BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005309 przez martussska7
Aggi - też chciałabym aby wydłużył mi o 9 miesięcy :) :) brałam dość długo tabletki anty, bo jakieś 5 lat, w tym krótkie przerwy. Może po prostu potrzebuję czasu aby wszystko wróciło do normy.

Pumcia - przed tabsami zawsze miałam miesiączkę regularnie co 28 dni. Jestem ciekawa jak w tym cyklu będzie :):)

Ten cykl jest 2 który testuje, ale muszę się bardziej przyłożyć co do tych stałych godzin :) A no i w 1 cyklu albo przegapiłam owu albo jej nie było. Możliwe jest jeszcze że za późno zaczęłam testować. W tym cyklu teścik od 6 dnia i na razie tylko jednego dnia leciuteńka kreseczka. Prawie niezauważalna. Kolejnego dnia już ani słychu ani widu. Też mam wrażenie nie coś kiepsko ze śluzem. Jeśli jest to bardzo krótko i bardzo go mało....

Też siedzę w pracy :D jeszcze 15 min i do domciu :):):):

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005310 przez martussska7
ziaa a czym handlujesz?? Może dołącze do Twoich klientów :P :P

9 lata 7 miesiąc temu #1005311 przez ziaa
Może za 9 miesięcy :D Branża dziecięca się kłania i sklep internetowy :)

9 lata 7 miesiąc temu #1005313 przez martussska7
Byłaby cudowna wiadomość gdyby w tym cyklu nam się udało

9 lata 7 miesiąc temu #1005314 przez martussska7
Ucielo mi wiadomość. Lecę do domku. Miłego popołudnia

9 lata 7 miesiąc temu #1005316 przez Pumcia
ziaa a muszę od razu odpowiadać ? :whistle: oooooooo branża dziecięca - to dawaj stronkę, przynajmniej będziesz miała co robic jak coś nam wpadnie w oko :P B)

martuska - jesli tak długo brałaś tabsy to na bank musi minąć trochę czasu az organizm wróci do swojego rytmu - także cierpliwości :cheer:

NatB - no daj jakiś znak dymny :dry:

9 lata 7 miesiąc temu #1005317 przez Izabela
Hihi No powiem Wam ze jesteście rewelacyjne z tym sarkastycznym poczuciem humoru. Uwielbiam Was czytać.

Tak tak, testy robię i narazie tylko jedna kreseczka. A czy jajnik może pobolewać jak pęcherzyk rośnie czy tylko jak pęka?

Martussska ja tez testuje drugi cykl i w sumie to też drugi cykl starań. Wzięłam sobie do serca radę dziewczyn i staram sie odłączyć myślenie. W związku z tym idę do pracy :P zajmę czymś głowę i zobaczymy co będzie. Przynajmniej taki jest plan ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005318 przez magmus88
Pumcia.... ale Ci wszystkie "wlały" :PP

Ja się pobierania nie boję..... bardziej mnie to męczy bo zawsze mają problem z wkłuciem się.... często mam pobieranie z dłoni ;/ a to do najprzyjemniejszych nie należy :(

Co do meczenia się w ciązy...... moja siostra też przeszła ciąże bezobjawowo :D no, może poza powiększającym się brzuchem :PP i ma pięknego Dawidka! ech... właśnie widzę że Ziaa obaliła tą teorię ::(

Ziaa.... czyżby to przez Ciebie moje kilka paczek nie doszło do adresatów?? hehehe

Poza tym, muszę to napisać! JESTEŚCIE ŚWIETNE! Super się Was czyta... krejzole :)

Ja byłam dzisiaj na monitoringu.... w skrócie: brak dominującego pęcherzyka, jajniki o charakterze PCOS..... także nic pozytywnego się nie dowiedziałam.... w czwartek ostatnie USG i wizyta.... Ciekawa jestem w jakim kierunku będziemy teraz działać :)

Poza tym zbieram się... lecę do spzitala odwiedzić tego mojego podopiecznego... podobno nie jest z nim za dobrze :(

Trzymajcie się! odezwę się wieczorem.....

9 lata 7 miesiąc temu #1005320 przez Pumcia
Izabeloo - Sarkazm to drugie imię Ziaii a spotęgowana ironia Agii - ja tylko się bronię :evil: co do testów to nie pomogę bo nie zdarzyłam się nimi pobawić :woohoo:

Magmus - to stań po stronie biednego żuczka :whistle: wesprzyj mnie chociaż duchowo :P bo wezmę znów od Was tygodniowy urlop :evil: a monitoring jak wygląda jeśli mogę zapytać ? Normalne dopochwowe usg ? Leć i ucałuj podopiecznego od Cioć ;)

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005322 przez ziaa
Dementuje, dementuje i jeszcze raz dementuje jakoby moje paczki nie docierały do oczekujących mam i dzieci! :D Mam tu takie wspaniałe żuczki które pakują te sreberka ;) więc wszystko działa jak trzeba :) A kto w potrzebie to oczywiście zapraszam na priv :)

Pumcia naiwność to jednak nie jest moje trzecie imię także nie uwierzę w Twoją potrzebę pomocy ze strony Magmusa ;p no dalej, wyciągnij pazurki jak na prawdziwa pumcie przystało! :D A jak znikniesz to wszystkie moje żuki wyślę by Cię spod ziemi wyciągnęły ;p A! swoja drogą dlaczego nie było można do Ciebie wysłać prywatnej wiadomości? Znikasz i jeszcze się przed nami blokujesz? ;p

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005325 przez Pumcia
ziaa - nie tłumaczymy się nie tłumaczymy :whistle: Nie strasz mnie żuczkami - ja też mam swoich ludzi :evil: nie można wysłać do mnie wiadomości ? pierwsze słysze, nic nie blokowałam może w usatwieniach trzeba coś zmienić. Jak bedziesz niedostępna to napisze Ci priv wiadomość i zobaczymy czy się da :evil: - bo moze trzeba byc dostępnym żeby ja wysłać :whistle: kuuuuuuuuuuurde masz kolejki - a ja tyle chrzesniakowi na prezent szukałam i nie mogłam znaleść ;/ ajjjjj za pózno.

Ps. schowałam właśnie moją świerzbiąca rękę :evil:

9 lata 7 miesiąc temu - 9 lata 7 miesiąc temu #1005326 przez ziaa
Kochaaaaannna czego ja nie mam;p a jak nie mam to pewnie mogę mieć więc i tak możesz pytać :)
Ej no może nie byłam faktycznie zalogowana nie byłam, nie wiem, ale możesz mi wysłać serdecznie pozdrowienia dla testu ;)
Jak ja zniknę od jutra to znaczy, ze test był negatywny, w sumie jak pozytywny to tez mogę zniknąć ;p a już na pewno zniknę jak go nie zrobię ;) :evil:

9 lata 7 miesiąc temu #1005327 przez miśka23
Milunia pokaż swój brzusio :) Muszę napatrzeć się na inne, bo zanim będę miała swój to jeszcze trochę czasu ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005328 przez Pumcia
ooooooooooooooo tak ! Jak nie zrobisz testu to pofatyguję się do Rudzielca Sląskiego i tak się zdziwisz na mój widok, że aż posikasz się na test z wrażenia :D tak grożę Ci ! :D

ha ha ha to sprawa wyjaśniona - nie byłaś Gamoniu zalogowana :P

9 lata 7 miesiąc temu #1005329 przez miśka23
sorki coś mi laptop wariuje i dodało drugi raz to samo

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka