BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #940649 przez ulka1983
Natka spokojnie najpierw potwierdzisz ciążę a potem będziesz martwić się szefem a zresztą na to masz trochę czasu i to jego problem a nie twój ;) z szefostwem zawsze jest problem też to przerabiałam B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940650 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

choć nie bardzo. Marta z gorączką. Witaj chorobo.

Ilona, przeprosiny przyjęte. Uściskaj swojego urwisa, wiedział który wątek usunąć bo przy okazji usterkę mamy usuniętą

Monique mam identyczne zdanie co do płacenia szpitalom za porody, smutne to

Aggi współczuję małpy, ja liczę że przy karmieniu moja jeszcze długo pobłądzi

Joanna przytulam. Popłacz sobie, ale się nie załamuj. Doczekasz się i ty

Co do macierzyńskiego to tak po łebkach wiem ale raczej dla pracowników

Natkka oooo po cichutku się cieszymy

10 lata 5 miesiąc temu #940656 przez Malinkowa
natkka Co to jest rozmowa z szefem przy oczekiwaniu na takie cudowne maleństwo... Fajnie jest oglądać pozytywne testy na forum. Czekamy na wyraźne malinki w dalszych dniach.
ulka1983 Kołyski przepiękne, najbardziej podobają mi się te w kolorowe grochy i paseczki.

1 listopada miałam malinki ( tak mnie tu wprawione dziołchy poinformowały), od 4 dni mam dziwne kłucie w dole brzucha i na zmianę pobolewają mnie jajniki. Czy to już czas aby mogła podejrzewać fasolinkę? Cykle mam długie 40dniowe, więc do spodziewanej @ mam jeszcze ponad 2 tygodnie. Ech...
Na pomorzu mglisto i pochmurno brrr.......

10 lata 5 miesiąc temu #940659 przez natkka
malinkowa ja też tak miałam ostatnio, oczywiście przeczuwałam wszystko, więc może zrób test, nie zaszkodzi a po 10 dniach od zapłodnienia coś powinno już się ruszyć. Ja maliny miałam 3 więc mój test jest zrobiony baardzo szybko, bo ja do tych niecierpliwych należę :P
trochę się stresuje bo w piątek miałam już rozmowę z szefem, w której zasugerował, że po egzaminie zawodowym znajdzie dla mnie miejsce w Kancelarii pod warunkiem, że na razie nie zajdę...a atu klops :P

10 lata 5 miesiąc temu #940662 przez Malinkowa
A ja właśnie kończę ostatni semestr magisterski, szukam pracy i bardzo intensywnie pracuję nad dzidziusiem, więc dopiero zaskoczyłabym przyszłego pracodawcę... hehe......
Chcę poczekać jeszcze kilka dni ze zrobieniem testu. Zależy mi bardziej na tym aby męża nie było w domu, bo jeśli to ciążą, to chciałabym oznajmić dobrą nowinę w wyjątkowy sposób... buciki i te sprawy.

10 lata 5 miesiąc temu #940666 przez Ada2424
Hej Dziewczyny :) ale naprodukowałyście, nie zapamiętam co u której...

U mnie w końcu piękne słoneczko od razu lepszy nastrój :cheer: nasz kochany wiercipięta wczoraj od 23 do po 1 tak szalał, że leżałam z Mężem i patrzyliśmy jak mi brzuch wypycha :lol: oboje nie mogliśmy zasnąć. Mężuś dostał 3 razy w rękę mocne kopniaki, aż ręka mu podskoczyła :lol: cudne uczucie, mimo, że tak późno i wstaje niewyspana to i tak każde kopnięcie wywołuje uśmiech :)

Dziewczyny piękne typy imion dla córeczek wybrałyście :) my nadal dla dziewczynki nie mamy NIC kompletnie, ani jednego typu, ani jedno nam w ucho nie wpadło a już kilkanaście razy przeglądaliśmy spis imion i NIC nadal :unsure:

Aggi no właśnie wczoraj mąż poszedł do naszego auta sprawdzić i nie mamy tego isofixu trzeba by całą baze kupić a to koszt 600zł :blink: dlatego też uznaliśmy, że nie ma sensu brać tego droższego pod ta baze bo i tak nie będziemy mogli z tego isofixu korzystać. Zobaczymy jeszcze co nam się w sklepach spodoba ;)

Natka ja tez widze cień drugiej kreski, po cichu gratuluje ;)

Ann zdrówka dla Martusi.

I więcej nie pamiętam już :S

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #940667 przez natkka
Malinkowa super pomysł :) kiedyś też tak o tym myślałam, ale oczywiście oboje z mężem jesteśmy tak podekscytowani, że zwykle oboje stoimi nad tym testem więc nic się nie ukryje :)

10 lata 5 miesiąc temu #940668 przez zancik
Natkka jest bladzioszek nanana ale superowo :laugh: trzymam kciuki ;) a szefem się nie przejmuj jakoś to musi przyjąć na klate :lol:
Malinkowa za Ciebie też trzymam kciukasy :) Ja miałam maliny 2.11 i po paru dniach też maiałam kłucie i ciągnięcie w podbrzuszu miałąm wrażenie że @ przyjdzie ale jakoś ustały te bóle no i cycki zaczęły boleć zaraz po owu ale przed @ zawsze mnie bola tyle,że jakiś tydzień wcześniej a nie już po owu B) ale organizm lubi sobie płatać figle :)

10 lata 5 miesiąc temu #940670 przez natkka
zancik a ty kiedy testujesz? jeśli pytałam to sorki, że się powtarzam, ale ty miałś przede mną owu więc jestem ciekawa :D

10 lata 5 miesiąc temu #940673 przez zancik
Natkkka spoko ;) chcę poczekać do terminu @ ,ale nie wiem czy tyle wytrzyma :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #940674 przez aggi
nattka ale emocje :D No to czekamy na rozwój sytuacji, wygląda obiecująco !! :woohoo:

Ann zdrówka dla Marty! moja @ niestety odnalazła drogę :sick:

Ada dokładnie nie ma sensu całej bazy brać..

czekamy na kolejne malinowe testy :) !
te ciążowe oczywiście :whistle:

my już po spacerze dziś 4km tylko bo brzuch nie daje funkcjonować poza tym mam wrażenie że się leje ze mnie :S

10 lata 5 miesiąc temu #940678 przez Malinkowa
znacik w takim razie my na dniach testujemy,
natkka już ma cień drugiej kreseczki.
Alby byłoby fajnie we trzy praktycznie w tym samym czasie. Dobra nie nakręcam się, nerwy w niczym nie pomogą.
Mój mąż też nie należy do cierpliwych, razem ze mną ogląda testy owu, czasami sam mi przypomina że już czas testować i pilnuje abym nic nie piła. Czysty skarb hehe
Buziaki dla wszystkich oczekujących, wychowujących i tych które nie wiedzą co je czeka

10 lata 5 miesiąc temu #940680 przez natkka
aggi niesamowita jesteś z tym chodzeniem, ja mam już teraz tak koszmarną kondycję, że 2 kilometry pewnie mogłyby mnie zabić :P
faktycznie, eksyctująco się zaczyna robić :D zancik, malinkowa - jasne, że fajnie byłoby gdybyśmy we trzy zaskoczyły :D

10 lata 5 miesiąc temu #940683 przez zancik
Natkka no fajnie by było :) ale ja wiem na 100 % ,że sie nie udało poprostu tak czuję....

10 lata 5 miesiąc temu #940684 przez ulka1983
Malinkowa może ty niedługo będziesz kołyskę wybierać :silly: który masz dzień cyklu ??

Natka na karierę przyjdzie czas :laugh:

Anna znów się zaczynają choróbska :( zdrówka dla Martusi :kiss:

Aggi ile :woohoo: chyba bym padła po takim spacerze :ohmy:

trzymam kciuki za same maliny na testach ciążowych :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka