BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1028423 przez niagara
Dzięki Nat pewnie masz rację, że samemu nie warto analizować wyników, niemądra ja :laugh: :P Poczekam co mi ta kumpela powie, a później wybiorę się do gina ;)

Piękna jest ta sesja, ale nie wiem czy odważyłabym się na poród w domu :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1028424 przez niagara
I jeszcze nowa stronka z rana, jak miło :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028425 przez niagara

9 lata 2 miesiąc temu #1028426 przez dodi
tak test robiłam dziś rano i negatyw albo mi się coś poprzestawiało albo coś nie tak ze mną raczej zawsze miałam regularne cykle co 28-29dni nie wiem pozostaje mi czekać zobaczymy

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028427 przez ziaa
NAtB jak samopoczucie? Dzięki za rozpiskę odnośnie badania hormonów! Dziś byliśmy z mężem na pobraniu na zlecone mu badania, a że u mnie 21 dc to się pokusiłam na PRL i Progesteron, zapomniałam o testosteronie :( Zrobię te badania na własną rękę, bo zła jestem, że nikt ich mi do tej pory nie zlecił :/

Niagara jak Twoje wyniki? Zinterpretowane? :)

Julka a to nie Ty się zastanawiałaś w tym cyklu nad torbielą bo coś Cię tak bolało? Może skonsultuj to, bo Ty bierzesz clo, prawda? Jak mylę Cię z dodi to przepraszam, ale jakoś tak równo pojawiłyście sie na formu, ze jeszcze nie rozróżniam :blush:

Aggi poproszę raport jedzeniowy ze szczególnym uwzględnieniem słodyczy! ;)

Piątek, piąteczek, piątunio!! :woohoo: :evil:

9 lata 2 miesiąc temu #1028428 przez nati.olsztyn
nattka Gratuluję! :) Witaj Kruszynko! :kiss:

9 lata 2 miesiąc temu #1028430 przez natB
niagara sama wiem po sobie, że robienie badań na własną rękę to samo zło :P a ich interpretacja oj wychodzą właśnie bajki :) ja juz tez interpretowalam tak, że byłam bliska menopauzy :P.. Zresztą
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a koleżanka to lekarz? Czy labronantka?

ziaa a samopoczucie dziś kiepskie :( nie mam siły i chęci dosłownie na nic :(.. Zresztą coraz bliżej niedzieli i juz spakowalam torbę... Euh

9 lata 2 miesiąc temu #1028431 przez Julka1987
Ziaa, Clo brałam do 10 tc, niestety nie pomógł w zajściu w ciążę i nie wiem, czy chce go dalej brać teraz w tym cyklu. Rzeczywiście brzuch bolał inaczej i jajnik prawy odczuwałam, teraz @ jest, więc chyba może wszystko boleć.

9 lata 2 miesiąc temu #1028432 przez ziaa
NatB głowa do góry, przecież jedziesz tam po dobre wieści! B) Pamiętam jak sama tak mówiłaś i tego się trzymaj! :)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028433 przez niagara
Ziaa nie mam jeszcze interpretacji, pewnie dowiem się jutro lub w niedzielę. Pisała mi tylko, że wieczorem przysiądzie do tego, zobaczymy ;)

Nat koleżanka jest dietetykiem a właściwie specjalistą ds. żywienia :laugh: Sama miała kiedyś sporo problemów zdrowotnych, z którymi uporała się właśnie poprzez zmianę diety. Mam nadzieję, że mi też pomoże, co nie zmienia faktu, że wyniki badań ginowi też pokażę ;)

Piekę właśnie dietetyczny, bezglutenowy chleb gryczany hahaha :laugh: Ciekawe czy będzie jadalny :whistle: :whistle: :laugh: :laugh: :P
A wieczorem razem z mężem mamy wychodne :laugh: Robimy sobie walentynki :laugh: Mała wędruje na noc do babci, a my śmigamy do kina i na kolację do naszej ulubionej restauracji :laugh: Tylko co my będziemy jeść skoro oboje na diecie :whistle: :whistle: :whistle: :P :laugh: Coś chyba wymyślimy :P :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028437 przez nati.olsztyn
My też jakiś czas temu zmieniliśmy nawyki żywieniowe i jest nam z tym ŚWIETNIE! Zwłaszcza właśnie odstawienie cukru pomogło też zlikwidować napady głodu na słodycze. Poza cukrem wykluczylismy śmieciowe jedzenie, mleko krowie zmieniliśmy na kozie od lokalnego gospodarza bądź swojej roboty owsiane; no A przede wszystkim patrzymy na składy i unikamy chemii. ;)

9 lata 2 miesiąc temu #1028440 przez natB
My też staramy się jeść zdrowo, aczkolwiek mieszkając z tesciami i jedząc wspólne posiłki jest cudem uniknięcie dużej ilości tłuszczu, dlatego teraz jak mam okazję to gotuje codziennie... Oczywiście minimalna ilość soli, a i tak na talerzach Tesciowie solą na potęgę :P...chleb jemy jasny, czasem ciemny, ale kiedyś to zmienię.. Mamy swoje owoce latem ;) warzywa :) no i jajka :) i mięso ze świni :) także nie narzekamy :)
Najważniejszy jest umiar i zdrowy rozsądek ;)..

ziaa dzięki! Już jestem ustawiona do pionu, grunt to pozytywne nastawienie! Będzie DOBRZE :)

9 lata 2 miesiąc temu #1028442 przez natB
nati zazdroszczę koziego mleka mniam :).. My mamy dostęp do swojego mięsa no i od kolegi z gospodarstwa mamy kaczki i kurczaki :)...
Jedyne czego mi brakuje to dostępu do wołowiny hmm, mamy byki swoje, ale wiadomo nie zabijemy dla siebie prawie 800 kg byka :P żeby mieć mięso heh :)

9 lata 2 miesiąc temu #1028443 przez brown24
Dodi u mnie dalej cisza, tylko glowa mi dzis pęka :(
Nadrobię Was później.

9 lata 2 miesiąc temu #1028455 przez aggi
Cześć. U nas znów dołek, było lepiej, a od wczoraj maks jedzie z koksem, z tylu plecy przy karku całe podrapane i w jednym miejscu glowa :( już mi się :sick: tym chce :( ręce mi opadają..

natka wielkie gratulacje ! Śliczna ta Wasza córeczka :-) życzę dużo spokoju, Zdrówka :*

sandra najważniejsze że jesteś spokojna, a z maluchem wszystko ok :-) leż i odpoczywaj :-)

magmus a proszę bardzo, dzisiaj miałam szpinak grejfrut i banan :-) do wyboru do koloru :-) Zdrówka kochana!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka