BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #802498 przez aggi
Porto no dokładnie pretekst się znalazł nagle :P Motocykl by sprzedał mój emek a nie auto większy pożytek by był :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #802500 przez Chudzinka
A co to jest isofix?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aggi, ciesze się z Twoim mężem, i nie tylko opcją zmiany auta ;) Życzę Wam cudnych wrażeń u lekarza.
Asia - jak tam połówkowe?

11 lata 6 miesiąc temu #802502 przez aggi
Chudzinka isofix to jest taki specjalny system mocowania fotelika w aucie :D że tylko się podpina i już :) bez kombinowania :) No ciekawe jak to będzie u tego ginka czy coś zobaczymy :S

11 lata 6 miesiąc temu #802503 przez Agnilla
nooo w koncu! my tez sie za autem rozgladamy i teraz trzeba juz sie przycisnac, maz ma juz znaleziony model ale on i jego zapał to zaraz urodzę :P
Gosia, przytulę Cię mocno, do piersi :) nie przejmuj się :kiss:
Porto, ja tez mega ograniczam slodkie i jak sobie pozwole, to na kosteczke. wiec cukierki bezpieczniejsze, bo baton to juz powaznie brzmi :P ja sobie galaretki robie i wcinam wieczorem :P
Asia dzis pewnie padnieta bidulka

11 lata 6 miesiąc temu #802507 przez ulka1983
Porto ja mieszkam 100 km od Poznania na wsi :laugh: a moja siostra pracuje w Gnieźnie codziennie dojeżdża 50 km w jedną stronę :dry:

Agnilla niektóre z tych cukierków jadłam ale te co mówicie że najlepsze jeszcze nie :angry: i teraz mnie korci żeby spróbować :silly: targi oczywiście u nas to podstawa co wtorek i piątek :blink: tylko ja od rana w pracy i nie ma kiedy zajrzeć muszę się wybrać do tesco :lol:

Emma niezły plan na wieczór :laugh: u mnie wygląda podobnie tylko seksu brak bo mąż poszedł na 16 godz do pracy i będzie dopiero rano :P

Młoda w następnym cyklu jeśli będzie B) zacznij testować trochę wcześniej bo masz jeszcze krótsze cykle ode mnie :side: współczuję Twojemu emkowi ale on odważny chłop to da radę :blink:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #802513 przez Porto1987
Chudzinka, Aggi już wszystko dobrze wyjaśniła :)

Agni, kurcze wciągnęłam 4 kostki czekolady milkachocolate.buyorderonlineshopping.co.../milkaschokokeks.jpg czemu nie napisałaś tego posta wcześniej :P teraz będę się męczyła i nawet morelki i kiwi nie pomogą :P :P :P

edit:
Ulka, te 100 km od Poznania, to na wschód czy zachód :unsure: bo ja mam jeszcze z 15 km na południowy wschód od Gniezna :)

11 lata 6 miesiąc temu #802516 przez aggi
Dobra kobietki ja się zmywam z kropkiem pod prysznic i spać :) Za dużo wrażeń jak na te dwa dni, a jeszcze na tym nie koniec :S Dobranoc :kiss: :kiss: :kiss: całuję każdą po kolei :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #802534 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #802541 przez Agnilla
te batoniki to też w tesco widziałam :) haa targ u nas też wtorki i piątki, pewnie przed swietami beda codziennie i tam maja stoiska z niemieckimi slodyczami :) ja mam wszystko pod nosem, carrefoura, tesco, biedronke, targ, piekarnie, szpital, apteke nawet 2 cmentarze ostatecznie :lol: ustawiłam się, nie ma co :p o straż i policja też ma do mnie blisko, więc jakby ktoś chciał mnie zjarać to szybko dojadą :P
młoda, spoko loko, kogut młody facet, silny, szybko się bakterii pozbędzie!
ja też kieruję się na romans łózkowy....z morfeuszem :)
a wiecie co, chciałam Wam napisac, ze gdyby moje kwiaty umiały mówić, to by mi taką zjebkę strzeliły :P i własnie do nich poszłam a tam zamiokulkas, który miał zaledwie 4 gałązki i focha od 1,5 roku wypuścił 4 małe! no powaliło go :P ja z miesiąc ich nie podlewałam :P a mój teśc takiego wyhodował i mi truł, że on co 3 dni podlewa. t tez swego czasu podlewała, to jak wyhodowałam pieczarę i mi w nocy urosła to o 5 rano wstałam z ujami i kuwami aż mąż pomyslał, że mnie powaliło :P patrzę, drugi zamiokulkas, nowszy, który puścił na dzień dobry kilka pedow chyba tez cos tam wypusci. normalnie wypas :) tylko dracena wygląda jak nawalona i się giba, bo tak sucho miała :P mam się czym chwalić :dry: ale juz przeprosiłam i podlałam, odzywkę dałam :)
ok lece nie marudze, dobranoc :) :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #802564 przez mloda

11 lata 6 miesiąc temu #802605 przez aggi
Miłego dnia :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #802606 przez Asia K
Bry porankowo :D

Kaś – masz racje po porodzie to juz nie ma co złego wspominac – najważniejsze ze Maksio jest juz z tobą I czuje sie dobrze :D

Moof – ciesze sie ze jeszcze do domciu wrócicie – niech jeszcze Zoska zagrzeje miejsca u mamusi :)

Gos – wszystko idzie ku lepszemu :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

.

Agni – u nas tez sa targi :D

Aggi – sen to teraz twoje drugie imie :)
Auto sprzedac?????? Mój jak sie dowiedzial to powiedział ze trzeba kupic wieksze – no I juz mamy :)

Chodzinka , Dag – jak dojde do konca czytania was to powiem co u mnie :)

Agni – masz racje , padłam jak martwa , a jeszcze po drodze zakupy zdazyłam zrobic :D

Ulka – ja mieszkam 80 km od Poznania I tez na wsi (choc nie od urodzenia ) :D

Młoda – to stanie na uszach moze wlasnie pomóc zajsc :D :D :D wystarczy ze wczesniej podzialacie :)

Mloda dawaj foto tych zdechlaków twoich to je rozszyfruje – takie zboczenie zawodowe ;)

11 lata 6 miesiąc temu #802611 przez aggi
Asia mój chce sprzedać żeby własnie coś lepszego znaleźć :P W tym sensie sprzedać :)
I super że badania wyszły tak jak miały wyjść :blush: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #802655 przez gosia28
dzień dobry :)

targi Agni, kurka w mojej mieścinie są ale niewielkie, a kilkanaście km w jednej miejscowości są 2x w tygodniu takie gigantyczne, co handlujący przyjeżdżają z promienia ponad 100 km :ohmy: i kupić tam można wszystko. Najbardziej lubię okazje typu funkiel nówka bluzka od Bułgara za 10 zeta B) albo balerinki za 15 zeta ;)
cukierki i czekoladki też są :P

emma jak tam plan wieczorny wykonany?

dove batonik pamiętam jak reklamowały takie grzeszne zakonnice B) :laugh:

mloda a w czym mu te bakterie wyszły?
a już wiem
że nie pomyślała? może i nie, choć wykształcenie sugerowałoby, że się myśli logicznie...

aggi teraz senność ciągle będzie Cię dopadać ;)

agni Ty to się umiesz ustawić B) :lol:

mloda też lubię storczyki, ale nie wiem jak się je szczepi :unsure:

Asia super wiadomości czyli pewne, że rozglądasz się za falbankami i lakierkami :)
coś chciałaś jeszcze dodać w poście? bo taki ucięty coś :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #802661 przez Kaś_O
Bry :)
Tylko pamietajce ze do isofixa trzeba miec specjalna nakladke do fotelika albo juz taki fotelik to w przypadku starszych.. ale faktycznie super patent szczegolnie przy nosidle.. wypina sie raz dwa z samochodu i wpina w wozek :)

A my dzis do domu idziemy :) Maxsowi pobrali z rana krew i beda robic analize chorob genetycznych.. jakies takie rozszerzone oferty badan tutaj maja dla noworodkow.. fajnie bo od razu bedzie wiadomo czy cos sie nie kluje.. ja jestem dobrej mysli i nie licze na zadne pisemko od nich :) a o 12 mamy pediatre i bedzie badanie robic.. Cyce mi juz spuchly teraz to dopiero jest czad.. moge zabic jak przywale.. i moj wygodny stanik jest zamaly a tuz przed porodem cycki wygodnie sobie w nim plywaly.. (to tak na pocieszenie ;) )

Gosia przytulam bardzo bardzo mocno.. jak Asia napisala kwwstia imion sprawa indywidualna ale jednak sa pewne granice. Brak mi slow :(
A z praca strasznie sie ciesze :* widac jednak los fajnie przeplata.. zobaczysz jeszcze kiedys sie wuprostuje tez kwestia tej pierwszej pracy bo to tylko czasu trzeba i wszystko sie odwinie :*

Ja slodyczy nie tykam :( eh zjadloby sie ale teraz juz zakaz bo trzeba wroxic do.formy sprzed dwuch ciaz. :p

Asia super ze z malenka dobrze :)
My tez musimy pomyslec nad wiekszym samochodem bo teraz co cal rodzinka i tylko jedno miejsce wolne.. ale ogolnie to nasza piekna kupilismy rok temu wiec teraz plan szybko zrobic prawko i kupic dodatkowo 2 auto jakiegos wielkiego 7osobowego :) i mozna jechac na wycieczke :p
Powiem wam ze tak sie zajebiscie czuje ze najchetniej to bym w weekend pojechala na zakupy.. w ikea maja byx super ogromne wyprzedaze kilka rzeczy bym kupila... i choinke.. eh eh nke vhce jeszcze jej ubierac ale juz doczekac.sie nie moge.. powiem.wam ze to beda pierwsze swieta od wielu lat kiedy nie mam przesytu swietami przed swietami i niemoge sie doczekac prezentow pod choinka i takiej swiatecznej atmosfery :)

Mloda oprocz tego ze ten zwierzyniec co.masz w domu bardzo mi sie kojarzy z moim tylko bylam ciutek mlodsza od Ciebie.. to stroczyki to.maj love :whistle: w domu w pl mialan ich 13 wszystkie przejela moja mama i teraz kazdy sie zachwyca jak pezechodzi bo mieszka na parterze wiec widac jak cale parapety zastawione.. kwitna jej jak oszalale.. i super strasznie sie ciesze bo kocham je mocno.. teraz mam tutaj juz 4 :) jeden wlasnke sie ladnie rozmnaza i czekam jak tylko korzonki mi pusci :) a tak to jeszxze kocham azalie.. juz mam 3 ;p choviaz nie wiem czy przezyly moj pobyt w szpitalu.. i mamy dracene ktora Czarek skutecznie glaszcze w zabawach i nie wiem czy biedna to przezyje... tak jakos lubi te piuropusze :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka