BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #987947 przez Miluniaa
Bedzie dobrze :*
Jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to chyba termin na luty co ? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #987957 przez natkka
Miluniaa tak jak wszystko pójdzie dobrze to termin miałabym w lutym :)
magmus mnie wtedy też nie było na forum ;) w 7 tc miałam zabieg :( to było w kwietniu zeslego roku. Wcześniej była eforia i pełnią szczęścia ampotrm okropny ból :(

10 lata 10 miesiąc temu #987959 przez Miluniaa
natka pozamaciczna byla ?
Ja mysle, że teraz bedzie ok limit nieszczęść wyczerpałaś ! Musi być dobrze! my z moja fasolinką wysyłamy pozytywne fluidy :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #987960 przez natkka
miluniaa - nie była pozamaciczna - po prostu się nie rozwijała i konieczne było jej usunięcie :(
Mam taką nadzieję, że teraz to już będzie dobrze :)

10 lata 10 miesiąc temu #987964 przez Nefri
Nattka u bardzo wielu kobiet pierwsze ciąże kończą się poronieniem lub nie rozwijają się prawidłowo i jeśli to jednorazowy przypadek, to w żaden sposób nie wpływa na kolejną ciążę. Ja w pierwszej ciąży miałam puste jajo płodowe i do 9 tygodnia byłam przekonana, że wszystko jest ok i byłam bardzo szczęśliwa. Jak się dowiedziałam na usg, że nic z tego nie będzie to świat mi się załamał, byłam w mega depresji. Chwilę potem poroniłam samoistnie a 4 miesiące później zaszłam w ciążę i mam z niej mojego kochanego Tymonka. Też całą ciążę martwiłam się strasznie, ciągle bałam się, że coś się stanie, nie miałam żadnym, absolutnie żadnych objawów i to oczywiście również bardzo mnie stresowało a zupełnie nie potrzebnie, bo tamta ciąża na drugą nie miała żadnego wpływu. Po prostu miałam spokojną i zdrową ciążę i urodziłam zdrowe, piękne dziecko. Teraz już mam inne podejście, jestem dużo bardziej wyluzowana. Także głowa do góry. Tamto co było minęło, a teraz jest zupełnie inna sytuacja. A ta kreska na pewno ściemnieje. Jutro zrobisz betę i będzie wszystko jasne.
No i chyba ten Castagnus to jakiś cudowny lek, bo kolejna w pierwszym cyklu zaszła, łącznie ze mną ;)

10 lata 10 miesiąc temu #987965 przez Nefri
Aggi my w zeszłym roku pojechaliśmy z małym na weekend, dokładnie 3 dni do Poronina. Jak tylko dojechaliśmy na miejsce mały dostał gorączki, prawie 40 stopni, jeździliśmy po lekarzach, szpitalach i cały wyjazd spędziliśmy w apartamencie (całe szczęście, że był bardzo ładny i z widokiem na góry :laugh: ) w dniu wyjazdu wszystko przeszło, bo się okazalo, że mały ma 3-dniówkę i tak sobie wybrał, żeby ją przechodzić akurat na 3 dniowym wyjeździe :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #987987 przez natkka
Nefri dzięki, mam nadzieję, ze i u mnie tak będzie :)

10 lata 10 miesiąc temu #987988 przez anisia27
Natka trzymaj sie bedzie dobrze!
moja pierwsza ciaza mimo mlodego wieku bo wtedy mialam lat 21 skonczyla sie w 8 tyg bo bylo puste jajo plodowe, ryczalam jak bobr w szpitalu :(
odkad dowiedzialam sie o obecnej ciazy to martwie sie az do teraz a to zeby sie rozwijalo a to zeby 1 trymestr wytrzymac a to zeby nie poronic do 22 tyg a teraz zeby nie urodzic za wczesnie :P juz mnie lekarz w szpitalu opieprzyl ze rozumie co przeszlam w poprzedniej ciazy ale jak bede sie tak ciagle martwic to na pewno nie dotrwam do terminu :D

10 lata 10 miesiąc temu #987997 przez misia88
nattkaBędzie dobrze. Trzymam kciuki za jutrzejszą betę :)

10 lata 10 miesiąc temu #988016 przez aklim88
Natkka - trzymam kciuki i czekam na super wiadomości :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 10 miesiąc temu #988017 przez natkka
Dzisiaj też już jestem po testowaniu i wyszły kreseczki znowu jaśniutkie, ale na 7 jadę na bete więc przestane świrować tak bardzo. Dzisiaj zrobiłam dwa różne testy i powoli zaczynam wierzyć, że jestem w ciąży - 4 różne testy nie mogą kłamać. Nawet mój mąż już się do tego przekonuje :)
Dziewczyny dzięki wam za dobre słowa :)

10 lata 10 miesiąc temu #988018 przez magmus88
natkka!!! Matko ale się cieszę :D za niedługo zostanę tu sama na forum hahahah

10 lata 10 miesiąc temu #988019 przez natkka
magmus - spokojnie i Tobie się uda :)

10 lata 10 miesiąc temu #988023 przez malutkamilka
Natkka tak na pocieszenie mój pierwszy test wykonałam 13 fl gdzie ma 25-dniowy cykl, 15 dnia fl nadal była słaba ale widoczna bez wyterzania wzroku, dopiero 19 dnia fl wyszły takie grube i wyraźne kreski i to natychmiast jak tylko test zakropelkowałam. Więc nic straconego jeszcze. Dla spokoju zrób betę

10 lata 10 miesiąc temu #988024 przez malutkamilka
Gratuluję wszystkim zaciążonym dziewczynom - weźcie tych wirusków więcej poprzesyłajcie :D

Jeszcze 9 dni do @ i zostały a przeczucie mam takie że klops z tego cyklu też będzie...
Jak teraz się nie uda to zostaną nam około 3 próby - koło 20 września, w listopadzie i następne pod koniec grudnia.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka