hej mamusie. widze ze prawie wszystkie z was juz rozpakowane:) lubie was podczytywac jak to tam u was sie dzieje:)
mam takie pytanko,czy jak zaczynaly sie u was skurcze raczej przepowiadajace to bilo wam mocniej serce??? :unsure: bo u mnie od paru dni szczegolnie wieczorem jak sie poloze to zaczyna mi twardnac brzuch i w tym momencie serce wali jak oszalale :cheer:

14 lata 2 tygodni temu #374563 przez KAMI
nataleczka ja miewałam kołatania przez cały 3 trymestr, ale miałam też problemy z nadciśnieniem więc to pewnie się łączyło

14 lata 2 tygodni temu #374566 przez aga2+1
brzuszek ja też tak mam niestety. Młoda nie chce spać po jedzeniu oczy jak 5 zł i zaczyna marudzić. Najgorzej jest w nocy. Od dzisiaj podaję jej butlę, bo nie jestem już w stanie siedzieć z nią z cycem na wierzchu. Jeszcze troche i zostanie ze mnie cień. Wczoraj mąż wieczorem juz ją karmił i nosił i miał dosyć, a ja mam tak 24h na dobę.
Czy Wasze dzieci też są takie nerwowe? Moja jest najedzona leży grzecznie przez chwilę, a potem zaczyna machać rękami, nogami i sama nie wie co chce. Jak już weźmie smoka to też chwila spokoju a jak jej wypadnie to znowu zaczyna się złościć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka