BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #746263 przez issska1986
anuuuusia napisał:

Mam pytanie do zaciążonych kobitek (pytałam już o to na staraczkach, spytam i tu :P ):

miałyście to magiczne, z serii "wszyscy o tym słyszeli, a mało kto widział" (cytuję aktualnie ferri :kiss: ) plamienie/krwawienie implantacyjne?

Ja nic nie miałam, nic nie czułam oprócz pod koniec bólu piersi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #746264 przez Asiaa
Chudzinka, ostatnio czytałam:
"Imperium aniołów" Bernard Werber
"Dziewczyna z portretu" David Ebershoff - przy tej książce po kilku stronach zrobiłam sobie od niej przerwę, bo ciężko mi szło, ale jak powróciłam do niej drugi raz to przeczytałam ją raz dwa.
"Cień wiatru" i "Gra anioła" zanim zaczęłam czytać ktoś mi powiedział że "Gra anioła" to druga część "cienia wiatru" ale moim zdaniem nie bardzo
"Po tamtej stronie ciebie i mnie" Jess Rothenberg

Z książek które kiedyś przeczytałam (oj dawno to było ale może jeszcze raz do nich wrócę) i dobrze wspominam to m.in.
"Tato" William Wharton
"Życie to nie bajka" Joanne Greenberg
"Na pastwę aniołów" Johnatan Carroll

:)

11 lata 7 miesiąc temu #746266 przez Porto1987
Ja też nie miałam plamienia :)

Isss, a jak się miewacie?

11 lata 7 miesiąc temu #746270 przez anuuuusia
Asiaa "Cień wiatru" to moja ukochana książka :cheer: :cheer: :cheer: "Więzień nieba" to druga część, "Gra anioła" to trzecia :)

11 lata 7 miesiąc temu #746271 przez Chudzinka
Super, dzięki za wszystkie tytułu zaraz sobie listę zrobię :)
Z "Cieniem wiatru" i jego drugą częścią - też uważam, ze tylko pierwsza jest OK. Z innych część czytałam, cześć nie więc chętnie się zapoznam.
Cobena chyba muszę poszukać, kiedyś bardzo lubiłam kryminały :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746274 przez Asiaa
Anuuusia to ja nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak "więzień nieba" :laugh:
hymmmm moim zdaniem "gra anioła" nie może być częścią (kontynuacją) "cienia wiatru" (nie wiem co jest w "więźniu nieba" ;) ) bo pewne wydarzenia z 'cienia' przeczą temu co jest w 'grze' ;) i więcej nie powiem tylko zachęcam do czytania jeśli tak Ci się spodobał "Cień wiatru" :)

11 lata 7 miesiąc temu #746285 przez anuuuusia
Asiaa czytałam i "Cień..." i "Więźnia..." Do "Gry..." się dopiero zabieram :) Jestem nauczycielką hiszpańskiego, więc ja z natury pochłaniam wszystko, co jest hiszpańskojęzycznych autorów :lol:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746293 przez Chudzinka
Anuusia - strona 571, wypowiedź Gosi28 a propos implantacji :silly: No i byś bez ręki była jak to mówią w jednej z polskich komedii :P :kiss: Marquez co prawda kolumbijczyk, ale jego książki w oryginale są po hiszpańsku. "Sto lat samotności", "Miłość w czasach zarazy" - rewelacja!

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746302 przez Agnilla
następnym razem jak będzie zakład to mogę się założyc o cycki, żeby uciąc :D będę miała spokój przed okresem przynajmniej :D

edit: składam meldunek
U Jurka wszystko ok :)zajrzy dziś do nas, ale nie wie o której. miałam przekazać, że żyje, że @ w trakcie więc macie puścić paluchy bo pewnie fioletowe macie :)

napisałam, że nie ma nas więcej straszyc, to napisała, że się nie odwazy....także Jureeeek wraca! :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #746303 przez Chudzinka
Agnilla, może być o cycki, bo u mnie nie byłoby co obcinać ;)
Ło matko, ale się tu zasiedziałam, zmykam do roboty!

11 lata 7 miesiąc temu #746305 przez anuuuusia
Chudzinka :P :kiss:
Tośmy się nie dogadały: nie dopisałam, ze ferri na staraczkach użyła podobnych słów (strona 446 :silly: ).

No Marqueza też kocham :cheer:

11 lata 7 miesiąc temu #746306 przez moofka
anusia ja nie miałam żadnego plamienia ale po pozytywnym teście wyszło mi że pobolewał mnie brzuch w terminie prawdopodobnego zagnieżdżenia tyle że ja wcześniej myślałam że to @ idzie i spałam już z podpaską na wszelki wypadek.

w ogóle nie wiem co to za książki tu rzucacie, ja kocham szwedzkie kryminały i czytam nałogowo :)

11 lata 7 miesiąc temu #746308 przez Asia K
O kurna Chudzinka ale mnie zadziwiasz :D poszukałas tego ??????

Anusia ja tez nic z plamien nie mialam w okresie implantacji. Mialam tylko brązowe cos w dniu niedostania @ jak se pogrzebałam :p
Aaaa i pamietam ze jakies 5-7 dni po owu mnie pobolewał brzuch - pisalam tu nawet o tym - sadze ze wtedy byla implamtacja ale plamien nie mialam

Agnila - cycki se zostaw - jeszcze sie przydadzą

11 lata 7 miesiąc temu #746312 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #746320 przez anuuuusia
Asia K no Chudzinka się zawzięła i poszukała :laugh: Ale ja też :lol: Ty też jesteś z tych "grzebiących"? Agnilla też chyba lubi :P

No mnie brzuch i jajka pobolewały jak nigdy w tym cyklu, ale cały czas podkreślam, że jestem na ziołowym wspomagaczu i próbuję sobie nie dobierać niczego do głowy, bo się zawiodę po raz kolejny...

Kaś_O oczywiście, że nie da się nie myśleć. No chyba, że ktoś pracuje intensywnie po 12 godzin, wraca do chaty i pada na pysk, żeby rano znowu wstać do roboty. Ja próbowałam się "wyłączyć" z tego wszystkiego, ale nigdy do końca mi się to nie udało. Bo jak ja mam w życiu cel, to mu się poświęcam na maksa. I cały czas główkuje: co tu jeszcze można zrobić? Co ulepszyć? Jak wspomóc?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka