BezpiecznaCiaza112023

Listopad w tym roku będzie pogodny 2010

15 lata 10 miesiąc temu #39381 przez _aga86_
Sunaja serdeczne gratulacje dla Ciebie i dla meza:) Czekamy na fotki Dawidka:) Kakasia super, ze z malym lepiej i ze Ty wracasz do formy:) Oby tak dalej:)

•

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

15 lata 10 miesiąc temu #39387 przez kakasia20
:) ja pierwsze 3 dni -5 mialam ciezko ze wstawaniem braniem zastrzykow na skrzepniecie krwi zeby nie bylo... na 2 dzien po porodzie... musialam wstac z lozka w szpitalu polozna przyszla podciagla mnie i jak wstalam jak hlusneło mi krwia az sie wystraszylam krew ciekla mi po nogach pizamie na papcie...........brrrr straszne........ ale na 3 dzien wstalam sama bo maly plakal i nie mialam wyboru...... do tego mialam lozko zarabowane w srodku taka dziora ze nie raz zaplakalam bo nie umialam wygrzebac sie z niego........ ale sie nie poddalam i wstalam mimo bolu podbrzusza..... :huh: zacislam zeby i robilam wszystko dla michalka........
fakt cc jest szybsze niz normalny porod ale strasznie mnie szarpali i znieczulenia.. kroplowki do jedzenia przez 3 doby po 7 kroplowek glokozy itp..... .... po cc jest zalamanie ..... ja mialam bo rady nie dawalam krzyz pekal i plecy z bolu...... w domu tak samo potem maly w szpitalu lezy teraz.... ale dochodze do siebie nabieram sily jem pije wode tylko ze mam anemie zaawansowana i blada jestem.....i sily trace nieco........ ;) :dry: ale jestem dobrej mysli:) i sie juz nie poddaje:)) :kiss: :kiss:

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

15 lata 10 miesiąc temu #39391 przez paulina2209
nie potrafię dodać zdjęcia. mój mózg chyba pojechał na wakacje :laugh:

15 lata 10 miesiąc temu #39401 przez fredeczka
Dziewczyny wy to dzielne jesteście ja chyba bym nie dała rady tyle wycierpieć.Jeszcze nie urodziłam i co najgorsze złapało mnie choróbsko :( kaszel katar powiększone węzły chłonne gardło boli aż zęby bolą:( jakby tego mało było to słabo mi jest i nic nie słyszę bo na uszy mi jeszcze poszło.Smaruję się maścią kamforową i jakieś tabletki na gardło biorę oby szybko przeszło bo nie chcę dziecka zarazić.

15 lata 10 miesiąc temu #39472 przez Martynka__89
Jak pierwszy raz wstałam z łóżka po CC też poleciała krew :( niestety na podłogę (takie głupie uczucie wstydu). Dobrze że u mnie przy pierwszym wstawaniu z łóżka był mąż on i pielęgniarka i pomagali wstać masakra :/ Niestety miałam dren i cewnik (było to na takim wieszaku) i musiałam z tym chodzić dopiero na drugi dzień mi to wszystko pościągali nie przyjemne uczucie zwłaszcza wyciąganie drenu ;(. A i przez kilka dni miałam taki nie miłosierny ból prawego ramienia (nie szło nic poradzić na ten ból) bałam się brać Mateusza na ręce że nie wytrzyma mi ręka i puszcze go, dlatego mało miałam go w ramionach :( siostry mi mówi że ten ból jest normalny po CC.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

15 lata 10 miesiąc temu #39475 przez ilona
Cisza tu taka listopadówki chyba pojechały rodzic :)

15 lata 10 miesiąc temu #39481 przez Martynka__89
A nie które z Dzieciaczkami już są :) muszą się oswoić z nową sytuacją.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

15 lata 10 miesiąc temu #39486 przez fredeczka
Witam w niedzielny poranek.
Ja już miałam nadzieję że może się zaczęło a tu nic niestety.
O 3.11 miałam regularne skurcze (o ile można nimi nazwać twardnienie brzucha bez bólu) co 10 i co 7 minut i tak do 6.30 później dopadła mnie biegunka i znów godzinka tego twardnienia.Niestety wszystko ustało.Mały tak dziwnie się przeciągał w przerwie między tym twardnieniem brzucha.Mam nadzieje że znów mnie złapie i zacznę już rodzić.

15 lata 10 miesiąc temu #39494 przez sara125
alaq JA mam pytanko.. jak sobie radzisz z opieka nad noworodkiem i wychowywaniem krzysia?? pytam bo w czerwcu bede miala podobna sytuacje dziecko majace rok i 10 miesiecy i noworodka..

15 lata 10 miesiąc temu #39524 przez Emme
cisza u nas bo niektóre z nas nie mogą się doczekać :D
U mnie bez zmian, nic się nie dzieje.

15 lata 10 miesiąc temu #39534 przez mariosponge
Już jestem mamą. Urodziłam 9.11, czyli 3 dni po terminie. Andrzejek ważył 3,700 i miał 57 cm długości. Niestety poród był baaardzo ciężki, trwał 22 godziny, przez 3 doby nie spałam, nie mogłam chodzić, wozili mnie na wózku inwalidzkim, bo jak wstawałam to mdlałam. Mieli mi przytaczać krew, ale w ostatniej chwili się okazało że polepszyły mi się wyniki badań bo jakichś tam zastrzykach. Już wreszcie jesteśmy w domku. Cieszę się że mam już to za sobą. Synek jest cudowny, je regularnie, prawie nie płacze. Tylko mi humorki skaczą gorzej niż w ciąży. Jestem strasznie zmęczona...

[/url]

15 lata 10 miesiąc temu #39538 przez fredeczka
mariosponge gratulacje w końcu się doczekałaś swojego maluszka :) czekamy na fotki Andrzejka.

15 lata 10 miesiąc temu #39540 przez bombel779
mariosponge napisał:

Już jestem mamą

:) Gratulacje!! ;) Nareszcie dzieciątko przyszło na świat :) I rodzinka w komplecie :) Super!! Odpoczywajcie!!! ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

15 lata 10 miesiąc temu #39541 przez alutka1011
Gratulacje!Czekamy na zdjęcia!

15 lata 10 miesiąc temu #39546 przez sylka
Gratulacje!!! Niech Andrzejek rośnie zdrowy i rodzicom przysparza samych radości :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka