BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpień 2010

14 lata 10 miesiąc temu #21319 przez paulinkaaa2202
no współczuje ci kochana :) dojazdy są meczące :( ja albo jeżdżę z mamą albo sama autem ale już się trochę boję prowadzić, po drugie ci debile jak jeżdżą dżentelmeni dróg itp to ja nie wyrabiam klnę na nich i pozabijałabym najchętniej, poza tym zawsze jak jadę autem to mnie mała kopie po żebrach zawsze!!! noooo

No to będę czekać na twoje dokładne wymiary i dziewczynek :woohoo:

Ja bym się skłaniała kolorowi 198 ale jak będzie psikus i chłopczyk to wozić go w takim kolorze wózka dziwnie by było :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 10 miesiąc temu #21321 przez basik_twins
Mała może wyczuwa jakies twoje spiencie
moja jedna raz sie tak jakos krzywo chyba ułożyła a Szymek nie moze swobodnie chamowac znaczy troszke delikatniej znaczy troszke wczesniej zaczac chamowac mimo ze tyle razy go prosze a cala ciaze poroblemy z nudnosciami itp to i tak nie dociera nie
no i mala byla tak jakos ulozona ze jak chamowal to sie opierala lapka mi sie tak wybrzuszalo i jak auto juz staneło łapke zabierała a on zadowolony tak chamowal bo dzidzia chamuje razem z nim i frajda

Ja w ogole ostatnio mam okres narzekania na niego
To przez ten wyjazd tak mnie wkurzyl o matko... ale cóż...
Moze jutro nas zawiezie.... spytamy najwyzej znowu sie na niego wkurzymy ;)

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #21326 przez paulinkaaa2202
a ponarzekaj sobie na niego ulży ci może :)
ja też narzekam na swojego ale cały czas ale kurwica mnie bierze bo skumaj to że on jeszcze prawka nie ma, tak się do tego zabiera że szlak mnie trafia kiedyś coś mu zrobię. Do pracy ja musiałam go wozić ale od tygodnia powiedziałam dość! Najgorzej było jak musiałam z nim o 4 wstawać bo miał na 6 do pracy porażka ;/
ja mieszkam na wiosce i u mnie autobusy jeżdżą 5 razy w dniu a w weekendy w ogóle... (bez komentarza) kupiliśmy auto spłacamy je a ono stoi bo ja czasami jeżdżę ale małe km...

AAA właśnie Basik wiesz za czym tęsknie z holandi :D jestem ciekawa czy to próbowałaś:D nie pamiętam w jakim to sklepie było C1000 czy coś takiego "Fla" a może "Vla" ( nie pamiętam jak to się piszę :P waniliowe z kawałkami czekolady albo takie mieszane chyba waniliowe czekoladowe czy coś takiego pycha tak za tym tęsknie :D

14 lata 10 miesiąc temu #21328 przez basik_twins
O kurna a tym wstawaniem to Ci sie nie dziwie
Ja wyobraz sobie swojemu kanapeczki do pracy jeszcze sałatke w pojemniczek bo niunia ma ochote na sałatke warzywn dawno nie było albo owocki jakies napoju do butelki zrobiła rano wstala zeby mu kawke zalac zeby mu przestygla o 6 rano jak wstaje
a po tym tyg figa z makiem
krzyczałam tylko ze ma sobie wziasc zarcie chleb wedline ser bo nie po to zapierdzielam z bolacym krzyzem zeby mial co w robocie jesc zeby nie bral (tak specjalnie zeby mnie cwaniak nie probował brac na litosc ze biedny tyra i jeszcze glodny a wie ze mam dobre serce i zmiekne)
Pytam sie go czy jest głodny ze taka suka to ja nie jestem ze jesc mu zrobie a on ze kanapki jeszcze sobie sam potrafi zrobic. Sam sobie jesc zrobił a słyszałam z pokoju ze ma problem z mikrofala bo jedna z nowoczesniejszych a tylko ja przeciez obsługuje kuchnie i pytam sie pomóc ci kochanie to z fiochem nie trzeba nawet herbate sobie sam zrobil! :lol: ja juz watpilam ze on cokolwiek potrafi a tu prosze

ale pozniej sie juz do niego przytuliłam do snu i dałam buzi i powiedziałam ze kocham debila bo dwa dni pod rzad tak walczyc to nie dobrze a wykrzyczalam mu duzo i az poszedł siasc do drugiego pokoju na chwile wiec raczej zrozumial i bedzie git .... tak troszke szkoda mi sie dziubka zrobilo

a o co ci to waniliowe chodziło?? wafelki babki czy co bo nie skumałam w ogole o co chodzi

14 lata 10 miesiąc temu #21329 przez paulinkaaa2202
to jest w takim kartonie jak mleko albo sok. To taki deser... takie coś do picia gęste nie wiem jak to nazwać \;d ale pyszne

14 lata 10 miesiąc temu #21333 przez basik_twins
niekojarze pewnie stoi na polce i nie rz widziałm ale niekumam ja nie pijam takich rzeczy bo mi to dupka od takich idzie ;)

14 lata 10 miesiąc temu #21335 przez paulinkaaa2202
aha ok :) :P

14 lata 10 miesiąc temu #21338 przez iwkaa
oj widze za zadna z was mi nie pomoze z wtborem tego koloru wozka :(

14 lata 10 miesiąc temu #21339 przez Emme
iwkaa napisał:

www.2o2.pl/p,pl,4637,wozek-trzyfunkcyjny...g-jumper-x-tako.html
dziewczyny doradzcie mi jaki kupic kolor wozka bo ja sie nie moge zdecydowac serca09 czy minerals03 z tych dwoch :)

mnie osobiście bardziej podoba sie minerals :)

14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #21342 przez monami
iwka -świetne te bryki są :) mi się podoba...minerals 07 :) ale z minerals fajne są niemal wszystkie ;)
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #21344 przez monami
Paulinka :) - ja wiem o jaki "deser" Ci chodzi. Piłam to w Szwecji :) waniliowy jest tez pyszny...to taki pudding :)

na przykład te są smaczne :
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #21359 przez paulinkaaa2202
tak tak monami o to mi chodziło pychotka Mniam :D ale bym to zjadła :)

14 lata 10 miesiąc temu #21363 przez monami
uhuhu..też bym zjadła :)

14 lata 10 miesiąc temu #21369 przez basik_twins
A naszemu tatusiowi się dzisiaj oczka 'spociły' jak wrócił z pracy :lol:
Załączniki:

14 lata 10 miesiąc temu #21376 przez paulinkaaa2202
niespodzianka dla tatusia:P a kto rysował na brzuszku :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka