BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #899774 przez Anabelle
Lepiej ferii nie pytaj bo połowa za jednymi szczepieniami, połowa za drugimi więc lepiej pogadaj z położną i pediatrą który będzie prowadził Kubę ;)

Antek miał iść spać, a tu dziad bawi się w najlepsze, nawet do mnie nie podchodzi bo go brałam do spania :D

Ja czekam na mecz <3 chętnie bym otworzyła redsa ale za tydzień testujemy więc lepiej nie ryzykować :P

Nie wiem co jeszcze chciałam...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899782 przez Dagnes
Myslalam ze bede miala wiecej nadrabiania a tu nie ma tak zle. Agni nie ma i postow mniej o polowe :P

Ulka super ze wszystko dobrze po wizycie :) Chyba Ty o foto mojej Wiki wspominalas wiec jak usiade do kompa to wam wrzuce moja polroczna panne.

Julka wspolczuje jazdy busem w taki upal. Tez chetnie kuchnie obejrze bo ja uwielbiam takie rzeczy podpatrywac u innych ;)

Mala sie wierci na lozku. Zasnac nie moze bo goraco. O przestala stekac wiec chyba juz odplywa powoli.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiktoria

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #899832 przez Asia K
DAg napatrzec na twoja córcie sie niemoge jaka ona śliczna jest :D

Ferri - ładny domek dla Kubusia :D
Podziękowania: Dagnes

10 lata 10 miesiąc temu #899840 przez ulka1983

Anabelle napisał:

Karolincia napisał: Gwiazdka - Młodziuteńka, Młodziuteńka, czuje instynkt macierzyński bardzo silny, kocham dzieci mój Narzeczony też. Uznaliśmy, że czas najwyższy sie postarać o Maluszka ;) Wole być młodą mamą, pełną energii :)

Karolincia ja urodziłam w wieku 24 lat, a chcieliśmy dzidziusia odkąd miałam 20.
Jak tylko czujecie chęć posiadania dziecka to warto korzystać :) Im wcześniej się zacznie, tym wcześniej można szukać ewentualnej dziury w całym i działać z lekarzem :)

zgadzam się z tobą w 100% :) ale widzę ze macierzyństwo to fajna sprawa bez względu na wiek ;) moje ciąże trochę się rozciągnęły w czasie to trochę wiem :laugh:

Gwiazdka :P właśnie z takim jęzorem wywalonym napiszę Ci posta w piątek :laugh: to zwracam honor M. a Ty się oszczędzaj bo przyjadę i dupsko ci skopię :evil: a potem pójdziemy do lumpa :laugh: leż i pachnij :)

Ada jak rośnie to super :) trzymamy kciuki żeby spadku nie było ;)

Asiaa synuś albo córcia może lekarz coś szepnie B)

Julka nie bądź taka wyrywna poczekaj na swoją kolej ;)

Chudzinka poczekamy aż w końcu coś się ruszy u Ciebie :)

Ferr gratuluję czkawki :laugh: o Kuba ze spacerku wrócił ;) teraz widać że brzuszek coś cennego chowa :)

Bella mi mąż kupił w biedrze piwko 0% z limonką ;) pycha na upały z lodówki a że za alkoholem nie przepadam ( chyba ze reds ) to już chyba na dłużej przy nim zostanę :laugh:

Dag na to czekałam :woohoo: słodziak taki ładniutki ze szok :kiss: a to drugie zdjęcie z randki bo już myślałam że masz 2 dzieci i tak myślę o co chodzi a potem napis zobaczyłam :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #899842 przez Anabelle
Ulka w ciąży piłam jeszcze bavarię jabłkową 0% ;)
piwem to to nie smakowało, ale butelka szklana, kapsel - jest dooobrzeee!!! ;D

dag - piękna córeczka :)

10 lata 10 miesiąc temu #899848 przez ulka1983
Bella ja wolę puszkę i jeszcze małą jak od pepsi bo więcej nie dam rady wypić :laugh: a po 0,5 l redsa to już bym pijana była :S

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899850 przez Pinezka
Ferri - sliczny brzuszek :)

Dag - jakie niebiesciutkie oczy ma twoja mała :)

Ulka - cieszę sie, ze wizyta ok :)

Agni - bransoletki dotarły i są śliczne :) dzieki raz jeszcze :*

Ja jutro po pracy smigam na urlopik i z 1,5 tyg mnie nie będzie, ale obiecuje podczytywac, bo juz sie zapowiada, ze będzie sie działo ;)
Mdłości mi trochę odpuszczaja, nie uwierzycie, co mi pomaga - picie zimnego mleka z rana :D Potem juz jakoś do przodu. Apetytu nie mam, wszystko mi rosnie w buzi, ale przynajmniej nie wymiotuje ;)

10 lata 10 miesiąc temu #899853 przez ulka1983
Pinezka miłego wypoczynku życzymy :kiss: a mdłości zostaw w domu ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #899854 przez Dagnes
Dziękuję w imieniu Wikuni :cheer: A ogarnięcia takiej dwójki maluchów naraz sobie nie wyobrażam. Podziwiam tych co mają bliźniaki.

Ada czuję w kościach, że u Ciebie się coś kluje. Czekam z niecierpliwością na twoje testowanie.

Pinezka udanego wypoczynku życzę. A mi mleko w ciąży pomagało na zgagę.

Ja też piłam tą Warkę 0% bo póki co na procenty jeszcze sobie pozwolić nie mogę i mi jakoś ona nie podchodzi. Dziwne mam jazdy w żołądku po niej. Wolę Karmi. Ostatnio mąż mi kupił o smaku tiramisu - PYCHA :woohoo: i żurawinowe.

Wiktoria

10 lata 10 miesiąc temu #899855 przez ferritka
Gdzie wy ta bavarie kupujecie bo nigdzie jej nie moge trafic :( a ts warka 0,0 to jakas porazka :S Bo kolo piwa to nie stalo a mi sie smaku piwa kce :whistle:

Wikunia juz randkuje fju fju jak te dzieci szybko dorastaja, niedawno sie rozpakowala S tu prosze B) a do tego wszystkiego jest bosko sliczna B)

Pinezka odpoczywaj I uwazajcie na siebie aaa I foty nam fajne przywiez z wywczasu :kiss:

Wiecie ze na ta plaze nie dotarlam :huh: za chwile mi sie sezon skonczy hehe

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 10 miesiąc temu #899873 przez gwiazdka2014
hej

chyba będę dziś pierwsza :D

Ja nie moge spać od kilku dni, Michał budzik mnie budzi a ja jego... chyba muszę mu coś powiedzieć bo nie uśmiecha mi się wstawać o 6.

Dag ale śliczną masz córcie, urocza jest :)

Fajnie było wczoraj na szkole rodzenia :) babeczka bardzo fajnie wszystko opowiadała - zajęcia z psychologiem :)

Co tam jeszcze ?? o 9 jade do lumpka :P pozniej o 12 do ciężarnych koleżanek :D a o 18 do hematologa - nie wiem po co tam chodzę i tak mi nic nie powie ://

Ale fajnie wiaterek u mnie w domku :d

10 lata 10 miesiąc temu #899875 przez Asia K
Gwiazdka - przyzwyczajaj sie do wczesnego wstawania :D

Dag - ja tez lubie karmi - titamisu musze oblukac sklepy :)

Pinezka - pogody zycze :)

Ja w sobote wyjexdzam na 2 tygodnie - niebedzie mnie jakby kto tesknil :whistle:

10 lata 10 miesiąc temu #899887 przez mesy
Aaaaa u mnie dziś chłodek :D

która chce etat przy żelazku ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: dam szejka jagodowego w zamian :P

ja pijam tą warkę 0 % .... lepszy rydz niż nic hehehe ale matkoo chce mi się juz piwa normalnego :P

Dag ależ twoja córa ma oczy :blush: :blush: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #899926 przez monique1983
Dag - piękne ma oczyska ta Twoja córcia :)

Pinezka - mnie też trochę mdłości odpuściły, ale podbrzusze od czasu do czasu pobolewa i co najgorsze non stop jestem zmęczona, wstaje rano z łóżka i już jestem zmęczona :pinch: Byle pierdołę zrobię i czuję się jak bym się natyrała przeokrutnie, nic mi się nie chce :ohmy: Udanego wypoczynku :)

Asia K - udanego wypoczynku :)

10 lata 10 miesiąc temu #899938 przez Asiaa
Ferri brzusio ładniusi :)

Dagnes oczęta Twojej córki niejednego zauroczą :) Twój mąż będzie miał co robić przy takiej ilości adoratorów :D

Ula wiem, że jeszcze nie wiesz kto siedzi u Ciebie pod serduszkiem, ale ja trzymam kciuki za chłopca :)

Odnośnie piwa bezalkoholowego, to próbowałyście Lecha 0%? smakuje jak zwykłe piwo ale nie ma procentów ;)

Pinezka udanego urlopowania :) Ula ma racje, zostaw dolegliwości w domu :silly:

Asia K oczywiście że będziemy tęsknić, udanego wypoczynku :) gdzie śmigacie?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka