BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 tydzień temu #985896 przez natkka
Miluniaa - z tego co czytałam to kwasu foliowego nie można przedawkować, więc nic się nie stanie jeśli weźmiesz jeszcze raz kwas foliowy. Czytałam ostatnio, że kobietom starającym się o dziecko i będących w pierwszym trymestrze zaleca się jedzenie granata bo przeciwdziała tym wszystkim wadom genetycznym :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #985902 przez aggi
Milunia no musiało się to kiedyś zdarzyć hehe :) Nie bierz drugi raz... Tzn zrób jak uważasz, ale ja bym nie brała :)

ja nie miałam pawika ani razu w ciąży :P i nawet nie wiem co to zgaga :P

10 lata 1 tydzień temu #985932 przez martyna_z
Natkka właśnie tego tez kompletnie nie rozumiem.

Aggi dasz radę. Kto jak nie Ty? A gdzie nad to morze jedziecie?

Zancik faktycznie niżej brzuszek masz. Już Ci w sumie nie wiele zostało. Ja chętnie Twoją miejscówkę zajmę albo Betki :-)

Miluniaa oby pierwsze i ostatnie takie spotkanie.

10 lata 1 tydzień temu #985940 przez Miluniaa
Dzieki dziewczyny no ja tez mam nadzieje, ze to bylo ostatnie spotkanie ;)
Ale zazdroszcze aggi Ci tego morza :)

10 lata 1 tydzień temu #985949 przez natkka
martyna - podzielimy się tymi miejscówkami :) ja już po wizycie u gin :) wszystko u mnie ok, po castagnusie okazało się, że ... pękły dwa pęcherzyki bo mam dwa ciałka żółte każdy po jednej ze stron. Niestety po posiewie mojego męża okazało się, że ma jakąś bakterię, która może powodować obniżenie płodności więc musi iść do lekarza i się wyleczyć. Od przyszłego cyklu, jeśli teraz okaże się, że nic z tego, będzie stymulować. Mam receptę na clo i pregnol, zobaczymy jak będzie. Znowu tchnęła we mnie optymizmem :)
Milunia mam nadzieję, że będziesz się dobrze czuła, chociaż ja w tej chwili jestem w stanie przyjąć nawet 3 miesiące mdłości i pawików byle fasolka się pojawiła :)

10 lata 1 tydzień temu #985950 przez natkka
popycham :)

10 lata 1 tydzień temu #985960 przez natB
Q ja padam na twarz!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

nattka hoho gdyby się udało teraz to kto wie może bliźniaki by były... 3 mam kciuki za powodzenie.. A Twój mąż niech się szybciutko leczy :)

10 lata 1 tydzień temu #985961 przez natkka
Dzięki nat :) Ja mam na obiad dzisiaj gulasz z papryką i pieczarkami made by M. Cieszę się, że jak przychodzi wcześniej ode mnie to potrafi ugotować bo inaczej to często nic byśmy nie jedli :)
Ja też nie lobię takich spędów, szkoda że cię nie uprzedziła :]

10 lata 1 tydzień temu #985964 przez zancik
Natkka no to miejscówka czeka ;) :kiss: Ale masz pycha obuad mój M niestety do garów się nie dotyka :(

Martyna trzymam kciuki żebyś zajęłą któreś miejsce ;) :kiss:

Miluniaa no pawiki nie są miłe oby to było jednorazowe :)

NatB też wydaje mi się,że jakos jest niżej brzuchol B) No to super miałaś wykład B) też nie lubię takich rzeczy :(

Aggi Ty szczęściaro ja i miałam paiki i zgaga mnie wykańcza :(
Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 tydzień temu #985965 przez Miluniaa
Oooo natka jak bedzie clo to jest duza szansa sukcesu :)
Jak ja zaczynalam go brac to chyba wszystkie fora na jego temat wyczytalam i baaardzo wielu dziewczynom pomogl :) w tym mi za 2 cyklem :) Takze trzymam kciuki zapelniajcie miejscowki :)

10 lata 1 tydzień temu #985973 przez natB
Dziewczyny a te clo to jakieś tabletki hormonalne? Po pregnylu zrobiła mi się torbiel, dlatego teraz będę uważać przy przyjmowaniu kolejnych hormonów :/.. dalej będę próbować naturalnie zajść no daje sobie jeszcze do końca roku bez ingerencji lekarza gin, a później będę dumaC...

nattka o jaki pycha obiad, oj mój to jajecznicy nie umie zrobić heh a co dopiero gulasz.. Suma sumarum zrobiłam Wladowi makaron ze szpinakiem i sosem beszamelowym szybko i oby pysznie i mu smakowało :)

zancik a czujesz Tosie niżej jakoś?

10 lata 1 tydzień temu #985975 przez zancik
Nat to ma Wład pyszne jedzonko :) :) No czuje ją jak uciska mi pęcherz i na ostatniej wizycie była już ułożona głowkowo

10 lata 1 tydzień temu #985989 przez natB
zancik nooo to Tosia powoli już się szykuje, chociaż w sumie to nic nie znaczy, bo pierworódki zazwyczaj rodzą dość późno... na pewno jeszcze posiedzi w brzuszku, ale wypoczywaj więcej i nie szalej :)
A co do obiadku zrobiłam szpinak, bo właśnie to teraz rośnie nam na ogródku także korzystam heh :P, a że mały lubi to w sam raz :D

10 lata 1 tydzień temu #986028 przez aggi
dzień dobry :kiss:

mam nadzieję że mój rozbójnik pozwoli mi coś do Was napisać i poczytać ;)

martyna do Krynicy Morskiej jedziemy i jeden dzień na zamek do Malborka :) ale to szybki wyjazd taki bardziej długi weekend ;)

nattka będzie dobrze, ważne że gin nie odpuszcza i próbuje :)

natB
hahaha nieźle spotkanie koła oriflame na imieninach :P współczuję też nie lubię takich prezentacji ;) niby pierworódki późno a ja dzień przed terminem :D Ale to lekarz mnie badał na wizycie i wody mi poszły u niego :P no to jak wody odejdą to trzeba rodzić

zancik pewnie w drugiej ciąży mi się wszystko odwzajemni haha :P

u mnie 16dc, zacznę sobie dziś testować ;)

10 lata 1 tydzień temu #986038 przez natB
aggi a u Wad jak z tymi staraniami są czy nie ma? Czy na zasadzie,, jak Pan Bóg da,, heh :)?

Noo byłam tak wymeczona,, psychicznie,, po tym spotkanku ble :/ zamiast fajnie spędzić czas to ja eh..brak słów :P ale byle do wknd :)

U mnie dziś 20 dc i czuje, ze znowu nici no ale nie teraz to za miesiąc może..jeszcze przez 4-5 będę brała luteine i odstawia..

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka