- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*

Dagnes cudowna ta Twoja Wiktorka

Dziewczyny czuje, że @ nadchodzi. I chyba znów nie zdąże zatestować. Chwilami mnie lekko brzuch boli jak na @ wszystko mnie wkurza nic mi sie nie chce robic i temperatura spadła z wczorajszego 37,10 na 36,96 także @ lada dzień będzie. Dobrze że się nie nastawiałam na 2 kreski bo pewnie bym się podłamała a tak czekam na nowy cykl

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165
ale genialna burza przeszła. Aż wyszłam na chwilę zmoknąć do ogródka i od razu poczułam, że żyję. Kotka mi się pod stołem chowała, ale też do domu nie chciała wracać, bo wreszcie trochę chłodu mogła poczuć

Ja sobie wczoraj jednak orientacyjnie siknęłam, bo mnie lekko jajnik zaczął kłuć w ciągu dnia, więc chyba coś rośnie. Jest druga kreska, na razie słaba, pewnie w ciągu najbliższych dni ściemnieje. Dacie wiarę, że już od półtora roku już gdzieś zawsze mnie kłuje tylko z jednej strony na owu? Przy wszystkich monitoringach (też tych miesiąc po miesiącu) potwierdzono, że owu zawsze z prawej strony. Wiem, że to ok, bo ważne, żeby owu była co miesiąc, nie muszą się jajniki zmieniać, ale czasem myślę, a zmieniłyby się, to może by się udało... A tak to wszystko co miesiąc tak samo...
Gdzie Ann?
Ada - spokojnie, czas pokaże co i jak.
Udanych urlopów dziewczyny!
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Wczoraj taka nawałnica u mnie przeszła że drzewa i słupy powalone, pół miasta zniszczyło

Ale z dwojga złego ochłodzenie nadeszło, moje wybawienie... 19stopni UWIELBIAM toooo..
Na wizycie u ginka wczoraj się dowiedziałam że mały jeszcze wysoko siedzi, wszystko pozamykane
na 10 spustów. Echh a już myślałam że może cudownie przepowie mi szybki poród

najbliższe 2tyg ma się nic nie zadziać. Ważne że mały zdrowiutki i lekarz przewiduje 3300 na koniec. Zobaczymy

Kolejna wizyta 22.07 - ostatnia już

Anabelle no nie pogadasz tanio, z wyżywieniem hahaha... i jeszcze z bonusem do domu wrócę

julka nie nie

Chudzinka a jak u Ciebie??

Asia K i dla takich słów warto spróbować tego we 'własnym życiu'

ferri śliczny Kubulek

Dag jakie Wika ma czarujące oczy

Pinezka no no oby wypoczynek się udał

mesy świetny avatarek zakochałam się w tych najaczach

- Agnilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

Dag, moja siostra ma bliźniaki...nigdy jej nie zazdrościłam

Laski, ja zrobilam taka wielka dziure w worku, ze i fasoli dla Jurka starczy a Pola sie nie obrazi jak i wiecej kumpli bedzie miala

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
gorąco, nie wyspana chodzę i zapracowana (przeprowadzki i rozpakowywanie w toku)

czytam was troszkę, ale jak już chcę na fonie odpisać to mnie wywala

Agni ale Pola słodko śpi

Chudzinka dzięki za troskę. Turlam się i mamę przeprowadzamy z miasta do miasta (i mieszkania do mieszkania) więc czasu nie mam. Jak by coś się zadziało to wam z fona napiszę że rodzę

Ada czekamy z Tobą do soboty.
Mesy ty się kobieto nie nastawiaj że po porodzie wrócisz do normalności. Jak będziesz matką karmiącą to piwka długo nie uświadczysz, ani na brzuchu nie pośpisz. Wolę cię uprzedzić, żebyś się nie rozczarowała tak jak ja.
Pinezka i Asia K miłych wakacji.
Dag jaka poważna ta twoja panna

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198

Ann ale ja nie wiem czy będę karmić piersią

zresztą był to ból
Co do spania na brzuchu to się przekonałam po tym zapaleniu , że przy karmieniu to na bank nie da rady.... zresztą zobaczymy czy ja w ogóle będę miała pokarm , bo póki co cycki jak dętki :/
pewnie się to zmieni po porodzie....
Aggi no ja się też w nich zakochałam <3

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Ann oświeć czemu na brzuchu mesy nie pośpi? Bo mnie to zaintrygowało

mesy wcale tak nie jest że nie karmisz piersią to wyrodna matka. Nie ma się co przejmować bo tak to chyba tylko dewoty stare gadają a w rzeczywistości matka decyduje co i jak. I wie co dla dziecka najlepsze. I teraz są inne czasy . O !

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ferritka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120

A z tym karmieniem cycem to jakas nagonka moda jakas I fanaberia ekomam blogerek ktore to wszystkie rozumy pozjadaly, a kazda najlepiej wie I czuje czy da rade karmic czy nie...ja bym chciala bufet mam spory jak dorodna niemka ale moze byc pusty jak kieszenie bezdomnego I nie bede miala wyrzutow ze jedziemy na mm

Znowu hyc

Mesy najunie pierwsza liga jak trafisz to zamawiam tez dla kubala

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143

Aggi wydaje mi się że Ann chodziło o to że jak masz pokarm w piersiach to na brzuchu nie pośpisz, bo od ucisku albo będzie bolało albo mleko uciekało

- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Pola śliczna
Ada a ty tyle nie myśl tylko po prostu nie czekaj na @ i ta temp się tak nie sugeruj. bo ja też rożne temp miałam i mi skakały i jestem w ciąży
trzymam kciuki za wszystkie testujące
- gwiazdka2014
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 92
buziaki dla wszystkich,
ja dziś padam, wiecie co bolał mnie kość krzyżowa z prawej strony, a teraz jeszcze pośladek, czyli co ? RWA

- Asiaa
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 143
Gwiazdka nie pomogę bo się nie znam na tym.
Asia K czy dobrze mi się wydaje że znasz się na kwiatkach doniczkowych? Czy mogłabyś mi poradzić jak opiekować się callą doniczkową w domu?

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Drugie dziecko będę karmić póki będzie chciało

Ja nie mam pretensji do mam, które tracą pokarm, czy z przyczyn zdrowotnych nie mogą karmić. Choć znam dziewczynę, która nawet w szpitalu nie chciała dziecka przystawiać, nie chciała nawet próbować, bo powiedziała, że ma za piękne piersi do takich rzeczy i nie chce żeby jej się coś z nimi stało. Takiego postępowania nie rozumiem bo w siarze jest mnóstwo wartości odżywczych i przeciwciał bardzo ważnych dla prawidłowego rozwoju dziecka.
No to takie moje zdanie

Meli biedaczku ty to się namęczysz
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 198
gwiazdka moze Antek ci cisnie na jakis nerw i cie boli.... mnie tak pobolewalo jak za duzo latalam tu i tam