BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #900374 przez Anabelle

Ada2424 napisał: Mam to samo! Dziś nawrzeszczałam na mame nawet sama nie wiem z jakiego powodu a wczoraj Mężowi się oberwało nawet sama nie wiem o co, wrócił z pracy i mnie od razu wnerw wziął chodze nabuzowana jak nie wiem co, niech ta @ już przyjdzie bo mnie wykończy to samopoczucie, z dnia na dzień co raz gorzej się czuje :dry:

U mnie to samo dokładnie :dry:
Objawów ciążowych nie mam, bardziej przed @ ;)

Mesy - wszystko najlepiej zrozumie osoba, która doświadczyła tego samego. Nie znam twojego bólu, nie jestem w stanie porównać do swojego, zobaczysz po porodzie czy bedzie bolało, co się bedzie działo z pokarmem, bo też u jednych kobiet jest mało a innym się leje po kostkach ;) pewnie będziesz reagować na bieżąco z położną :)

ulka - mój też z tych długodystansowców w milczeniu :lol: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900394 przez monique1983
Ada - jak tam @ brak? To jak coś to jutro teścik tak?

Asia - a jak tam u Ciebie? pojawiła się druga kreska czy jeszcze?

Anabelle - a Ty kiedy spodziewasz się @ ?który dzień cyklu?

Ferii - cyc konkretny, na pewno tam się musiał Kuba schować bo na pewno nie w brzuchu ;) Ale masz super figurkę :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #900396 przez ulka1983
Anabelle a już myślałam że tylko z mojego męża taki ciężki przypadek B)

Ada tak wyglądały moje cykle na ovufriendzie :) pierwszy jest trafiony może sobie porównasz ze swoim wykresem ;)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #900400 przez mesy
ulka to jak twój tyle potrafi się nie odzywać to może faktycznie poszukaj sobie w necie nowego

Załącznik nie został znaleziony

Kurde to my max pół godz potrafimy wytrzymać nie odzywając się do siebie :P
A co do butów Ulka to masz rację Patryk sobie upatrzył :P

Anabell
dokładnie ....jak będzie się okaże jak się młody urodzi i tyle ;)

10 lata 10 miesiąc temu #900406 przez ulka1983
Mesy nie podpuszczaj bo tak zrobię :laugh: tylko kto mnie weźmie z brzuchem i 2 dzieci :P Patryk to już dba o swój wizerunek od początku fryzura i buty firmowe nie pogada :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #900408 przez mesy
On sie tak szykuje dla tych pannic forumowych

Załącznik nie został znaleziony

w brzuchu nawet uczy się tańczyć breki :woohoo: :woohoo:
Podziękowania: majka1987gnoWlkp

10 lata 10 miesiąc temu #900421 przez Asiaa
Betka po wczorajszym testowaniu cień drugiej był bardzo słabo widoczny, wcześniej było ciemniej, ale pewnie za jakiś czas znów zacznie ciemnieć z racji moich zazwyczaj późniejszych owu ;)

Ferri Ty poszłaś na plażę a Kubę gdzie zostawiłaś? :huh: :lol:

Asia K ojjj to nieciekawie :dry: ogródka nie mam i myślałam, że ładnie w domu będzie rosła, bo taka ładna była jak kwitła. Gdzieś wyczytałam że w okresie letnim wręcz trzeba ją zasuszyć i cebulkę w chłodne miejsce schować na czas spoczynku by w przyszłym roku zakwitła, ale nie wiem ile w tym prawdy :pinch: pewnie roślinka mi się zmarnuje :unsure:
To nawdychacie się jodu :) fajnie, odpoczywajcie pełną parą :)

Monique zobaczę jak będzie po dzisiejszym testowaniu, bo wczoraj drugiej prawie nie było widać.

10 lata 10 miesiąc temu #900443 przez Ada2424
Hej :)

Dzięki za informacje o ovufriend :) Za chwilę Wam wstawie fotke mojego wykresu to napiszcie co tam według Was pokazuje. Dziś tempka znów skoczyła do 37,10 czuje się jeszcze gorzej niż wczoraj, mdłości mam okropne nawet od rana nic nie jadłam i wisiałam nad kibelkiem bo już myślałam, że bedę wymiotować co chwile mi gorąco uderza, gazy non stop męczą, jutro zrobie rano ten test bo zamęczą mnie te wszystkie objawy, ovufriend pokazuje mi @ na sobote to jutro by na teście wyszlo cos czy nie bardzo?

Ula Twój wykres pierwszy bardzo podobny do mojego ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url] [/url]
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #900453 przez Anabelle
monique u mnie 25 dzień cyklu, miesiączki powinnam dostać w poniedziałek.
Wolałabym, żeby nie przyszła, ale na razie testy ciążowe ciąży na horyzoncie nie widzą :P

ulka mój to potrafi się z tydzień nie odzywać spokojnie, do innych ludzi mówi, do syna mówi, a mnie traktuje jak powietrze bo coś tam mu nie spasowało. Z drugiej strony mój ojciec nie potrafił przemilczeć zbyt długo tylko od razu w nerwach wykrzykiwał co mu siedziało na wątrobie i to też było złe, bo w emocjach często mówimy wiele rzeczy, których wcale nie chcemy powiedzieć. trudna sprawa ;) ;)
ulka napisz w serwisie randkowym 1 + 2,5 gratis :P

Ada to twoje objawy to mi bardziej do II kreseczek pasują niż do @ - na miesiączke to ja mam objawy w postaci humorów i trądziku :lol: Rób jutro teściora! Co ci szkodzi ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900490 przez ulka1983
Ada podobny bo trafiony ;) jutro na teście wszystko będzie jasne rób śmiało :) piękny wykresik trzymam kciuki :kiss:

Bella to mamy takich samych ojców i mężów :laugh: jak znajdziesz lekarstwo na męża to daj znać może na mojego tez poskutkuje ;) ej daj spokój z tym serwisem bo jak mężu zobaczy to na rok zamilknie :laugh: :P trzymamy kciuki żeby wredota się nie zjawiła :)

Karolincia dzisiaj miała robić drugą betę ciekawe jak wyniki ? mam nadzieję że nie zapomni o nas bez względu na wynik B)

10 lata 10 miesiąc temu #900498 przez betka81
Hejka

U mnie to raczej ja ta zła jestem i jak mi coś nie pasuje to się do mojego M nie odzywam i mogę tak z tydzień dopóki mi nie przejdzie ale to zawsze on mnie czymś wkurzy..... :evil:
My dalej z Igą męczymy nocnik, nie ma pogody to dzień w domu i mój szanowny znowu miauczy, że się nie może na dr skupić i tak w kółko....

Ada mi też u Ciebie ciąża wychodzi jakoś tak, więc jutro dajesz testa.....ciążowego :laugh:

Ula lepiej nie szukaj nowego....chce Ci się od nowa uczyć siebie nawzajem? Ja już za stara jestem....jak coś pójdzie nie tak to tylko kolega na dochodne bo po co mi kolejne problemy a pewności, że z nowym nabytkiem będzie dobrze to nikt nie da i znowu za parę lat to samo. Więc już lepiej trwaj przy tym ślubnym.....a z 2,5 to szanse są marne...nikt nie chce brać problemów na głowę no chyba, że na sexik i do domu to takiego zawsze znajdziesz ;)

Asiaa to jeszcze chwila i do dzieła oby owocnie w tym cyklu....

coś jeszcze chciałam ale mi wyleciało....miłego dnia kobietki..

10 lata 10 miesiąc temu #900500 przez Asiaa
Dziś wysiurałam coś takiego

Wieczorem jeszcze powtórzę test ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #900508 przez betka81
Asiaa nic straconego jeszcze dziś go dorwij jak tylko wróci z pracy, może być jeszcze w drzwiach to będzie zadowolony i jeszcze jakby coś z tego było to hohoho:)
A malinki super!

10 lata 10 miesiąc temu #900510 przez Karolincia
Witajcie Kochane :)

Ulcia - dzis po pracy pedze na bete bo wczoraj zaspalam i nie wyrobilabym sie do pracy :(

Okresu jak nie bylo tak nie mam :)

10 lata 10 miesiąc temu #900518 przez Asiaa
Wczoraj cień drugiej był prawie niewidoczny więc sądziłam, że za dzień, dwa zacznie ciemnieć a nie tak z grubej rury wyjdzie :pinch:
Pisałam do męża że test pozytywny to pytał czy ma mnie z pracy zabrać :laugh:

Betka dzięki za pocieszenie :kiss: ;) dziś ogólnie trochę dziwny dzień, mało optymistyczny a raczej w drugą stronę i jeszcze trochę niedobrze się czuję :pinch:

Będzie co ma być

Chudzinka a jak u Ciebie z testami? Ciemnieje druga?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka