BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #746370 przez Asia K
Alleluja - dzięki :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #746372 przez issska1986
Asia K napisał:

10 października dowiemy sie co tam Iss nosi :D

Anusia - lubie czasem pogrzebac bo lubie wiedziec co w trawie piszczy :p

edit: pisałam wczoraj do mojego gina i powiedział ze narazie nie mam robic tych badan . Tak wiec dozobaczenia 2 października - mi rzekł :)

hihi zobaczymy czy się wstydzioszek nie trafi. Dziewczynie z lutówek ni hu hu nie pokazało dziecię nic :)

Anussia ta gulka bardziej wyczuwalna niz widoczna, chociaż u jakiejś chudzinki może i było by widać , a że jak mam trochę tłuszczyku... :lol: :lol: ale wszyscy wymacali i czują gulkę :)

11 lata 7 miesiąc temu #746381 przez Kaś_O
Issska a powiedz mi co daje odpuszczenie sobie? odpuszczasz to znaczy że nie starasz się o dziecko. Nie znam kobiety która by odpuściła starania i nie zabezpieczała się a dalej myślała że chce.. Dla mnie to są 3 sprzeczności. skoro myślisz ze chcesz i się bierzesz np za badania to znaczy że nie odpuszczasz bo się leczysz. Każesz się Chudzince przestać leczyć? bo skoro odpuszcza to po co ma chodzić na badania i zabiegi tak będzie łatwiej nie będzie musiała się zabezpieczać bo organizm sam to robi. Masz rację że wkurzyłaś się że następnego dnia nie miałaś malin i przestaliście się bzykać i tyle. Czyli odpuściłaś próby dalszego starania się w tym cyklu ale to że zaszłaś nie miało nic z tym wspólnego bo w dzień malin czy tam dzień przed próbowaliście i tutaj mylisz trochę pojęcia. To każda laska która czeka do owu a po niej przestaje uprawiać sex z partnerem sobie odpuszcza a mimo to nie zachodzą.

Chodzinka wyjazd dużo daje i nawet psychicznie co nie zmienia faktu ze nie koliduje z dzieckiem..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746394 przez Chudzinka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iss - strasznie jestem ciekawa czy ta Twoja "gula" to fasolka czy groszek.. :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #746398 przez moofka
a ja Wam powiem, że mimo iż sama nie miałam problemów z zajściem, to uważam że to całe odpuszczanie to
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a ile razy gadania było, że cykl stracony i nie ma nadziei a i tak test ciążowy był robiony.... także gadać to se można.

11 lata 7 miesiąc temu #746410 przez Chudzinka
Zgadzam się moof. Wydaje mi się, że jeśli się nie zabezpieczasz, to tak jakbyś się starała. Z tym, że wiadomo, poprzez testy owu i monitoringi, branie leków itd itp starasz się "bardziej", nie zostawiasz wszystkiego losowi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 7 miesiąc temu #746428 przez issska1986

Chudzinka mnie też ciekawi co to będzie za człowieczek ;)

11 lata 7 miesiąc temu #746442 przez Kaś_O
Issska nie chodzi o to żebyś się z kimś zgodziła.. i podporządkowała do reszty.. chodzi tylko że moim zdaniem nie powinnaś pisać że odpuściłaś i dzięki temu zaszłaś i radzić to innym skoro to nie pomogło Ci w zajściu w ciążę.

A jeszcze wam powiem że niestety punkt widzenia zmienia się zawsze od punktu siedzenia i tyle..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #746444 przez moofka

11 lata 7 miesiąc temu #746451 przez Agnilla
krótko mówiąc, moje zdanie jest takie, że laski w ciąży nie wiedzą co czujemy my, te które się starają. a na mnie porady działają jak płachta na byka "odpuśc, nie myśl, wyluzuj, daj spokój" kurwa noooo
chce mieć dziecko i tyle
ja nie wiem jakie to uczucie nosić maleństwo w brzuchu a Wy nie wiecie co to znaczy się długo starać i tyle :P

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746460 przez issska1986

11 lata 7 miesiąc temu #746471 przez Asiaa
Issska nie przejmuj się :kiss: łatwo o nieporozumienie kiedy ma się tylko i wyłącznie suchy tekst przed oczami a nie osobę gdzie słychać ton jej głosu i widać wyraz twarzy ;)

Może jakiś inny temat na rozluźnienie? :) u mnie przynajmniej już nie pada i troszkę jaśniej się zrobiło :) a jak u Was?

11 lata 7 miesiąc temu #746476 przez issska1986
Asiaa napisał:

Issska nie przejmuj się :kiss: łatwo o nieporozumienie kiedy ma się tylko i wyłącznie suchy tekst przed oczami a nie osobę gdzie słychać ton jej głosu i widać wyraz twarzy ;)

Może jakiś inny temat na rozluźnienie? :) u mnie przynajmniej już nie pada i troszkę jaśniej się zrobiło :) a jak u Was?

Każdy interpretuje jak chce.. ;)

U mnie szaro, ale padać jeszcze nie przestało :(

11 lata 7 miesiąc temu #746479 przez Asiaa
ja się śmiałam że pogoda to pewnie wyproszona przez grzybiarzy :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #746480 przez zoi
Leje i do roboty muszę iść... :(
Ale mam nadzieję, że jak wrócę to znów będę miała parę ładnych stron do czytania ;)

Myślę, że oczywiste jest, że nikt tu nikomu nie chce i nie chciał zrobić przykrości, wszystkie sobie życzymy jak najlepiej. Iss, nie denerwuj się :kiss:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka