BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

12 lata 10 miesiąc temu #746263 przez issska1986
anuuuusia napisał:

Mam pytanie do zaciążonych kobitek (pytałam już o to na staraczkach, spytam i tu :P ):

miałyście to magiczne, z serii "wszyscy o tym słyszeli, a mało kto widział" (cytuję aktualnie ferri :kiss: ) plamienie/krwawienie implantacyjne?

Ja nic nie miałam, nic nie czułam oprócz pod koniec bólu piersi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #746264 przez Asiaa
Chudzinka, ostatnio czytałam:
"Imperium aniołów" Bernard Werber
"Dziewczyna z portretu" David Ebershoff - przy tej książce po kilku stronach zrobiłam sobie od niej przerwę, bo ciężko mi szło, ale jak powróciłam do niej drugi raz to przeczytałam ją raz dwa.
"Cień wiatru" i "Gra anioła" zanim zaczęłam czytać ktoś mi powiedział że "Gra anioła" to druga część "cienia wiatru" ale moim zdaniem nie bardzo
"Po tamtej stronie ciebie i mnie" Jess Rothenberg

Z książek które kiedyś przeczytałam (oj dawno to było ale może jeszcze raz do nich wrócę) i dobrze wspominam to m.in.
"Tato" William Wharton
"Życie to nie bajka" Joanne Greenberg
"Na pastwę aniołów" Johnatan Carroll

:)

12 lata 10 miesiąc temu #746266 przez Porto1987
Ja też nie miałam plamienia :)

Isss, a jak się miewacie?

12 lata 10 miesiąc temu #746270 przez anuuuusia
Asiaa "Cień wiatru" to moja ukochana książka :cheer: :cheer: :cheer: "Więzień nieba" to druga część, "Gra anioła" to trzecia :)

12 lata 10 miesiąc temu #746271 przez Chudzinka
Super, dzięki za wszystkie tytułu zaraz sobie listę zrobię :)
Z "Cieniem wiatru" i jego drugą częścią - też uważam, ze tylko pierwsza jest OK. Z innych część czytałam, cześć nie więc chętnie się zapoznam.
Cobena chyba muszę poszukać, kiedyś bardzo lubiłam kryminały :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #746274 przez Asiaa
Anuuusia to ja nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak "więzień nieba" :laugh:
hymmmm moim zdaniem "gra anioła" nie może być częścią (kontynuacją) "cienia wiatru" (nie wiem co jest w "więźniu nieba" ;) ) bo pewne wydarzenia z 'cienia' przeczą temu co jest w 'grze' ;) i więcej nie powiem tylko zachęcam do czytania jeśli tak Ci się spodobał "Cień wiatru" :)

12 lata 10 miesiąc temu #746285 przez anuuuusia
Asiaa czytałam i "Cień..." i "Więźnia..." Do "Gry..." się dopiero zabieram :) Jestem nauczycielką hiszpańskiego, więc ja z natury pochłaniam wszystko, co jest hiszpańskojęzycznych autorów :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #746293 przez Chudzinka
Anuusia - strona 571, wypowiedź Gosi28 a propos implantacji :silly: No i byś bez ręki była jak to mówią w jednej z polskich komedii :P :kiss: Marquez co prawda kolumbijczyk, ale jego książki w oryginale są po hiszpańsku. "Sto lat samotności", "Miłość w czasach zarazy" - rewelacja!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #746302 przez Agnilla
następnym razem jak będzie zakład to mogę się założyc o cycki, żeby uciąc :D będę miała spokój przed okresem przynajmniej :D

edit: składam meldunek
U Jurka wszystko ok :)zajrzy dziś do nas, ale nie wie o której. miałam przekazać, że żyje, że @ w trakcie więc macie puścić paluchy bo pewnie fioletowe macie :)

napisałam, że nie ma nas więcej straszyc, to napisała, że się nie odwazy....także Jureeeek wraca! :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #746303 przez Chudzinka
Agnilla, może być o cycki, bo u mnie nie byłoby co obcinać ;)
Ło matko, ale się tu zasiedziałam, zmykam do roboty!

12 lata 10 miesiąc temu #746305 przez anuuuusia
Chudzinka :P :kiss:
Tośmy się nie dogadały: nie dopisałam, ze ferri na staraczkach użyła podobnych słów (strona 446 :silly: ).

No Marqueza też kocham :cheer:

12 lata 10 miesiąc temu #746306 przez moofka
anusia ja nie miałam żadnego plamienia ale po pozytywnym teście wyszło mi że pobolewał mnie brzuch w terminie prawdopodobnego zagnieżdżenia tyle że ja wcześniej myślałam że to @ idzie i spałam już z podpaską na wszelki wypadek.

w ogóle nie wiem co to za książki tu rzucacie, ja kocham szwedzkie kryminały i czytam nałogowo :)

12 lata 10 miesiąc temu #746308 przez Asia K
O kurna Chudzinka ale mnie zadziwiasz :D poszukałas tego ??????

Anusia ja tez nic z plamien nie mialam w okresie implantacji. Mialam tylko brązowe cos w dniu niedostania @ jak se pogrzebałam :p
Aaaa i pamietam ze jakies 5-7 dni po owu mnie pobolewał brzuch - pisalam tu nawet o tym - sadze ze wtedy byla implamtacja ale plamien nie mialam

Agnila - cycki se zostaw - jeszcze sie przydadzą

12 lata 10 miesiąc temu #746312 przez Kaś_O

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

12 lata 10 miesiąc temu #746320 przez anuuuusia
Asia K no Chudzinka się zawzięła i poszukała :laugh: Ale ja też :lol: Ty też jesteś z tych "grzebiących"? Agnilla też chyba lubi :P

No mnie brzuch i jajka pobolewały jak nigdy w tym cyklu, ale cały czas podkreślam, że jestem na ziołowym wspomagaczu i próbuję sobie nie dobierać niczego do głowy, bo się zawiodę po raz kolejny...

Kaś_O oczywiście, że nie da się nie myśleć. No chyba, że ktoś pracuje intensywnie po 12 godzin, wraca do chaty i pada na pysk, żeby rano znowu wstać do roboty. Ja próbowałam się "wyłączyć" z tego wszystkiego, ale nigdy do końca mi się to nie udało. Bo jak ja mam w życiu cel, to mu się poświęcam na maksa. I cały czas główkuje: co tu jeszcze można zrobić? Co ulepszyć? Jak wspomóc?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka