BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #900524 przez betka81
Karola a robiłaś jeszcze test ciążowy czy po tej becie 3,25 wyszedł pozytywny czy nie?

Asiaa jak dziś malinki to owu będzie dziś a może dipiero jutro więc spoko a może do wieczora nastroisz się na turu-turu?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900552 przez monique1983
Asia - nic straconego, dorwij go dzisiaj, jutro i pojutrze ;)

10 lata 10 miesiąc temu #900563 przez ann-sunshine
Ada nie chcę podpuszczać ale na mój nos to ty ciążowy rób i wklejaj nam tu ładnie.

Asiaa a ten wczorajszy mecz to dogrywka i karne to i tak byś się na tego swojego nie doczekała, ale nic straconego dziś też dobry dzień.

Ula, Anabelle, Ada a wy co tak na noże z mężami. Musimy sobie jakiś dyżurny składzik tefali tutaj zrobić, coby móc pożyczyć w razie "w"

No właśnie Karola przyłączam się do pytania Betki, robiłaś jeszcze testa?

Weźcie ten gorąc ode mnie, już nie daje rady. Która się ze mną na jeden deszczowy dzień zamieni?

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900587 przez Ada2424
Kurcze Dziewczyny coś chyba musi być na rzeczy bo jak nigdy w dzień nie spałam tak dziś zasnęłam :blink: nie dopuszczam do siebie myśli o ciąży co by się w razie czego nie rozczarować. Jutro z rana siurne i okaże się co i jak. Także trzymajcie wszystkie kciuki :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900588 przez moofka
Dobryyy :) melduję się z działki :) od razu przyznaję że moja stara głowa nie ogarnia miliona wpisów na telefonie :pinch: czytam w miarę na bieżąco ale co i komu to uhuhu...

U nas wszystko dobrze, Zośka kąpała się już dwa razy w jeziorze :D ja durna nie zmierzylam kostiumu przed wyjazdem i za karę mi wisi na dupie :S Zośka za to ma taki lans w tych motylach że się wszyscy oglądają na plaży B)

Ada trzymam kciuki za ciążowy! Asiaa jak dzisiaj dorwiesz chłopa to też będzie dobrze! Ann dawaj upał do mnie bo dzisiaj u nas chłodniej i nie ma kąpieli. Ferri cudna z Ciebie nimfa :* ale Ty chyba jednak masz bliźniaki po jednym w każdym piersiątku :woohoo:

Buziaki dla wszystkich :*

10 lata 10 miesiąc temu #900594 przez Asiaa
Ada trzymamy kciuki a jutro się okaże :)

10 lata 10 miesiąc temu #900598 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Kurcze Dziewczyny coś chyba musi być na rzeczy bo jak nigdy w dzień nie spałam tak dziś zasnęłam :blink: nie dopuszczam do siebie myśli o ciąży co by się w razie czego nie rozczarować. Jutro z rana siurne i okaże się co i jak. Także trzymajcie wszystkie kciuki :)

mdłości, senność, wzdęcia? no byłabym w szoku jakby to ciąża nie była :D

10 lata 10 miesiąc temu #900599 przez Karolincia
Dziewczyny nie robilam jutro bede rano testowac :)

10 lata 10 miesiąc temu #900605 przez Ada2424
Okaże się Dziewczynki ide za chwilę znów spać, zjadłam obiad to mogę się położyć. Mdłości to najgorsze mam rano bo nic jeść wtedy nie mogę i lekkie wieczorem, jedynie po południu mi mniej dokuczają.

Jak jutro zrobię test to jeśli jest ciąża to powinno pokazać? @ powinnam dostać w sobote. Szkoda że nie mam takiego czułego na 10 wszystkie mam na 25.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900611 przez ferritka
B) Bry
Ktora chetna na Plazing?? :woohoo: jest bosko, slonko swieci wiaterek ochladza a morska bryza daje rade B)

Siedzimy sobie z Kuba na falochronie w kapeluszu z ksiazka w reku I jestem w raju B) ze tez wczesniej tu nie przylazlam to sama nie wiem :dry:

Co do Ady, wszystko gra I buczy tylko no pamietajmy ze kobieca podswiadomosc lubi platac figle a objawy te ktore opisujesz owszem sa ksiazowe tylko czy nie przychodza z deczka pozniej?? Zycze ci zeby to jednak byl fasol ale musialam napisac co napisalam :blush:

Mama Mooffka wcale bym sie nie obrazila jakby tak dwa kuby w cyckach byly B)

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #900613 przez Anabelle
Ada no szkoda że nie masz bobo testu niebieskiego - on jest od 10. Ale zrób test, bo objawy masz dość jednoznaczne.

Pisałam wam, że od 2 nocy mi pokarm kapie ? A nie kapał od 3 miesiecy.

10 lata 10 miesiąc temu #900616 przez Ada2424
Ooo Anabele może coś jest na rzeczy... ;) kiedy testujesz? w poniedziałek, dobrze kojarze?

Ferri jutro się powinno wyjaśnić wszystko, dlatego się nie nakręcam tylko czekam, co ma być to będzie ;)

[/url] [/url]
Podziękowania: ferritka

10 lata 10 miesiąc temu #900635 przez Anabelle
Ferri jak najbardziej masz rację - ludzka psychika to potęga :)

Ada ja testowalam dzisiaj ale brak cienia cienia :P No ale cudem byłoby zobaczyć cokolwiek jeśli owulka była w 17 dc. No nic - czekam cierpliwie na rozwój sytuacji. Nic ode mnie teraz nie zależy to nie ma co panikować ;)

10 lata 10 miesiąc temu #900637 przez Ada2424
Anabelle a ten czuły test niebieski to jest strumieniowy czy płytkowy? Może zadzwonie do Męża niech mi na jutro kupi jak będzie z pracy wracał.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900653 przez Anabelle

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka