BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 2 miesiąc temu #1028456 przez aggi
sandra twoja teściowa to przynajmniej kogoś ulubionego ma hahaha bo moja to buzi dupci a wyjdziesz i każdego obgada ;)

dodi trzymam kciuki by @ nie przyszła :-)

ziaa prolaktyne się robi na spokojnie bez stresu, wyspanym trzeba być itd. Mam nadzieję że tak u ciebie było ;) raport jedzeniowy 'speszyl for ju' :p na obiad miałam wczoraj kapusniaczek :-) na kolację kromka chlebka z pomidorem i jedno jajko gotowane :-) dziś koktajl szpinak, banan, grejfut. A na obiad ryż z warzywami i przyprawami :-) pochwal mnie no pochwal! Ze słodyczy to pół lyzeczki brązowego cukru do kawy :-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 2 miesiąc temu #1028457 przez ziaa
Aggi brawo! pochwalam Cię! :woohoo: :silly:
Dobrze dzisiaj spałam, dziękuję ;p To znaczy prolaktyna powinna być dobrze zbadana :silly:
Podziękowania: aggi

9 lata 2 miesiąc temu #1028458 przez aggi
niagara zazdroszczę randki :-) !

brown zaciskam kciuki choć byłoby mi miło iść razem z tobą i ziajkiem na wspólny wątek :evil:

9 lata 2 miesiąc temu #1028459 przez aggi

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028460 przez ziaa
Coś te nowe strony potrzebują aż potrójnego popychania! :evil:

EDIT! :D A no ja tez chętnie tam z Wami wyląduje, nawet nie mogę się testowania doczekać :D Obym się doczekała! ;p

9 lata 2 miesiąc temu #1028461 przez aggi
ziaa może jak trzy razy popchamy to zaciazymy haha ! Fajnie że mam swojego osobistego ziajkowego trenera jedzeniowego! :blush:
Podziękowania: ziaa

9 lata 2 miesiąc temu #1028462 przez ziaa
Hahhahah! Dobrze by było :)
Aggi polecam się :whistle:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028464 przez Nefri
Ziaa a ja myślałam, ze na kolacje najlepiej warzywa jeść. Dobrze, że zaczelyscie ten temat, bo też bym chciala w tym roku na plaży jakoś wygladac ;) tak wiec od dzisiaj zaczynam na kolacje jeść białko, tylko wyboru nie mam dużego, bo mięsa nie jem, tylko ryby, a zbyt często nie mogę ich jeść karmiąc piersią. no ale cos wymysle, jajka lubie i jem codziennie na sniadanie, to przerzucę je na kolacje. a dzisiaj zrobiłam koktajl ze szpinaku, bananow, kiwi, mleczka kokosowego i soku jabłkowego. Tymon wypił cala szklanke, tak mu zasmakowal. Ciagle zapominam o tych koktajlach, a to jest przecież takie dobre i pozywne.
Brown a Twoj suwaczek dobrze pokazuje, że jeszcze dwa dn do @ czy już Ci się spoznia?
Nat ale Helenka/Stefania będzie miała kochających rodziców. Widać, że pomimo trudności, cieszycie się na jej przyjście i to jest piękne. czekamy na same dobre wieści w niedziele. Ja już też zaczynam coraz poważniej zastanawiać się jak urzadze i udekoruje pokoje chlopakow. wlasnie skonczylismy elektrykę hydraulikę. 1 marca wchodzą tynkarze, także robota wre.
Natka przepiękna na Twoja Tosia. Faktycznie na starszego bobasa wygląda, ale to pewnie kwestia zdjęcia.
Podziękowania: natB

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028465 przez niagara
Hej! Ja też chcę z Wami na ten ciążowy wątek :P :laugh:

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028466 przez ziaa
Nefri koktajle są przy całym swoim dobrodziejstwie jeszcze takie szybkie w przygotowaniu!
Ja jak chcę żeby nas dłużej trzymały, to dodaję trochę płatków owsianych! :D Miksują się pięknie, tylko trzeba pamiętać żeby koktajl miał więcej płynu na poczatku bo płatki wchłoną i może się okazać, ze jest do jedzenia łyżeczką ;)
A nabiał Nefri jesz? Bo na kolację wzorowo wjeżdżają białe serki codziennie z jakimiś innymi dodatkami: szczypiorek, pomidor, rzodkiewka, łosoś + awokado no i ciemny chlebek do zagryzienia :)
Podziękowania: Nefri

9 lata 2 miesiąc temu #1028467 przez moofka
to Wy się odchudzajcie a ja w lecie planuje być wielorybem :P siurałam dzisiaj na owu i test bledszy niż wczoraj.

Nefri to Ty kiedyś wrzucałaś na grudniu szczoteczkę soniczną dla dzieci? bo się zastanawiam czy kupić i jaką :huh:

9 lata 2 miesiąc temu #1028468 przez aggi
ziaa chyba kogoś takiego mi trzeba co mi kopa przez internety da :p

nefri Nooo racja koktajle są tak syte pyszne i zdrowe :-) i łatwe w wykonaniu :-)

moofka moja mama asystentka stomatologiczna która ciągle się dokształca na starość kupiła maksowi soniczna szczoteczke. Jest świetna, polecam z czystym sumieniem :-) www.ceneo.pl/29268825

9 lata 2 miesiąc temu #1028471 przez Nefri
Ziaa jem nabiał. Właśnie dzisiaj kupiłam sobie serki wiejskie lekkie i będę jadla na kolacje.
Moofka Martin wrzucala i ja te szczoteczke kupiłam. Jest super, Tymek bardzo chętnie myje nią zeby no i czuje, że dużo dokładniej się nią myje. Ja kupiłam taka dla dzieci od lat 3 i taka ci polecam, bo wcale nie jest duża.

9 lata 2 miesiąc temu #1028472 przez Nefri
Tej samej firmy co Aggi wrzucił, tylko od 3 roku, o coś takiego allegro.pl/szczoteczka-soniczna-dla-dzie...lat-i5822322217.html
I swieci na rozne kolory, wiec dziecko zajarane ;)

9 lata 2 miesiąc temu - 9 lata 2 miesiąc temu #1028473 przez ziaa
Soniczne szczoteczki są najlepsze i dla dzieci i dla dorosłych, warto w nie zainwestować. Jako protetyk mogę tylko potwierdzić :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka