- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ona na tak - on na nie
ona na tak - on na nie
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76366 przez Groszek
Natmur no to pięknie 
U nas narazie cisza w sprawie drugiej dzidzi, a ja dostałam @ i umieram z bólu, a podobno po ciąży powinno mniej boleć

U nas narazie cisza w sprawie drugiej dzidzi, a ja dostałam @ i umieram z bólu, a podobno po ciąży powinno mniej boleć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Zycie jest piękne trzeba tylko dostrzec jego uroki
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76583 przez [email protected]
Natmur11 cieszę się, ze jesteś zadowolona ze swojego macierzyństwa. Nigdy nie daj odczuć dziecku, że jest inaczej, nawet jak będzie Ci ciężko.
Wiem jednak, że jeden rodzic nie wystarczy. Zawsze dziecko będzie tęsknić i potrzebować drugiego rodzica. Może znajdziesz sobie kogoś kto pokocha Ciebie i dziecko i stworzycie szczęśliwą rodzinę. Czego Ci życzę. Nie zamykaj się na miłość.
Dzieci kiedyś wyfruwają z gniazda i zostaje się samemu w pustym domu.
Jeśli chodzi o opinię Twojego dziecko o samotnym rodzicielstwie to będzie ono powielać Twoja opinie.
Jeśli będzie widziało, ze się cieszysz z tego, ze jest, to nigdy nie pożałuje że przyszło na świat.
No cóż w moim przypadku jest inaczej.
Jestem jej wdzięczna mojej matce, ze mnie urodziła i wychowała. Niestety nigdy nie pamiętam abym usłyszała od niej, że macierzyństwo jest fajne. Za to dowiedziałam się wielokrotnie, że czeka kiedy to wreszcie wyprowadzę się z domu.
Wiem jednak, że jeden rodzic nie wystarczy. Zawsze dziecko będzie tęsknić i potrzebować drugiego rodzica. Może znajdziesz sobie kogoś kto pokocha Ciebie i dziecko i stworzycie szczęśliwą rodzinę. Czego Ci życzę. Nie zamykaj się na miłość.
Dzieci kiedyś wyfruwają z gniazda i zostaje się samemu w pustym domu.
Jeśli chodzi o opinię Twojego dziecko o samotnym rodzicielstwie to będzie ono powielać Twoja opinie.
Jeśli będzie widziało, ze się cieszysz z tego, ze jest, to nigdy nie pożałuje że przyszło na świat.
No cóż w moim przypadku jest inaczej.
Jestem jej wdzięczna mojej matce, ze mnie urodziła i wychowała. Niestety nigdy nie pamiętam abym usłyszała od niej, że macierzyństwo jest fajne. Za to dowiedziałam się wielokrotnie, że czeka kiedy to wreszcie wyprowadzę się z domu.
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #76622 przez happymamma
Asita, straszne to!! Jak matka może takie rzeczy wlasnemu dziecku mówić, nie rozumiem... Nasza 7 letnia Ala ciagle powtarza, że będzie z mieszkala z nami zawsze
a my pękamy z dumy...
Jeżeli chodzi o 2 dziecko, to długo z mezem się zastanawialismy. Zawsze byl nieodpowiedni moment i takie tam. Aż we wrześniu ubieglego roku, mąż z premedytacją "się zapomniał", co skwitował krotkim stwierdzeniem - dość gadanie, czas przejść do czynów
No i przeszliśmy - za tydzien jak nic połowa ciąży

Jeżeli chodzi o 2 dziecko, to długo z mezem się zastanawialismy. Zawsze byl nieodpowiedni moment i takie tam. Aż we wrześniu ubieglego roku, mąż z premedytacją "się zapomniał", co skwitował krotkim stwierdzeniem - dość gadanie, czas przejść do czynów

Ostatnio zmieniany: 14 lata 2 miesiąc temu przez happymamma.
- _aga86_
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76655 przez _aga86_
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #76657 przez happymamma