BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 10 miesiąc temu #988094 przez Nefri
Natka gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo się cieszę i trzymam kciuki podobnie jak Milunia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #988095 przez brown24
Natka super!!! Gratulacje :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #988098 przez aklim88
Natkka - super!!! Gratuluję!!! Fajnie, ze Twoj ginekolog Cie przyjmie, to dostaniesz cos na podtrzymanie i będziesz mogła byc juz w ogóle spokojna. Bardzo sie ciesze :) :) :)

Która następna???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 10 miesiąc temu #988099 przez misia88
natkka Cudne informacje! Gratuluję. Zatem to same początki ciąży, dlatego słabe kreseczki. :) Leć do gina i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

10 lata 10 miesiąc temu #988102 przez miśka23
Ja też przyłączam się do gratulacji :) Wszystkiego dobrego :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu #988105 przez natkka
Dzięki Dziewczyny :) bardzo się ciesze ale ten strach jest ciągle ze mną. Staram się go opanować żeby kropce nie zaszkodzić :) w środę i tak powtórzę betę no i zobaczę co jutro powie gin i co mi przepisze :]

10 lata 10 miesiąc temu #988117 przez martyna_z
Natkka gratulacje. Pierwsza dobra wiadomość dziś :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #988120 przez Miluniaa
natka strach bedzie chyba przez cala ciaze ja jak szlam na pierwsza wizyte balam sie czy nie puste jajo , na druga czy serce nie przestalo bic teraz juz przzezywam prenatalne ktore mam w lipcu ...
chyba taka juz nasza rola ;) ale to dobre ze mozemy zrzędzić 9 miesiecy i maz cierpliwie bedzie sluchal i spelnial zachcianki hihih

martyna glowa do gory widocznie nie byla Ci pisana a z tego co mowilas za ciekawie tam nie bylo ... znajdziesz cos lepszego, a w wakacje przynajmniej wypoczniesz :)

10 lata 10 miesiąc temu #988121 przez magmus88
aaaaaaaaaaa natkka!!!!!!!!!!!! No widzisz :) pięnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie gratuluję :) życzę Ci aby ciąża przebiegła szybko i spokojnie ;)

Martyna - widocznie tak musiało być... sprawa się sama rozwiązała...

10 lata 10 miesiąc temu #988122 przez magmus88
Poza tym u mnie dziś 13 dc i delikatnie widoczna druga kreska.... czyżby znowu brak owulki?? Umówiłam się dziś na wizytę do gina... mam 6.07. Co z tego jak na USG trzeba się osobno umawiać.....

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #988124 przez natkka
Martyna szkoda ze tak wyszło z ta praca ale pewnie tak musiało być i na dobre ci to wyjdzie :)
Miluniaa ja wiem ze teraz to ja się będę cały czas martwić, jakby tego było mało to okopałam swoje wyniki sprzed roku i znowu mam mętlik w głowie. Wtedy miałam znacznie wyższa betę.
Magmus ja bym się tymi kreskami tak bardzo nie przejmował, u mnie też nie było takich mocnych kresek a jakoś w ciąży jestem :D

10 lata 10 miesiąc temu #988131 przez misia88
natkka A obserwowałaś dokładnie cykl? Wiesz kiedy miałaś dokładnie owulacje? Zagnieżdżenie zarodka może nastąpić nawet 10 dni po owulacji, a dopiero od zagnieżdżenia wytwarza się gonadotropina kosmówkowa. :) Skoro beta jest poniżej 100 to musi być sam początek po zagnieżdżeniu, więc nie masz czego się obawiać. W ciąży z Lilą w 34 dniu cyklu miałam betę dopiero 106, bo owulka wtedy akurat była późno... :P

10 lata 10 miesiąc temu #988137 przez Pinezka
Nattka - gratulacje :) Bedziesz od poczatku pod okiem gina to staraj sie myslec pozytywnie :kiss:

Martyna - moze to i lepiej? Widac, ze ta dyrektorka was powaznie nie traktowala....

10 lata 10 miesiąc temu #988144 przez Nefri
Martyna tak jak dziewczyny piszą, pewnie jakbyś wróciła, nic dobrego by z tego nie wyszło, sądząc po zachowaniu tej dyrektorki. Praca z kimś, kto nie szanuje ludzi, nigdy nie jest przyjemna i na pewno nie pomoże Ci w problemach zdrowotnych. Ta wysoko prolaktyna w końcu skądś się wzięła...
Natka ja niestety też zawsze porównuję wyniki z poprzednimi, więc nie jestem dobrym doradcą, ale naprawdę nie warto. To jest inna ciążą, więc jej nie porównuj. Zrób tę betę w środę i będziesz wiedziała co i jak. Być może faktycznie miałaś owulację później, niż Ci się wydawało i jest to po prostu bardzo wczesna ciąża. Nie stresuj się na zapas.

10 lata 10 miesiąc temu #988152 przez joanna1991
NATKKA Świetne wiadomości :* oby wszystko ułożyło się w porządku i niech te 9 miesięcy szybko ci mija żebyś miała przy sobie swoje upragnione maleństwo :*

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka