BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 miesiąc temu #958567 przez moofka
Dobry :)

natB zdrówka dla Włada :kiss:

monique fajoski bebolek :cheer: w ogóle jak tak patrzę na takie fajne brzuchy to też już chce.... a to jeszcze tyyyyle czasu do kolejnych starań :pinch: to w nd już będzie wiadomo kiedy ten wielki dzień?

Asiaa nie za jakiś tydzień powinna być @ tylko za jakiś tydzień powinny być dwie kreski, pomylilaś się ;)

Ulka podpinam się pod prośbę zancik o fotke młodej :)

Magmus testy mają kilka zasad ale nie aż tak jak mierzenie tempki. A w ogóle to ja testowalam o rożnych porach i na pewno pilam na mniej niż 2 h przed a i tak swoją owu znalazłam :laugh:

Chudzinka a Ty kiedy masz jakieś podglądanko swojej hodowli?
Podziękowania: Chudzinka, ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #958575 przez MARI
Hej hej :)
Niby dziś mam wolny dzień, lecz w domu musiałam ogarnąć sytuację- pranie , sprzątanie,prasowanie, zakupy i obiadek i dopiero teraz usiadłam doczytać, Ale zrobiłam sobie dziś przyjemność (a co :) ) i kupiłam sobie sukienkę, normalnie humor mi się poprawił- działa to na psychikę :laugh:
Jeśli chodzi o testowanie, to idę na żywioł @ się skończyła :) mam zamiar tylko poobserwować swój organizm mierząc temp, bo jestem ciekawa jak to wygląda :)
któraś pisała też o tej temp. tylko nie pamiętam która z was- za dużo tych postów do ogarnięcia :whistle:

AGGI ta mata piankowa to super sprawa, ja kupiłam swojemu chrześniakowi i siostra mówi że cały czas z niej korzystają, bawią się na niej, budują domki :)
TESTUJESZ :) :)

ASIAA więc nowy cykl nowe starania :) lub tak jak pisze Moof będą II kreski ;)

MONIQUE to już tuż tuż :) fajnie tylko się cieszyć- brzusio fajowy B)

ZANCIK dobrze że masz tą wizytę już w czwartek bo pewnie nie możesz się już doczekać, a jak samopoczucie?

MAGMUS to ty masz tą @ w cały świat, kiedy chce to przychodzi :dry:

SANDRUSKA więc musisz cierpliwie poczekać na wizytę.

NAT obyś długo nie musiała testować i szybko zobaczyła II kreskę :)

Dajcie jakieś fotki dzieciaczków :) :)
Miłego wieczoru

11 lata 4 miesiąc temu #958583 przez majka1987gnoWlkp
Laski no nie doczytam do końca.. Opcji nie ma...
Wiec tylko jedno co pamiętam
Aggi pacz ;-)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

U nas się sprawdza zajebiście właśnie jako spacerówka bo Tosia jeszcze nie sięgała pedałów.. Teraz na wiosnę będzie już jeździć sama :-)

[/url [/url]

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #958599 przez mesy
oAggi co do rowerka to identiko chce kupic Patrykowi! U moich znajomych takie rowerki zdawały egzamin dlatego ja tez na niego poluje :blush:
Co do trampek to młody jeszcze nie kuma , ze można je ściągnąć hehehe ale podejrzewam , ze jak będzie łapał sie za stópki to tyle co je ponosił....
Choc teraz ma etap ciągnięcia sie za body ...porozciągane z kazdej str i do pampersa sie dobiera :unsure:

Co do puzzli piankowych...patryk ma ...przygląda sie cyferką i literką....tez właśnie babcia mu kupiła , żeby po panelach nie śmigał:) jeszcze dobrze nie kuma po co i na co mu to no ale ma haha
Kuzynki bajtel caly czas na puzzlach śmigał:) puzzli nie było to była afera :P

Ann no obyś wyczaiła co to ... Hm...ciekawe z ta wit.D....
Patryk dzis wpierdzielil pól słoiczka marchewki :blink: :blush: Wczoraj dostał 4 łyżeczki i larmo bylo , ze malo....a jak widział ze T trzyma słoiczek w ręce to aż go trzęsło....cwaniak nawet juz wie ,ze bedzie marchewka jak mu daje śliniak (bo marchewkowy mamy osobny ) ;)

Moof nie uwierzysz , ale Patryk zrobil sie Tadek niejadek :blink: W dzień mi zje mleka po 150-180 zalezy od humoru...czasem nawet 120 ! A na noc je 200 i rano 220.... Az to do niego nie podobne ..... Nie wiem co mu się staooooo :dry: A ma tak od 1,5 tyg....

Moni fajny brzuszek :)

A chciałam wam się pochwalić , ze Patryk leżąc na brzuchu zaczął podpierać sie wysoko do góry na rękach....uffff w końcu ! Bo juz myślałam , ze nigdy to nie nastanie...co prawda robi to dosłownie na chwilkę no ale nie od razu Rzym zbudowano co nie :D :blush: Ogólnie u nas codziennie cos nowego...np mam problem z gondola ...młody wygina sie z niej w mostek i mi ryczy...bo on oczywiście chce wszystko widzieć ! A na spacerówkę jeszcze za maly...

Trzymam za testujące i te zaraz rodzace :)

Chudzinka jak tam u ciebie ?
Aaa zreszta doczytam see...trzymam ! :)
Podziękowania: Chudzinka

11 lata 4 miesiąc temu #958608 przez magmus88
Mesy - jesteś ze Śląska? :D

11 lata 4 miesiąc temu #958620 przez mesy
Magmus tak :P i pewnie przyczaiłaś po tym jak napisałam "bajtla" :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #958625 przez magmus88
Bajtel i larmo :D haha
Podziękowania: mesy

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #958630 przez mesy
Mag czyli rozumiem , ze tez jesteś ze śląska ? :blush:

Edit: Macie młodego..

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Podziękowania: ulka1983

11 lata 4 miesiąc temu #958643 przez monique1983
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :)

Ula- też czekam na nową fotkę Pati :)

Ann - stołówka to akurat bidna :laugh: Nic nie urosło, a miałam nadzieję, chyba, że po porodzie coś ruszy ;)

Aggi - ten rowerek fajna sprawa, a te puzzle piankowa miała moje chrześnica i lubiła się na nich bawić i długo jej służyły.

moof- dowiem się dopiero na wizycie u mojej gin, czyli 30.01. :)

Mesy - Patryk cudny, uwielbiam jego fotki :)
Podziękowania: mesy, ulka1983

11 lata 4 miesiąc temu #958655 przez moofka
mesy no nie dowierzam co czytam chyba se okurary włożę B) Patryk niejadek co to się porobiło :whistle: a te miny to ma w dechę, słodziak z niego :kiss:

monique stołówka to lepiej żeby nie zaliczała dużych skoków rozmiarowych bo to się na wystroju odbija niestety :blink:

sprzątłam dzisiaj chuinke i jakoś mi pusto teraz :pinch: i nieważne że wszędzie walają się zabawki Zośki :P

11 lata 4 miesiąc temu #958677 przez Asiaa
Moofka :kiss: na taką pomyłkę mogę się pisać ;)

Mari czas pokarze co wyjdzie

Ula wysłałam Ci wiadomość ;) również czekam na foto Pati :)

Mesy fotki Patryka super :)
Podziękowania: mesy, ulka1983

11 lata 4 miesiąc temu #958678 przez Asiaa
a tak dobrze mi szło unikanie nowej strony :P :D

11 lata 4 miesiąc temu #958682 przez Chudzinka
No ja mam jutro wieczorem podglądanie, już mnie jajniki bolą jak nie wiem... Dam znać ;-)
Monique, piękny brzusio :-)
Podziękowania: monique1983

11 lata 4 miesiąc temu #958687 przez aklim88
magmus88 - tak jesteśmy równolatkami :) niedługo urodziny, już 27 :(
mesy - masz uroczego synka, słodziak
Ja przestałam testować, bo przeziębiłam się i nie bardzo mi się chce, skoro już niby owulacja była. Najgorzej,że ucho boli a do lekarza dopiero w przyszłym tygodniu. Jak coś się wylęgnie w tym ucho, to nic nie będę mogła psiknąć, bo a nóż widelec się udało... A i tak znając życie lekarz zapisze mi paracetamol jak to lekarz w UK. Może znacie jakieś bezpieczne krople do nosa?
Testować zacznę znowu po @ ale to niestety dopiero w połowie lutego :( Te długie cykle mnie denerwują, tak długo trzeba czekać.. kiedyś miałam 28dni, a teraz 34 i dłużej :(
Czekanie, czekanie i czekanie ile to człowiek musi mieć w życiu cierpliwości

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

11 lata 4 miesiąc temu #958700 przez ann-sunshine
Bry,

nie wyspałam się. Gdzie mogę złożyć reklamację?? Pierwsze dziecko przesypiało całe noce, a drugie wcale nie chce samo spać :evil: i co mam jej ulec i przenieść ją na stałe do naszego łóżka???

Patryk boski. Chłopaki z sierpniówek też tak z jedzeniem przystopowali

Aklim paracetamol lekiem na całe zło, co? Na gardło wiem co, ale do nosa to chyba roztwór wody morskiej taki jak dla dzieci

Chudzinka :kiss:

Asiaa mówmy że czekasz na @, najwyżej się rozczarujesz

Moof bo za długo choinkę trzymałaś

Mierzenie temp jest dobre i skuteczne ale dla tych co prowadzą regularny tryb życia

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka