BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #672866 przez Agnilla
mloda, wszystkiego najlepszego!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #672908 przez mloda
Dziękuje dziewczyny :*
mam nadzieję że maliny będą jutro lub pojutrze

11 lata 11 miesiąc temu #672955 przez Kaś_O
młoda gratulację, to wybawiłaś sie napewno na spokojnie a teraz noo chorwacja to jest klimat gdzie można coś wykluć :D hehe może owu czeka na wyjazd :D

Agi na śpiocha go a jak się syta rano to powiedz że mu się śniło :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #672998 przez moofka
Młoda gratulacje!

Agi jutro musisz działać! Niezla radocha nie? :kiss:

Dagnes usg było dowcipne, mój mąż już drugie zaliczył ze mną. Ale on się gapil w monitor raczej :) a dzidzia ma 5,5 cm.

11 lata 11 miesiąc temu #673001 przez ferritka
Młoda, gratki gratki :))

Agi, nooo mam nadzieje, że ładnie na gładko się zrobiłaś i za 2 tyg dasz nam tego dowód w postaci pięknych malin B) B) stosunkowo udanej nocy Kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #673027 przez Asia K
Ann ja mam 31 a ty?

Agnilla ja takie kreski mialam 8-9 dc i stwierdzilam ze to jesczze nie to :(
Cholera czyzbym przegapila :angry:
Oj widze ze nieźle cie wkur... ta brzydsza płeć :laugh:
Najpierw go udobruchaj aby zrobił co ma zrobic , a potem focha mu strzel za to ze sie stawial , a co, niech wie kto jest głową rodziny a kto szyją która nią kręci :cheer: :laugh: :laugh:

Młoda - gratuluje :)
Życze udanego wyjazdu i relaksu owocnego :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #673036 przez Agnilla
Dzien dobry :)
tak wczesnie aa ja tu :P ale mialam dzis straszna noc, caly czas snily mi sie testy, dzisiejsza wizyta a nawet to, ze bylam w pracy u meza :P o 6 rano postanowilam mu wybaczyc ;) wstalam zrobilam mu bulki, on sie umyl, a ze bylo sporo czasu to bylo wielkie przepraszanie ;) ofc powiedzialam mu, ze pracy sie nie przynosi do domu, I ze mu funduje wizyte u psychologa :P bo serio, jak ma ciezkie dni w praccy to w domu jest nieobecny :/
iss, ogladasz m jak milosc? :)

11 lata 11 miesiąc temu #673047 przez moofka
Agi to ja mam nadzieję, że z tych wszystkich testów co Ci wysłałam to tylko ten ciążowy Ci się przyda :kiss:

mnie chyba coś bierze niestety.... drapie mnie w gardle i nos mam trochę zatkany, idę dzisiaj do lekarza. a teraz zbieram się do pracy....

11 lata 11 miesiąc temu #673110 przez issska1986
Agi w nawiązaniu do M jak milość- codziennie rano o 7 :lol: :lol: :lol:

Mloda, powodzenia z obroną ! będziemy znowu gratulować :) możesz wrzucić foto z wesela :)

11 lata 11 miesiąc temu #673118 przez Agnilla
no ja Iss o dziwo pamietam wiele bo ja kiedys m jak milosc ogladalam,te poczatki, potem juz wiele lat nie, ale uwazam, ze to jest serial, ktory obejrze raz i od razu wiem o co chodzi :P

moof, wcale sie nie obraze, jesli nie zuzyje ani jednego Twojego testu owu ;) a Ty kochana uważaj na siebie, lekarz pewnie za wiele Ci nie poradzi :( pamietasz jak ja wtedy bylam chora? to tez powiedzialam, ze byc moze jestem w ciazy, to mi powiedziala, ze mam odpoczywac, pic herbate z cytryna, miodem. ewentualnie paracetamol na goraczke. na bolace gardlo plukanie szalwia badz woda z sola (bleh). zreszta, moze da Ci zwolnienie, to sobie wylezysz/

11 lata 11 miesiąc temu #673120 przez Asia K
Hej dziewczyny , tak sobie mysle , ze przed robieniem testu nie mozna pic okolo 2h. A co z jedzeniem :unsure:
Czy jedzenie moze tez zafalszowac wynik jak sie w tym czasie jadlo :unsure:
kurka sama nie wiem :huh:

11 lata 11 miesiąc temu #673128 przez Agnilla
Asia myślę, że jeśli nie była to zupa to nie będzie żadnego problemu, smacznego :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #673138 przez Asia K
Zupa nie , ale jak widze jedzenie to mi "ślinka leci" a to wodniste :):):):): :silly: :silly: ):) :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #673154 przez Agnilla
no ja szczerze mowiac jem przed testami, wychodze z pracy ok 16, potem o 17 jem obiad i testuje mniej wiecej o 18, dziewczyny tez nie do konca pilnowaly to niepicie wiec spokojnie :)
ja patrze na swoj test wczorajszy i uwazam, ze ta kreska testowa jeszcze nie jest rowna kontrolnej, no ale zobaczymy co mi lekarz dzis powie. jajnik nie boli dzis w ogole.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #673173 przez Asia K
jestem ciekawa co ci powie bo jesli wczoraj to bylo to to ja juz tez bede mniej wiecej wiedziala kiedy mialam :) bo mialam podobne kolory na tescie :)
Czekam na relacje z wizyty

A wiecie co wlasnie wyczytalam?! KAWA WYPŁUKUJE WODE Z ORGANIZMU - nic nowego wiem , ale sie okazuje ze jak sie pije duuuuuuuzo kawy to zmniejsza sie tez śluz wydzielany przez szyjke macicy, a co za tym idzie żolnierzyki maja trudniej w dotarciu do celu, bo śluz im niesprzyja, nie ma go wystarczajaco duzo :(
A ja pije kawy po kilka filizanek dziennie - taaaaaaaaaak lubie i bede musiala zrezygnowac :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka