BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #1025041 przez Sandruska1995
aklim jako że byłam nie pełnoletnia jak urodziłam mieszkaliśmy u mojej mamy . Przeżyć nie mogła, że ja dziecko na spacer biorę a go nie weranduje. - chyba jakieś zabobony. :laugh:
Bo ona jak urodziła moją siostrę 3 lata przedemna w sumie , urodziła 1 grudnia . To ją pierw kilka tygodni w wózku przy oknie stawiała a nie wyszła na dwór :laugh:
Podziękowania: sanwro

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #1025054 przez Sandruska1995
Co taka cisza ? U mnie 4:35 a ja już nie śpię a nawet już M bułki do pracy zrobiłam :evil:

10 lata 5 miesiąc temu #1025056 przez magmus88
Samdra... o tej godzinie to ja się na drugi bok przekręcałam :D ehehe

Słuchajcie dziewczyny mam pytanko... czy któraś z mam ma szumisia? Jak się sprawdza??

Trzymajcie dziś za mnie kciuki!

10 lata 5 miesiąc temu #1025069 przez Sandruska1995
magmus dużo pozytywnych opinii czytałam na temat tego misia szumisia. Moja koleżanka również zakupiła bo jej mały nie chciał w wózku być wcale a tak odrazu zasypia lub uspokaja się przy nim . Ja go kupuje :)

10 lata 5 miesiąc temu #1025071 przez Miluniaa
Ja nie mam i nie kupuje bo to dziala na zasadzie jak suszarka, sprawdzalam na swojej malej jak wlaczam suszarke czy odkurzacz krzywi sie strasznie wiec nie u kazdego zadziala ;p

10 lata 5 miesiąc temu #1025082 przez aklim88
Magmus - moja szwagierka miała ale i tak po pewnym czasie puszczała te szumy z telefonu. Efekt był taki, ze mały spał z tymi szumami jak miał jeszcze 2,5 roku, bo bez nich wszystko go budziło. Przy drugim dziecku tego w ogóle nie używa.

Ja nie miałam. My przez chwile używaliśmy suszarki jak Ala miała kolki i tyle. Małemu próbowałam na telefonie włączać odgłosy morza ale w niczym mu to nie pomagało wiec przestałam

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

10 lata 5 miesiąc temu #1025106 przez miri66
Jak mój syn był mały to chyba tkich gadżetów nie było Ale nigdy nie miałam problemu z jego zasypianiem. Od pieszych dni w domu jak był usypia wylaczalismy światło albo mini lampeczka było zapalony zawsze tetra pieluchy kolo buzi i usypial. Teraz jak jezt juz duży tez musi się do kołdry przytulic i mieć zgadzone światło. W drzemki w ciągu dnia zakrywa sobie twarz tetra i moment spał. Ale jak widzę szum czy śpiewanie dziecku do snu czy czytanie albo opowiadanie bajek tez jest efektowne. Każde dziecko do czego innego jest przyzwyczajone. Z tym ze nie proponuje zmian u nas nie pomogło jak spać go ciocia chciała położyć spać przy mocnej lampie.

10 lata 5 miesiąc temu #1025157 przez Sandruska1995
Kobiety co się z Wami dziś dzieje ? :blink: cisza cały dzień a jutro będę miała nazdrabiania :laugh:

Ja zrobiłam dziś na obiad buraczkowa. Taka miałam ochotę na nią. :D Idę zaraz na wagę liczę że poszła w górę ;)

10 lata 5 miesiąc temu #1025164 przez natB

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #1025166 przez magmus88
Kurcze nat... chyba wszystkie nieszczęścia na Ciebie spadły :( zdrowiej!

Sandra! Brzucholek pokaźny!!! Jak na ten tydzień oczywiście hehehe. Super :) Ja pos obie jeszcze nic nie widzę.... ale ja mam swój brzuch duży :( ciąża spożywka hehee

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No i faktycznie dzisiaj cisza na forum :D

Wszyscy przygotowują się do weekendu :D

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #1025173 przez niagara
Witam, faktycznie świeci tu dziś pustkami ;)

Magmus ja nie miałam, ale przy drugim dziecku chyba kupimy ;) W sumie wszystko już mamy po Julce więc moglibyśmy zaszaleć z gadżetami ;) Moja córcia nie miała problemów z zasypianiem, w ogóle złote dziecko mi się trafiło więc myślę, że kolejne było by diabłem wcielonym więc każda pomoc się przyda ;)

Nat współczuje, wiem co to jest zapalenie zatok, kilka razy przechodziłam, nic przyjemnego. Zdrówka!

10 lata 5 miesiąc temu #1025187 przez Pumcia
Nat - o matko ! Ciebie naprawdę łapie wszystko co nie powinno - za jakie grzechy ?!!! musisz dać rade dla dobra Helenki . . .

Aggi - dzięki Młoda za życzenia :P

3 mam kciuki, zeby jak najlepiej załatwili sprawę z Tobą w pracy :side:

Aklim - dziękuję Łobuzie - i wzajemnie - Duża rośnij :kiss: Dręczysz nas tym chlebkiem wiesz ? on mi aż pachnie, bo moja babcia kiedyś robiła w piecu - mistrzostwo świata :) A że nikt więcej tego nie robi to od 10 lat nie jadłam takich pyszności ;/

Sandrusia - to Ty ile miałaś lat jak urodziłas pierwsze dziecko ? :)

Niagara - co do gadżetów - masz może nianie elektryczną ? Bo jestem w fazie szukania - tylko mnie interesują z kamerą i za cholere nie wiem czym się sugerować ;/ jest tego mnóstwo - motoroli są fajne ale i drogie ;/

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #1025202 przez niagara
Pumcia mieliśmy tylko monitor oddechu, niania nie była nam potrzebna więc nie pomogę ;)

Kiedyś w Pani Gadżet były testy niań i chyba z angel care polecała ;)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #1025210 przez Pumcia
Pani Gadzet powiadasz ? :woohoo: jak ja nie cierpię Ibiszowej :sick: ale ok sprawdzę ile to kosztuje i opinie :side:

OOOOOOOOOOOOO nie ! :woohoo: 699 zł najtańszy z kamerką ? :evil: aż tyle to nie dam :silly:

10 lata 5 miesiąc temu #1025215 przez Miluniaa
pumcia zapisujesz sie normalnie na wizyte na dol tylko za wizyty przez 6 tygodni nic nie placisz :) ja mam i monitor i nianie video ;p i to i to super mi sie sprawdza a bez monitora nie przespie nocy nudze sie i sprawdzam czy lampka miga ;p;p a najlepsze jak wstaje w nocy i mala wyciagam i zapomne wylaczyc wyje na pol bloku hehehehehe
hormony lepiej jestem na etapie szczepien i jak pomysle ze niedlugo mam isc to tzez lzy w oczach , a wy jakimi szczepilyscie
ps. sorka za bledy ale jedna reka zajeta a jedna to nawet znakow zapytania nie zrobie ;p;p ale krolowa je wiwc nic nie poradze ;p;p

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka