BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1028312 przez Julka1987
NatB, może spróbuje z Infoliciem, a nóż pomoże, oby nie zaszkodził ;)

jakie śliczne ciuszki :) Też bym chciała już kupować, ale póki co mogę jedynie siostrzenicy :) Życzę sobie i innym oczekującym na mały cud takich zakupów w niedługim czasie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1028315 przez Sandruska1995
nattka gratulacje :)

Zbieram się do ginekologa . Brzuch boli mocno i twardnieje. :(

9 lata 2 miesiąc temu #1028316 przez niagara
Julka tak od tego cyklu starania z infoliciem i ziółkami ;)
Odebrałam wyniki badań i nie wyglądają zbyt obiecująco :pinch: a prawdę mówiąc mój poziom hormonów mieści się w przedziałach kobiety po menopauzie :pinch: Wysłałam już do znajomej, która je zinterpretuje, ciekawa jestem co mi powie...

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028317 przez niagara

9 lata 2 miesiąc temu #1028320 przez moofka
Nat niby pokój nie jest mały a właśnie przez skosy i komin nie do końca ustawny - tu za nisko, tam za płytko :pinch: ale ja mam wizję i choćbym sama miała te meble robić to będzie po mojemu :silly:

Julka ja też uwielbiam szary :cheer:

ooo Nat po ciuszkach widać że Ty też chyba lubisz szarości ;)

niagara ja mam od dawna nagłe uderzenia gorąca i kiedyś wkręcałam sobie że to pewnie menopauza :blink: daj znać co znajoma powiedziała :huh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028322 przez martyna_z
Julka dobrze pamiętasz. W przyszły wtorek monitoring. Clo już biorę.

Moofka mam takie same kolory ścian w sypialni :-)

9 lata 2 miesiąc temu #1028323 przez brown24
Moofka pojechałaś! :laugh: Dzieki :P
Julka ja narazie nie testuje, juz rok temu w marcu tak testowalam co chwile i wyszla ciaza biochemiczna jak sie później okazalo :blink: Takze do weekendu co najmniej wytrzymam.
Sandruska leć! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok , musi być :kiss:

9 lata 2 miesiąc temu #1028325 przez Miluniaa
Jestem, jestem :) Żyje i mam se dobrze ale powinnam miec 2 pary rąk to moze bym miała wiecej czasu :whistle:
Aggi biedna została wychłostana na wrześniówkach :evil: i takie słowa piszą przyszłe matki...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Śledziku co u Ciebie ostatnio bylismy na gorze z mała to tak plakaly te bobaski pomyslalam o Tobie, że niedługo bedziesz leżeć ze swoim Szymkiem ;d;d

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 2 miesiąc temu #1028326 przez aggi
sandra ja ruchy dopiero w 20tc czułam więc nie pomogę :) ale wiem, że w drugiej ciąży szybciej można czuć :) daj znać co lekarz powiedział !

nati mniam !!! a ja na dietce haha :D

brown teściora jutro dawaj :)

nat niestety nie umiem linków otworzyć :( o mam. PIĘKNA sukienka :) i w ogóle cudeńka kupiłaś :)

cornick haha a trzeba było pisać :D po mnie to jak po kaczce :) dziecinada i tyle :)

nattka wielkie wstępne gratulacje hehe :) !

moofka otóż to ! spłynęło :D haha :D na niektóre rzeczy nie mamy wpływu :D to Ty niemal łeb w łeb idziesz ze mną, ja mam dziś 16dc :) Do łóżka marsz ! :D śliczne kolory :) u nas też skosy, kiepsko z zagospodarowaniem pod takim skosem ;)

niagara widzisz a dziewczynki się rzuciły na mnie jak... piranie hahahah :D trzymam kciuki za te wyniki

milunia weź nawet nie gadaj, normalnie aż by się chciało rozpętać wojnę hahahaha, ale honor mi nie pozwala :evil: :evil: :evil: co do karmienia to rób to co uważasz za stosowne i broń boże nie sugeruj się innymi bo będziesz nieszczęśliwa.. wiem po sobie. zaciskam kciuki za słuszną decyzję !!

9 lata 2 miesiąc temu #1028332 przez natkka
Dziewczyny Gosia mówiła ze mam się medlowac wiec się melduje :) Tosia urodziła się wczoraj o 10 50. Ma 53 cm, waży 3060 cm i ma 10 pkt w skali apgar. Jesteśmy z J. w niej zakochani :D
Załączniki:

9 lata 2 miesiąc temu #1028344 przez Pumcia
:woohoo: :woohoo: :woohoo: Nattka :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: jaka cudowna !!! Gratki :evil: :kiss: :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028348 przez brown24
aaaaaaaa piękna Tosia :woohoo: :kiss: :kiss:
Aggi może w sobotę zatestuje o ile malpa nie przyjdzie ;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028349 przez Sandruska1995
natkaa cudowna :woohoo: :kiss:

Wróciłam. Wszystko dobrze, dzidzia rośnie zdrowo , szyjka zamknięta. Mówi że te bóle mogą być od tego że jestem chora i kaszle. Mam 2 dni leżeć w łóżku. No i pytałam o płeć . Mówi że on o płci rozmawia od 16 tygodnia ale skoro nalegam to mówi że między nogami nic nie widać na chwilę obecną. Moja dzidzia spała sobie słodko na boku . :) zdjęcia niestety nie dostałam . Wizytę następna mam normalnie w środę 17stego. Jestem o wiele spokojniejsza. :)

9 lata 2 miesiąc temu #1028357 przez Pumcia
Sandrusia to fajnie, że nic poważnego. Odpoczywaj :)

Brown to oby nic nie przychodziło :whistle:

9 lata 2 miesiąc temu #1028359 przez Sandruska1995
Aa! Pisałam Wam chyba wczoraj o mojej koleżance że pojechała na porodowke,ale ja odesłali do domu . Miała bóle ale brak rozwarcia. Aleee właśnie godzinę temu urodziła zdrowego ślicznego synka. Będę musiała ja później podpytać bo rodzila w tym szpitalu co ja chcę. Ale się cieszę będę mogła komuś kupić mały ciuszek. :side:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka