BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 7 miesiąc temu #1005023 przez natB
milunia no niestety znać się może znają, ale uwierz mi żadna nie weźmie na siebie odpowiedzialności sprzedania Tobie leku bez recepty od lekarza... także jeśli dalej Ciebie skręca idź jutro oddać mocz i z tymi wynikami leć jeszcze raz do lekarza... a jak nie to jedź na IP...
Ciąża to jest taki stan gdzie jesteś pod opieką gin, nawet lekarz rodzinny nic Ci nie przepisze chyba, że się uprzesz mega, ale ogólnie nie powinien...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #1005024 przez natB
bla

9 lata 7 miesiąc temu #1005033 przez ziaa
Taaaakkk... To teraz ewidentnie ogarnęła mnie panika :ohmy: zapewne śmieszny jest taki świeżak na forum ;p kiedyś sprawdzę to uczucie! hahaha ;)
Zatestuje jutro rano jak się w sobie zbiorę, a jak nie to może w środę ;)

9 lata 7 miesiąc temu #1005034 przez aggi
ziaa ja też na twoim miejscu dobrym testem bym już zatestowala. Bo @ była dawno, jeśli się udało to powinien choć cień cienia być. A jeśli wyjdzie negatyw to czekalabym jeszcze z tydzień na @ :)

nat oby nic złego nie wyszło choć zapalenie pęcherza w ciąży nie jest groźne i łatwo wyleczyć :) co do zdjęć to właśnie tak jest, najpierw idą drogie duże zlecenia a na koniec małe sesje :)

aklim zdrowiej!! I dla Ali dużo zdrówka :) no aż nie da się uwierzyć że zaraz rodzisz!? :)

milunia masakra... Ale to masz w końcu lek czy nie? Ja bym na twoim miejscu poszła mocz z rana zbadać i bym zadzwoniła do gina z.wynikami i z pytaniem co na to mogę kupić jeśli to faktycznie infekcja..

9 lata 7 miesiąc temu #1005038 przez Miluniaa
aggi na jutro bede miala pani miala zamowic, a dzisiaj siedze popijam sok z zurawiny i wode ...

9 lata 7 miesiąc temu #1005053 przez martyna_z
Brown dziękuję za zioła :-) dziś odebrałam z poczty. Powinnam zacząć pić od pierwszego dnia cyklu czy mogę teraz już jak jestem kilka dni przed owu?

Pozdrawiam wszystkie ;-)

9 lata 7 miesiąc temu #1005057 przez Gosia 2712
Hejka :)
Sorrka, ze sie tak wtrace Ale Milunia mi od poczatku ciazy wychodza bakterie w moczu, na poczatku gin dal mi Urinal zeby brac caly czas 2razy dziennie i na 10dni furagin :) Urinal jest bezpieczny bo to jest z zurawina i kazal mi go brac profilaktycznie i raczej w kazdej aptece go dostaniesz :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 7 miesiąc temu #1005059 przez aggi
gosia !! Jak się masz kochana????? :-)

9 lata 7 miesiąc temu #1005061 przez Gosia 2712
Aggi a powiem Ci ze bardzo dobrze sie mam :) rewelacyjnie sie czuje, ciaza mi nie dokucza hehe :P :whistle: malenstwo rosnie i to jest najwazniejsze :) Jedyne co mi dokucza to strach o to malenstwo, ale to wiadomo, ze raczej predko mi nie przejdzie :dry: trzymam kciuki kochana za rodzenstwo dla Maksia :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #1005062 przez martyna_z
Gosia gratulacje! Tak długo się ukrywałaś z tą cudną wiadomością. Ale rozumiem. Masz wybaczone i kciuki zaciśnięte za Twoje maleństwo :-)

A co pomogło jeśli mogę zapytać?

9 lata 7 miesiąc temu #1005065 przez Gosia 2712
Martyna hehe nie no cos ty ja sie nie ukrywalam :P caly czas od poczatku ciazy udzielam sie na staraczkach i na marcowkach :) i od poczatku pisalam o ciazy :) A w jakim sensie pomoglo? U mnie nie bylo nigdy problemu z zajsciem w ciaze, @ z zegarkiem w reku dostawalam co 28dni a owulka w 14dniu byla :) U mnie zawsze pozniej zaczynaly sie problemy, ciaza obumarta w 6tyg, bezczaszkowie u corki (urodzona w 20tyg) i w trzeciej ciazy mi wody plodowe odeszly, corka zyla 11 dni, dla tego teraz jestem w ciaglym strachu o szkraba, bo dzidzia jest zdrowa, ale pamietam co bylo wczesniej i przez to sie boje... teraz biore clexan, acard i encorton, jestem pod stala opieka lekarza i do dobrego lekarza i mam nadzieje, ze tym razem sie uda :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #1005076 przez majka1987gnoWlkp
Gosiu uda uda!!!

Ejj pamiętacie jak się zalilam że pierwszy sex po laparoskopii i nam kuźwa guma pękła?!? Coś jest nie tak....
Przez dwa dni miałam śluz plodny z nitkami krwi.. A teraz znowu susza... Za 3 dni @ powinna być... Boję się... Panikuje... Chce mi się płakać

[/url [/url]

9 lata 7 miesiąc temu #1005078 przez Gosia 2712
Majka oby :) ej nie panikuj :) a moze byc cos na rzeczy? moze zrob test?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 7 miesiąc temu #1005081 przez majka1987gnoWlkp
Gosiu no pękła w dzień po owulacji...
A nie chciałbym przechodzić jeszcze raz przez ciążę pozamaciczna... A ryzyko jest :-(

[/url [/url]

9 lata 7 miesiąc temu #1005083 przez Gosia 2712
Kochana nie panikuj :) drugi raz sie to nie zdarzy zobaczysz ... Zrob test za te 3 dni bo faktycznie moze byc cos na rzeczy,skoro pekla po owulacji, a ten sluz z krwia to mogla byc implantacja... Zrob test wtedy bedziesz spokojniejsza i bedziesz wiedziec na czym stoisz :) albo zobacz jak beta przyrasta?

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka