BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 tydzień temu #986048 przez zancik
Dzień dobry :) u mnie wentylator już włączony inaczej bym padłą :( zaraz biorę się za prasowanie a na 16.30 wizyta :) :) Noc okropna boli mnie i prawy i lewy bok :( :(

Nat B mam nadzieję,że ja urodzę jednak troszkę wcześniej a nie pózniej ;) Ja szpinaku nie lubię tzn.nigdy nie jadłam ale nie lubię :laugh: :laugh: :laugh:

Aggi jadę z Wami nad morze :P :P Maksiu pewnie będzie zachwycony :) :) zazdroszczę ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #986084 przez Miluniaa
Witam :):):)
A dzisiaj moja fasolka mi tak dokucza, że robie juz 3 podejscie do mięsa i 3 źle sie konczy chyba dzisiaj tatus bedzie chodzil glodny albo skonczymy na jakis kebabach...
a lodowki to mi nawet nie pokazujcie na sama mysl o jej otwarciu i o zapachach mam ochote pawia puscic ... boze a sobie mysle, ze to dopiero poczatki :sick:
Robilyscie test plci z sody ?? Nie bardzo w to wierze ale w sumie moze byc fajna zabawa chyba sie skusze;p;p

10 lata 1 tydzień temu #986089 przez Nefri
Milunia miałam to samo. Nie jem mięsa w ogóle, ale jak mąż sobie piekł kurczaka to od razu biegłam do kibla. To samo na zapach ryb, a zwłaszcza łososia. Z otwieraniem lodówki to samo. Nawet dziecku nie mogła mięsa ani ryby na obiad przygotować. Teraz od kilku dni nie wymiotuję, a jestem w końcówce 12 tygodnia.

10 lata 1 tydzień temu #986119 przez aggi
nat a no teraz jeszcze 'jak Pan Bóg da' a potem dwa miesiące odpuszczam bo nie chcę kwietnia/maja :whistle:

u mnie jednak 17dc a nie 16 :P znów źle policzyłam,coś ostatnio mi matma kuleje :D Ale kreska na teście jedna, czekam do 19/20dc :)

zancik a zapraszam tylko my nie na wylegiwanie tylko raczej aktywnie spędzić czas :D

Milunia widzisz zobaczyłaś fasolkę na usg i od razu Ci znaka daje że ma się dobrze :D

współczuję Wam tych mdłości dziewczyny :pinch: :kiss:

aklim jak taaaaaam?

10 lata 1 tydzień temu #986139 przez aklim88
Aggi - dziekuje ze pytasz. Czytam Was, ale nie mam siły pisać. Po wizycie w Polsce najpierw Ala była chora. Przez weekend miała ponad 40st gorączki, potem kaszel przez całe noce. Tak ze oby dwie sie nie wysypialysmy, bo przy moim płytkim śnie teraz nie dało sie spac. Wczoraj w nocy dałam jej juz przeciwkaszlowy zeby nie paść, chociaż ma mokry kaszel i nie powinnam,ale tak kaszlala, ze płakała z bólu gardła. Dziś tylko katar i lekki kaszel.

Za to mnie i M zaczyna dopadać choroba. Leje mi sie z nosa, gardło, ucho, głowa do tego wrrrr. Kiedy te choroby sie skończą... Kolejny weekend przekiblowany w domu.

Dobrze, ze chociaż mogę pracować z domu. Muszę dac rade jeszcze 2,5h i do wtorku wolne.

Nie pamietam czy pisałam, ze Ala bedzie miała brata. Wizytę u położnej mam dopiero 1 lipca. Po drodze jakas konsultacja tarczycy w szpitalu. Na razie wszystko ok.

Dobrze sie czyta pozytywne wiadomości od Was.

Nat - przegięcie z ra prezentacja. Ja bym chyba wyszła. A z prezentem na ślub to trudna sprawa. Z jednej strony dostałam kilka zestawów filiżanek, szklanek itp i nie było gdzie tego trzymać i wolałabym ekspres, a z drugiej, to wolałabym dołożyć pieniądze i kupic ekspres z prawdziwego zdarzenia, a nie na kapsułki, ale znam też wielu ich zwolenników

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 1 tydzień temu #986140 przez aklim88
Popycham

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 1 tydzień temu #986156 przez zancik
Ja juz po wizycie.Wszystko jest ok.mała ma głowkę troszkę niżej waży 2017 :) Następna wizyta 9 lipca wtedy zrobi mi GBS i da skierowanie na morfo i mocz to już będa ostatnie badania :) Tosia jest nadal Tosią :) Jednak mam nadzieję,że bedzie chciała wczesniej wyjsc :) :)

Aklim zdrówka dla Was :kiss: :kiss: :kiss:

Aggi przyda mi się trochę aktywności :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 6 dni temu #986165 przez martyna_z
natkka pewno że się podzielimy :) optymizm najważniejszy :) będzie dobrze.

aggi to super, Krynica jest świetna, jedno z moich ulubionych miejsc nad polskim morzem. A zamek całkiem niezla wycieczka, może być męcząca, jedźcie wypoczęci :)

Miluniaa to współczuje, oby jak najszybciej CI przeszło

Aklim zdrowiejcie, to będzie parka :)

Zancik, a liczyłaś że jeszcze zrobi sie Antoś? ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zapisałam się już do gina na 7 rano 25.06 dziwna godzina jeszcze tak nie byłam nigdy, ale w późniejszych godzinach to dopiero w lipcu, więc lepiej wcześniej już... a w sobotę @ i znów w weekend będę leżeć zamiast ogarniać cokolwiek
Muszę się chyba napić bo normalnie nie wiem za jakie grzechy... ;)

10 lata 6 dni temu #986205 przez joanna1991
MARTYNA no to nie za ciekawą masz sytuację w pracy...he jakbyśmy miały blisko do siebie mogłybyśmy się razem napić :D

ZANCIK to wspaniale że u was wszystko w porządku, widzisz jak szybko ciąża ci mija :) Niedługo Tosia będzie z wami :)

ALKIM zdrowia dla was! :* to super że będzie chłopiec :)

AGGI a jednak testujesz :D

Ja niedawno wróciłam z pracy, ledwo siedzę normalnie... jeszcze dwie popołudniówki mnie czekają i wolne! :woohoo: hi
Podziękowania: zancik

10 lata 6 dni temu #986217 przez natB
Grr chyba@ się zbliża, bo normalnie mąż mnie wkurza, a i rozkojqrzona jestem. Zapomniałam małemu wziąć śniadanie do niani, a potem nie dałam mu jego torby i z pracy mój S. Mykal jeszcze raz do niani zawieźć małemu torbę heh :) i głowa mi pęka! Po pracy jadę do ortodonty na kontrolę, bo pół roku temu zdjelam aparat stały:) a wieczorem na procesje na cmentarz yhm i tak zleci nam dzień, a ja mam pranie Xd które leży od tygodnia nie tkniete..

martyna o Jery salmonela a jak to wykryli? O zgrozo co Ty masz z tymi maluchami za przeboje współczuję strasznie...

aklim ooo jesteś, fajnie ze Alunia doczeka się brata:)) gratuluję :) a co do niani kasę mi szczerze głupio dawać, bo w sumie co miesiąc jej dajemy wypłatę i tak trochę chyba nie na miejscu.. O widzisz Ty dostałaś filiżanki, a my nie dostaliśmy, a potem człowiekowi często szkoda wydać kasę na jakieś ładne.. Musze wydawać co mam kupić, Tymbardziej ze Idzie mieszkać na,, swoje,, tj. Do tesciow juz jej współczuję tak szczerze :P

10 lata 6 dni temu #986224 przez natkka
natB ja dostałam dwa zestawy porcelany na ślubie - jedną taką właśnie kawową na codzień i powiem ci, że bardzo się z niego cieszyłam bo ja bym nie kupiła porcelany bo zawsze są jakieś ważniejsze wydatki. Myślę, że spokojnie jesteś w stanie znaleźć taki komplet elegancki o bardziej ponadczasowym wzorze :)
Ja też mam tyle sprzątania, że szok :( a tak w ciągu tygodnia nic mi się nie chciało robić :(

10 lata 6 dni temu #986229 przez aggi
cześć :)
dzisiaj pierwsze mega upały mają być, nie wyobrażam sobie tego :blink: a za tydzień wyjazd.. tez sobie nie wyobrażam :evil:

aklim
biedna Alusia :( synek potwierdzony?? gratuluję :kiss: fajnie mieć parkę :) zdrowiejcie zatem i trzymaj się :) dbaj o siebie :)

zancik patrzę na Twój suwaczek i nie dowierzam 48 dni?! jak to? przecież dopiero testa wrzucałaś :) !

martyna no z Maksem na zamek jakoś średnio to sobie wyobrażam no ale brat od S rzucił pomysłem to jedziemy ;) rzeczywiście mega przeboje w pracy masz :ohmy: :ohmy:

joanna testuję testuję od stycznia :)

nat znasz ten tekst? Widzę pranie leży to może i ja poleżę :D

natka gdzie nam uciekasz do staraczek? nie zdradzaj nas :P

10 lata 6 dni temu #986230 przez natB
zancik ciesze się, że Tosia została Tosia. No właśnie, a Ty miałaś nadzieje na Antosia jeszcze heh?

natka Właśnie miałam się pytać kiedy @ do Cb zawita ale już widzę po suwaku... No to chyba yh ba jednak pomyślę nad tym zestawem kawowym, albo jakimś do latte czy coś :) jest teraz duży wybór

10 lata 6 dni temu #986231 przez Miluniaa
Witajcie z rana :)
Byłam dzisiaj na badaniach w laboratorium i jestem w szoku gdzie ten lekarz mnie wyslal laboratorium rodem PRL no ale chyba z nimi ma umowe, bo juz na skierowaniu byla ulica...
Chcialam tez zrobic grupe krwi ale jak mi pani powiedziala 45 zl to zrezygnowalam i stwierdzilam, ze zapytam we czwartek na wizycie o to i jak nie da mi skierowania to pojde do swojego laboratorium i w dodatku mniej zaplace...
I jeszcze jedna rzecz nie musze isc po odbior tylko bedzie juz u lekarza... dziwne ;/ a ja chcialam sobie poczytac i porownac ciekawe czy on mi teraz da te badania czy zostawi w karcie .

10 lata 6 dni temu #986237 przez natB
aggi You made my Day :D wdraze go dziś w życie hahahaha :laugh: :laugh: :laugh:
Leżę :D

milunia niestety ceny są zaporowe badań :( ja mam szwagierke w lab to zawsze miałam zniżki, ale jak mi moja gin zleciła i tarczyce i morfologie i do tego doszło badanie moczu to czasem 200 zł się zebrało.. Grupa krwi przyda Ci się do końca życia, chociaż poczekaj mi odznaczali na początku na patologi jak leżałam.. To miałam wstępne badania za darmo, ale oczywiście nie życzę Ci, żebyś tez miała okazję tam leżeć.. Pogadaj z gin może Ci coś doradzi.. Powiedz, że nie znasz swojej grupy krwi itp.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka