BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940571 przez monique1983
Ula - u mnie temat imion też utkwił w martwym punkcie. Na liście są Pola, Liliana, Iga, Inga, Olga, mnie się jeszcze Hana podoba, ale mężowi już nie. Co do kołyski to myślę, żeby taką kupić.

allegro.pl/11-el-komplet-kolyska-posciel...dki-i4744334193.html

Mesy - trochę mnie zmartwiłaś, że na tak krótko ta kołyska Patrykowi wystarczyła :pinch:

Joanna - ciekawe co tam się u Ciebie dzieje, ale dobrze, że masz dzisiaj wizytę u lekarza to temat może się wyjaśni.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #940574 przez aggi
śmiej się ulka ale zaczynam myśleć nad ponownym włączeniu testów owu :woohoo: u mnie z tych imion wygrałaby Hania :D

moni Lilka ładnie ! :)
Podziękowania: monique1983

10 lata 5 miesiąc temu #940578 przez joanna1991
Mam tego doła i to strasznego ale wiem że ten lekarz jest bardzo kompetentny i już dzisiaj wszystko mi powie, na szczęście mam wszystkie swoje wyniki hormonów itp. to już od dziś może zacznie mnie leczyc.. chociaż takie mam pocieszenie...
Dzięki dziewczyny że trzymacie mnie na duchu..

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #940579 przez zancik
Joanna ja też mimo wszystko nadal trzymam kciuki :) wiem jak to jest sie rozczarować,ale damy radę ;)
Ula dobrze,że się zgodził chociaż na drugię imię :) Hania,Iga,Patrycja też ładnie :)
Moniq Lilka,Pola,Inga fajne imiona mi Hana też się podoba ;)
Aggi to co zaczynasz z testami? :lol:
Natkka dokładnie tak jak Ula mówi szefem sie nie przejmuj ja miałam kiedyś takiego pracodawce,który powiedział,że będzie nas co miesiąc do lekarza wysyłal żeby sprawdzic czy w ciąży nie jesteśmy hahaha idiota jeden :laugh:
W ogóle to faceci powinni wybierać imiona dla chłopców a my dla dziewczynek :laugh:
Emek od paru dni prawie codziennie chodzi z fochem na mnie bo jak cos mnie sie tylko zapyta to ja odrazu z nerwami mu odpowiadam stwierdził,że ostatnio zrobiłam się jakaś dziwna ciągle jakieś nerwy i czasem jestem cicha jak by coś się stało czy coś :laugh: a jak się mnie pyta co się dzieje to jescze bardziej mnie złości :angry:
Podziękowania: monique1983

10 lata 5 miesiąc temu #940581 przez Asiaa
Joanna dobrze ze dziś masz wizytę, oby się rozjasnilo.

Ula zrobilam te dwa badania z krwi, które miałam zlecone. W przyszły pon mam USG a potem czekam na wizytę u ginki 8 grudnia. Zobaczymy co mi powie na podstawie moich badan.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #940602 przez ulka1983
Natka mój test ciążowy który robiłam w tej ciąży nie pokazał nic dopiero po 2 godz jak miałam go wyrzucać to bladzioszkę ujrzałam a następny potwierdził ciążę :)
tak dziewczynki lubią decydować zobaczymy przy czym zostaniemy :laugh:

Monia te imiona co wypisałaś tez mi się podobają :) Lilka jest u nas od niedawna w rodzinie :) kołyska ta mi się podoba tylko szkoda że mają taki mały wybór w kolorystyce pościeli :unsure: a ty jaki kolorek wybierasz?? jeszcze ta co ma Mesy kołyska jest fajna :)

Joanna po to tu jesteśmy :kiss: daj znać po wizycie :)

Asiaa trzymam kciuki żeby coś się wyjaśniło i lekarz niech zacznie działać :) a z macierzyńskim nie pomogę chociaż też by się co nieco przydało wiedzieć B)

Zancik może hormony zaczynają buzować :laugh:
Podziękowania: zancik, joanna1991

10 lata 5 miesiąc temu #940605 przez Chudzinka
Hello,
nic nie napisze o urlopie, obiecuje ;)
Asiaa - dziwne z tym niepokojem. Kobieca intuicja potrafi być naprawdę niesamowita, ale może nie ma się co nakręcać, ze to na coś złego? Czasem niepokój odczuwamy przed zmianami ogólnie, zarówno pozytywnymi jak i nie. Więc może jakaś nowa zmiana z życiu Cię czeka, pozytywna, na którą trzeba się przygotować? :kiss: A ekspertką od kadr u nas Dag jest, choć i Ann już po kursach :) Ja też mogę co nieco na priva skrobnąć, bo sama działalność miałam jakiś czas podczas starań więc wiedziałam, jak w razie ciąży co się będzie liczyło. Z tym, że jakieś zmiany mają od nowego roku wchodzić odnośnie wyliczeń z ZUS-u dla posiadających działalność i z tym już na bieżąco nie jestem...
Joanna - śmigaj do lekarza, niech kombinuje. Ale stara zasada mówi, że jak nie @ jest nadzieja, nie mniej może nie warto się nakręcać i lepiej być pozytywne zaskoczonym...

10 lata 5 miesiąc temu #940619 przez ulka1983
Chudzinka pisz pisz o urlopie wtedy też sie poczujemy jak na wczasach i jakoś do lata nam zleci :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #940620 przez monique1983
Ula - te szare gwiazdki fajne, ale chyba jak bym miała brać dla dziewczynki to wezmę w te jasno- różowe grochy. Chyba, że znajdę jeszcze coś innego co mi wpadnie w oko, ale tutaj cena za kołyskę plus cały zestaw taka dosyć ok, bo widziałam też inne za ponad 700 zł

10 lata 5 miesiąc temu #940627 przez ulka1983
Monia tak ta szara fajna :) ceny są przeróżne ale na bayby raj też mają niskie ceny allegro.pl/baby-raj11el-kolyska-materac-stelaz-i4775635308.html

10 lata 5 miesiąc temu #940629 przez natkka
Dziewczyny - ja co prawda jestem prawnikiem więc możecie pytać, ale od razu uprzedzam, że niewiele mam spraw dot. ubezpieczeń społecznych.
Joanna - trzymamy kciuki
Asia - po przeczytaniu twojego posta poszłam i spojrzałam na test jeszcze raz i faktycznie jest (no ale piszą, żeby nie patrzeć na test po czasie dłuższym niż 5 min.- więc nie wiem). Zresztą sama zobacz zdjęcie.

zaraz spróbuje wrzucić jeszcze jedno, ale nie wiem czy mi się uda
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #940636 przez ulka1983
Natka :woohoo: nie wiem czy Asiaa na temat testu po czasie pisała ale ja na pewno :laugh: u mnie tak zaczynała sie przygoda z ciążą która trwa do dzisiaj :silly: spokojnie zaciskamy kciuki i czekamy może za dzień lub góra dwa powtórzysz test i się wyjaśni :) no i w razie ciąży to test też jutro nie będzie powalająco malinowy tylko blady ;) to moje testy z 3 i 4 maja
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #940637 przez ALEX01
Natkka gratuluje pozytywnego testu , ja tez tak mialam bladzocha byla a po dwuch dniach wyszla krecha jak sie patrzy. Gratuluje :)

10 lata 5 miesiąc temu #940641 przez joanna1991
Natkka widzę że wam się chyba udało :D widzę kreseczkę bladzinke ale widzę, zrób jeszcze jutro i zobaczymy :D :*

10 lata 5 miesiąc temu #940642 przez natkka
Dzwoniłam do męża, kazał mi się oczywiście uspokoić bo przecież w ulotce pisze żeby się nie sugerować wynikami po takim czasie, ale dla spokoju popołudniu idę do apteki kupie jeszcze ze dwa testy i zobaczymy. Bardzo się cieszę, ale czuje lekki niepokój na myśl o rozmowie z szefem, który będzie musiał stawić czoła 4 ciąży w tym roku :P (pracuje u niego 15 osób).

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka