BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 11 miesiąc temu #673809 przez issska1986
Super Agi :lol:
w takim razie jak Ty masz dwa dni pod rzad maliny to ja nie miałam owulki bo miałam tylko raz te dwie :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #673815 przez Kaś_O
Aga zajebiście, malinki jakich tylko pozazdrościć.. Kochana ja myślę że faktycznie jeśli nawet dziś wieczorkiem bądź jutro rano jajo się uwolni to akurat będzie jak jutro podziałacie. Teraz to jesteś na celowniku. Masz monitoring i testy prawdę mówią więc 22 czerwca znowu maliny :D

Moofka coś mi się zdaje że Twoje testy będą jak te testy co Ann dostała od koleżanki w pierwszej ciąży. Dostała i nawet jednego nie użyła bo w ciąży była :) I oby tak każdej dziewczynie po fasolce i groszku dały :D

Uh a mnie znowu głowa pobolewa ale szczęście mąż się zadeklarował do kąpieli syna więc chwilkę odpoczywam

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #673826 przez Kaś_O
Issska ciesz się że w Wawie nie mieszkam bo już bym była u Ciebie na chacie z karnym jeżem.!!

Kochana Moofka tylko jeden dzień miała maliny i w ciąży jest. Więc nie martw się. A nawet jak teraz w maliny się nie wstrzeliliście albo przewidujesz że ich nie było to podejmij jakieś radykalne leczenie jak Aga. Może do innego ginka na konsultację. Musisz pozytywnie myśleć..

Trzymaj się dzielnie Kochana :* :* :kiss: :kiss: :kiss: i bez takich myśli..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 11 miesiąc temu #673865 przez Agnilla
Iss jak Ci walne! Po 1 jak kas pisze, moof miala raz maliny I pach, udalo sie. A jak nie wtym cyklu to w nast wysylam Ci testy I zachodzisz.
moof ja nadal czekam na zamowienie!
a tak poza tym przypominam, ze jak narazie to mam jajo a nawet nie wiadomo czy owulka bedzie, bo tu rozgorzalo jakbym juz w ciazy byla :P poza tym do tanga trzeba dwojga, boje sie, zeby tej radosci nie spalila wiadomosc, ze z zolnierzami cos nie teges :/
musze jutro wymyslec cos na wieczor ;)

11 lata 11 miesiąc temu #673883 przez moofka
oj Agi bo tu taka posucha już była z tymi malinami, że teraz jak są to szalejemy ze szczęścia :blush: a Twój chłop robił badanie czy tak się tylko martwisz?

Iss Ty nie świruj! ja mam do Ciebie całkiem niedaleko to jak Ci wjazd na chatę z jeżem zrobię to zobaczysz! i męża Twojego też posadzę! o!!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #673891 przez Agnilla
Moof on powiedział że zrobi jak że mną będzie wszystko ok a nadal się nie będzie udawało :/ a badanie podstawowe kilka ulic dalej za 30 zł.teraz już go nie badam ale jak się nie uda to mu nakopie
Noo Moof mną wolne to się wbija na Warszawę ;)
Mąż mi już mówi, że koniec z czerwoną herbata;)
Rower sobie chyba też odpuszczę dziś

11 lata 11 miesiąc temu #673939 przez moofka
kurka bo faceci to się chyba mega stresują takim badaniem, że coś z ich męskością może być nie tak. ale Ty się nie martw na zapas! Ty masz jajo, on ma dwa i będzie dzidzia jak się patrzy :lol: tylko pamiętaj się wysiurać przed akcją :)

11 lata 11 miesiąc temu #673947 przez Agnilla
Przepraszam za bledy, ale pisze z telefonu
no ja nie wiem co mu szkodzi pojsc.dag jak masz nadprzyrodzone moce to przyspiesz czas ;)
moof ja zawsze sikam przed, lece do lazienki pod jakims pretekstem ;) a jutro to sie zaczaje wieczorem, zeby "po" spac z zawartoscia ;)
dziewczyny, a co sie z Gosia dzieje??

11 lata 11 miesiąc temu #673968 przez Kaś_O
Aga po prostu jesteśmy zafascynowane :) i teraz musi się udać!!!

Z którą Gosią? bo jedna mówiła że teraz stopują i czeka na przedłużenie umowy.

11 lata 11 miesiąc temu #673972 przez moofka
ej właśnie Gosi nie ma już kilka dni :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #674050 przez Agnilla
Kaś, gosia28 :) a przerwę dotyczącą umowy zrobiła Becia :)

przyznam się Wam, że testy nadal leżą na stole i latam je oglądać co chwilę :D
normalnie co za dzień, obie dzisiejsze bransoletki sprzedane :)
położyłabym sobie ciepły termofor na ten jajnik, ale ciul przecierpię. a boli przeraźliwie, tak jak tej pamietnej jesiennej owulacji ;)
samo usg dowcipne nigdy mnie nie bolalo, ale jak juz manewruja w jajniki to nic przyjemnego :/

11 lata 11 miesiąc temu #674198 przez Kaś_O
Fakt Gosi dawno nie było, bo jeszcze jedna Gosia chyba tutaj była z tego co pamiętam..

Uh Aga sama powiedziałaś że ma boleć i będziesz dzielna dla potomności :P A co do bransoletek to się nie dziwię. Obie fantastyczne są.. :D a Ty sie gdzies jeszcze wystawiwasz? na allegro jakiejś tablicy czy co?

Jak sprawdza mocno jajniki na USG to fakt nic fajnego..

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674233 przez Asia K
Na dzien dobry pochwale sie wczorajszym zdjęciec :laugh:
Nie jest ono wyraźne ale chyba widac co i jak :unsure: :huh:

Agi - ciesze sie bardzo :laugh: Ja tez wierze ze ty bedziesz nastepna :)
Ja to napewno nie bede mino zdjecia do góry :( Mój szanowny mąż - WYJECHAŁ I wraca dopiero w sobote albo niedziele :( Ryczec mi sie chceeeeeeee . Taka szansa i zmarnowana :(:(:(:(:(
Ale przynajmniej wiem , że nadal płodna jestem :)

Iss ty walnij sie w łepetynke - sama siebie dołujesz. Fakt masz racje że patologia ma po 5 dzieci ale taki świat, trzeba sie przystosowac, a ty i tak będziesz miala dzidziulke- ZOBACZYSZ a wtedy wszystkim nam z tego forum kawe postawisz z dobrym ciachem :laugh:

Lil tak wczoraj był mój 12dc i wtedy te maliny mi wyszły :lol:
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #674250 przez Asia K
p.s. Jak to robicie ze część waszych wypowiedzi jest niewidoczna dla niezarejestrowanych uzytkowników? :unsure:

11 lata 11 miesiąc temu #674268 przez moofka
Asia jak piszesz posta to nad okienkiem masz pasek z czcionkami itp i tam mniej więcej w środku jest ikonka ukryty tekst, klikasz ją i piszesz pomiędzy :)

za mną koszmarna noc, spanie z zatkanym nosem to tragedia :angry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka