BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 10 miesiąc temu #21870 przez paulinkaaa2202
aha dzięki monami za odpowiedź za moją ciekawość :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #21871 przez monami
cała przyjemność po mojej stronie :)

a..jeszcze Ci powiem, bo zapomniałam wcześniej. Śniło mi się ostatniej nocy, że rozmawiałam z Tobą na GG czy na jakimś innym komunikatorze i mi mówiłaś, ze w nocy urodziłaś dziewczynkę i że po 3 godzinach puścili Was już do domu :P

( hehe...ja zawsze mam jakieś odjechane sny )

14 lata 10 miesiąc temu #21877 przez paulinkaaa2202
ja też mam czasami takie sny z kosmosu :D
ale wiesz co :P cieszę się że śniło ci się że miałam dziewczynkę :) każdy to mówi że będę mieć dziewczynkę albo komuś się to śniło, np. mama mi wróżyła z obrączki i wyszły mi dwie córeczki hehe :) no wszystko przemawia że będzie ta kobitka :)
I moja intuicja też...

Jak coś mi się głupiego przyśni albo jakiś sen mi się przypomni to też napiszę :P

14 lata 10 miesiąc temu #21879 przez monami
Na bank będzie dziewczynka :)
Jak moja friend była w ciąży z trojaczkami, w połowie mniej więcej jej ciąży przyśniło mi się, że dzieci po porodzie były owinięte w kocyki : dwoje w niebieski, jedno w różowy :P czyli dwóch chłopców & jedna dziewczynka :) Sprawdziło się :)

14 lata 10 miesiąc temu #21880 przez monami
mi jeszcze dosyć często ( odkąd jestem w ciąży ) śni się, że nie umiem karmić...że dziecko nie potrafi ssać piersi i takie różne cuda... koszmar normalnie. Mam nadzieję, że z rzeczywistością nie będzie to miało nic wspólnego :unsure:

14 lata 10 miesiąc temu #21881 przez iwkaa
oj to widze ze nie tylko ja mam w ciazy dziwaczne sny tylko ze w moich snach nie ma mojego dziecka ale sni mi sie cos bardziej glupiego jak np ze moja mam gotuje nam obiad z wezy...bleee i tata sie nia zatruwa nie wiem z kad i o co chodzi z tym snem albo ze zdradzam meza:P co nigdy by mi do glowy nie przyszlo bo bardzo go kocham normalnie jak sie rano budze i sobie przypominam co mi sie snilo to jestem w szoku!!! Juz woloala bym zeby mi sie snila moja dzidzia:( czasem tak jest ze jak sie duzo o czyms mysli to potem to sie sni w nocy no ale tak moze byc z wami;) a ze mna chyba nie bardzo:(

14 lata 10 miesiąc temu #21882 przez MoNiaaa
dziewczyny ale super wygladacie macie takie male brzuszki urocze :) kurde ja chyba najwieksza z was jestem :( basik a ty masz dwoje to nic dziwnego gdzies sie musza miescic twoje krolewny :) a co do snow tez mi sie snia rozne p[okrecone rzeczy. czasem mi sie sni ze urodzilam.
ostatnio wlasnie snilo mi sie ze urodzilam i dziecko wygladalo normalnie a jak sie je na rece wzielo to bylo wielkosci dloni...ale nie ze chore tylko to normalne bylo :P
a kiedys mi sie snilo ze urpodzilam w domu w wannie...

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #21883 przez iwkaa
to monia tez masz niezle sny chyba w ciazy to normalne:) hehe

14 lata 10 miesiąc temu #21885 przez MoNiaaa
hehe nom jak sobie pozniej przypomnialam o tym co mi sie snilo to masakra :P jak czubek jakis :P

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #21886 przez iwkaa
ja tez jestem przerazona jak sobie przypominam te swoje sny tragedia ;)

14 lata 10 miesiąc temu #21888 przez MoNiaaa
ja wogole wczoraj myslalam ze nie zasne.mala jak nigdy tak sie rozpychala ze nie moglam usnac...to sobie pomyslalam ze wezme aparat i nakrece jej figle i co?? jak tylko zaswiecilam swiatlo i wzielam aparat to sie uspokoila czekalam dosc dluga chwile az aparat sie rozladowal:P jak zgasilam swiatlo i sie polozylam zaczela od nowa..:P mama zlosnica :)

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #21889 przez iwkaa
ja tez tak mam jak chce ja nagrac jak sie wierci to sie uspokaja a jak odloze aparat to od nowa fika i tak w kolka bawi sie ze mna :laugh: a ty monia w pracy??? co z tym twoim zwolnieniem??

14 lata 10 miesiąc temu #21890 przez MoNiaaa
no w pracy niestety...:( dzis myslalam ze nie wstane z lozka:P moja gin wyjechala do lodzi i udalo mi sie dopiero na 1 lipca przelozyc wizyte wiec musze ten tydzien przecierpien.ale moze chociaz w czwartek uda mi sie dodatkowo dzien urlopu wziac bo jeszcze mam tylko nie wiem czy mi dadza a od piatku WOLNE!!!! nawet do fryzjera sie umowilam :) i akurat maz wraca mam nadzieje ze to bedzie udany weekend :D

a Ty Iwka jak ze studiami??juz po sesji?jak ci idzie??
juz za miesiac mozliwe ze bedziemy mialy swoje upragnione dzieciaczki jakos nie moge w to uwierzyc ze to juz.. :)

http

]

14 lata 10 miesiąc temu #21892 przez basik_twins
U mnie skwar duszno.... ile ja sie meczyłam żeby zasnąc
a co do fot tak tak pocieszajcie mnie bede miała przy porodzie lekko 30kg na plusie a powinno byc do 22 max przy blizniakach

no ale cóż
Mi sie czesto sniło karmienie
ze podaje małej piers i ona jak ja bierze do ust to tak zasysa dziwnie ze cała brodawka jej w buzi laduje i takie dziwne uczucie ssania ale nie bólu, ale ja zaraz mam wrazenie ze zacznie mnie bolec i jej piers zabieram
i za chwile znow probuje sie przemuc ale jak ona tak ja chwayta łapczywie to ja znów zabieram bo się boje i w koncu mała zaczyna płakać ja zaczynam czuc sie jak egoistyczna su... i sie budze :(

14 lata 10 miesiąc temu #21895 przez MoNiaaa
oj basik to tez niezle masz sny...ja wogole strasznie wrazliwe piersi mam i boje sie ze mnei beda bolaly przy karmieniu...
basik szybciej przybierasz na wadze przez dwojke i szybciej zrzucisz jak 2 bedziesz musiala sie zajmowac i skakac to do jednej to do drugiej :)

kurcze ja kocham swoja coreczke i lubie moj brzuszek ale juz czasem mam naprawde dosc mojego wygladu czuje sie nieatrakcyjna i mam dosc tych rozstepow i celulitu nie wiem jak uda mi sie wrocic do poprzedniego stanu.
dobrze ze moj maz chociaz zadowolony jest i jakos mu nie zawadzaja ani rozstepy ani kg..:P

http

]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka