BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #1020237 przez aggi
A mnie pobolewa prawy jajnik dzisiaj, nie wiem o co chodzi :S ale najprzyjemniej nie jest. Owulka też chyba z prawego była bo on bolał kilka dni temu i pozytyw był na teście. Grrr aż mi momentami zimno jak zakłuje :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #1020238 przez aggi
No i jeszcze nowa strona! Elegansio :p

10 lata 5 miesiąc temu #1020241 przez ziaa
Ja tak na szybko bo nie mam kiedy doczytać, ale Aggi może wizyta u gina? Bo to może być niepęknięty pęcherzyk, mnie też tak w tym cyklu bolało, a szkoda, żebyś się męczyła :)

10 lata 5 miesiąc temu #1020243 przez brown24
Aggi a może cos sie kluje u Ciebie :P , a do mnie lepiej ze przyszła teraz, na święta przynajmniej juz sobie pójdzie.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #1020247 przez Miluniaa

10 lata 5 miesiąc temu #1020250 przez Miluniaa
Chcialam Wam filmik przeslac ale chyba przez dodanie pliku sie nie da bo jak zaladuje to pusty post mi wyswietla ... U Was tez jest pusty??

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #1020252 przez ziaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #1020254 przez brown24
Ziaajek mi tez miedzy sylwkiem a Nowym Lepszym Rokiem :laugh: .
Może jak pójdziesz na wizytę to będziesz mile zaskoczona:D

10 lata 5 miesiąc temu #1020261 przez aggi
ziaa a powiedz mi jeśli dajmy na to pecherzyk nie pęknie to @ przychodzi później niż powinna? Nie no poczekam na spokojnie teraz przestało, bolało może z 2h ;) jakoś mi nie spieszno stowke u gina zostawić przed samymi świętami :p u ciebie owu w nowy rok ale szampańsko się postarać możecie, tyle dzieci się urodziło dzięki sylwestrowi i % haha :evil:

brown pewnie że lepiej teraz niż zdychac w święta :-)

10 lata 5 miesiąc temu #1020265 przez ziaa
Aggi tak, teoretycznie torbiel z niepękniętego pęcherzyka opóźni @ - tak mówiła mi gin, choć u mnie @ przyszła 2 dni wcześniej niż poprzednio ;p

10 lata 5 miesiąc temu #1020274 przez miri66
Aggi ja czułam lewy a owulacja była na prawym wiec może u cicbie tez tak jest o ile nie byłaś na usg wcześniej. Mi lekarz mówił i pocieszam ze pomimo torbieli mogę zajsc i tak było zanim ciąży nie straciłam , bo nawet serduszko juz biło.

10 lata 5 miesiąc temu #1020285 przez Cornick

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #1020293 przez martyna_z
nat kciuki nadal mocno zaciśnięte

Sandruska tak jak dziewczyny pisały Twój synek może się tak zachowywać faktycznie dlatego że ma problemy z komunikacją, no i to że w domu jest grzeczny i generalnie nie macie z nim problemów nie znaczy że w przedszkolu tak jest. Dzieci czasem zupełnie inne są w domu a inne w przedszkolu. A problemy z komunikacją bardzo częstą są przyczyną tego że dzieci są postrzegane jako niegrzeczne, taki sposób na komunikację po prostu. No i oficjalnie gratulacje :)

Pinezka u nas w przedszkolu też rodzice często mówią że jak w przedszkolu było za dużo wrażeń to w nocy dziecko słabo spało. zwykle ten początkowy okres adaptacyjny jest najgorszy jeżeli chodzi o sen. Nadmiar emocji.

Pumcia może do lekarza? jakiś wirus może się przyplątał. Ból głowy i wymioty to takie niepokojące dość objawy.

Brown mam dokładnie to samo, a co gorsze jak mi się uda trochę pozbierać i trzymać to mój mąż zaczyna dołować i jego muszę stawiać do pionu... dziś kupiłam clo od stycznia zaczynam monitoring, oby przyszły rok był dla nas bardziej łaskawy

aggi a u Ciebie też jakiś dołek? słaba ta końcówka roku. ja chcę z Wami na ten sam wątek, im szybciej tym lepiej :) u mnie po niepękniętym pęcherzyku @ przyszła normalnie, torbieli tez nie było więc chyba nie ma na to reguły, ale faktycznie jajnik bolał od owu do samej @

Mój lekarz na ostatniej wizycie widział mój wynik AMH i najpierw powiedział że jest bardzo dobry, a później sprawdził mój wiek i powiedział że w sumie to nawet lekko za wysoki i może świadczyć o pcos, ale skoro miesiączkuje regularnie to raczej nie ma się czym martwić. Tego tylko mi brakuje jeszcze.
To Wam trzasnęłam poemat, medal za przeczytanie całości ;)

10 lata 5 miesiąc temu #1020294 przez majka1987gnoWlkp
Sandra fajnie ale dużo się może stać ;-) U mnie było podejrzenie dwujajowych... Jedno się wchlonelo :-) ważne by było ok i zdrowie :-*

[/url [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #1020295 przez Cornick

Podziękowania: martyna_z

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka