BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #900657 przez ulka1983
Betka nie świruj mi tu bo ja nikogo nie szukam :P zdanie na temat facetów to mam takie że wszyscy są tacy sami :laugh: jedynie gorszy model może się trafić ;) może humory mu z wiekiem przejdą :pinch: a żeby mieć drugiego na boku to nie dla mnie jeden facet to dużo a co dopiero 2 :laugh:

Asiaa będzie się działo ;) zapowiada się dobrze :) nic straconego nadrobicie ;) trzeba było powiedzieć mężowi że ma Cię zabrać na wycieczkę do lasu ;) :whistle:

Karolincia a kiedy wyniki będziesz miała dzisiaj czy jutro ? a jak @ nie ma to dobrze :)

Ann wiesz jak to z chłopami ;) z igły zrobi widły i obraza boska następuje :P zapraszam do mnie dzisiaj trochę za chłodno się zrobiło i nie było nawet kąpieli w basenie :(

Ada o której wstajesz ? jak będzie ciąża to taki też chociaż bladzinkę pokaże ;)

Moof dobrze że wisi bo jak by spadł to dopiero by się ludzie oglądali nie tylko za Zośką :laugh:

Czyli jutro test Ady potem wyniki bety Karolinci maliny Asi i może Chudzinki a w poniedziałek test Anabell :) o kim zapomniałam :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900663 przez Ada2424
Anabel dzięki ;) juz dzwoniłam do Męża ma mi dziś kupić :)

Ula nie wiem o której wstane bo teraz do późna kończymy pokój i śpię troche dłużej, ale jak tylko zrobie test to się zamelduje ;) sama jestem ciekawa co wyjdzie :)

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900697 przez betka81
No to u mnie jest ma maxa....ciche dni będą pewnie długo, mam dość czasami, mam ochotę wyjść z domu i nie wracać....kurcze w takie dni odechciewa mi się wszystkiego i jak myśleć o trzecim dziecku jak nie wiem czy go wcześniej nie zamorduje! Jak będziecie słyszały o lasce co męża wykończyła to ja....wystrzelić w kosmos ten gatunek!!!!! Tak to jest jak są takie same charatkery :(

Ada ale mogłaś już dziś siurnąć testa, masz 30 dzień z 30 według suwaczka :woohoo: a @ nadal nie ma i to jest dobra wiadomość...czyli trzymamy kciuki jutro

Ula, przecież wiem, że nie szukasz hehe ja tak pół żartem.. u mnie też 2 dzień fatalna pogoda i nie ma jak wyjść z domu to ciche tygodnie z mężem załatwione. A tak długo było dobrze i co? Cisza przed burzą...

Karola to trza było siknąć sobie dla pewności na test wczoraj i dziś....wytrzymała jesteś, że przez 3 dni nic.

Bella ja nie karmię tzn nie ściągam pokarmu od 1,5 roku a z prawego jak na nim leżę to też jeszcze leci mleczko a lewy suchy jak pustynia...nawet jak naciskam sutka to nic....

10 lata 10 miesiąc temu #900725 przez Ada2424
Betka miałam owulke w 18 dc i ovufriend mi przesunął termin @ na 32dc czyli na sobote, ale jutro sikne z rana bo juz mnie dobijaja te wszystkie dolegliwości i musze sie w końcu dowiedzieć co jest grane.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900732 przez betka81
Zależy Ada ile w Twoim przypadku trwa faza lutealna bo u mnie 12 dni....ale u Ciebie powinno być już wiadomo bo dzidzia już zagnieżdżona będzie...tak więc wszystko ładnie wygląda ale masz rację, ze spokojem do wszystkiego...

10 lata 10 miesiąc temu #900737 przez Anabelle
Betka ale stale ci leci czy z przerwami? Bo mi nic nie leciało zupełnie, nawet jak ściskałam, a od 2 dni nagle widze plamy na piżamie

Ada ja poprzedni cykl mialam 28 dniowy, ale jesli brac pod uwage ze owu przyszlo 17 dc to ten cykl wygląda na 30 dniowy.

10 lata 10 miesiąc temu #900742 przez betka81
Bella jak nacisnę to zawsze leci tak po kropli ale są dni, że mam plamy na piżamie, więc coś się nie chcą gruczoły zasuszyć...
no ale u Ciebie to może być na ciążę jak nic nie leciało a teraz nagle zaczęło.

10 lata 10 miesiąc temu #900747 przez Ada2424
Kurcze jak Mąż wracał to była tylko jedna apteka otwarta i nie mieli tego testu, jutro kończy wcześniej prace to mi kupi gdzieś a ja najwyżej z rana sikne na ten paskowy z pre test, jak coś to powtórze w sobote rano na tym czułym.

Betka no ja w tamtym cyklu miałam 30 dniowy, ale on był raczej bezowulacyjny bo malin na testach owulacyjnych jak pamiętacie nie doczekałam się a teraz do soboty myślę, że powinnam dostać jakby co. Dziś mam 12 dzień po owu.

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu #900757 przez betka81
Ada jak 12 dzień po owu to zależy kiedy była ewentualna inplantacja ale tez co masz powinien Ci pokazać cień II krechy na teście :silly:

10 lata 10 miesiąc temu #900760 przez Ada2424
Betka czyli jeśli była by ciąża to jutro choć cień drugiej kreski powinien wyjść tak?

[/url] [/url]

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #900761 przez Anabelle
pre test jest o 25 mlu ale to dobre testy są, przynajmniej mnie nie zawiodły jeszcze nigdy.

implatacja zarodka podobno jest zazwyczaj 5-8 dni po owulacji, ale zdarza się też do max 12 dnia więc możesz spokojnie zrobić ten pre test a w zależności od wyniku pojutrze spróbować czulszym.

ja jestem padnięta jak diabli, wysprzątałam wiekszość domu, Antek uśpiony. mam dość. woda jeszcze zimna, nikt nie napalił w piecu, jeśli nie bedzie ciepłej do pół godziny to mam gdzieś i ide spać :huh:

10 lata 10 miesiąc temu #900764 przez betka81
Ada spokojnie możesz zrobić i powinien Ci nawet jeśli to pokazać słabą kreseczkę
Bella u mnie inplantacja była w 9 dniu wiem bo przy Idze miałam plamienie właśnie w 9 dniu i już myślała, że się nie udało i że okres dostałam bo tak sporo miałam na bieliźnie, a 4 dni później był cień drugiej kreski a teraz ona właśnie słodko śpi :P

10 lata 10 miesiąc temu #900793 przez Anabelle
betka :) :) :) u mnie plamień brak, ale aż sie rozmarzyłam.
Antek też śpi słodko, ale do czasu, aż sobie przypomni, że mama obok niego nie leży :P
Idę sie położyć w sypialni póki złośnik nie daje znać :P

10 lata 10 miesiąc temu #900802 przez betka81
Bella :) :) :) :) kto wie?

10 lata 10 miesiąc temu #900826 przez ann-sunshine
Dzień dobry :-)

Ada???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka