BezpiecznaCiaza112023

Pare miesiecy staran i nic, walczymy dalej! :)

10 lata 3 miesiąc temu #955620 przez Karolincia
Ja się w nocy codziennie budzę ostatnio przynajmniej ze 2-3 razy, a to siku, a to piciu, a to sie kręcę i nie mogę sobie dobrej pozycji do spania znaleźć ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #955631 przez Sophie25
Hej babeczki ! :*

KArolincia zaczyna sie coraz wiekszy dyskomfort w spaniu i sikanie pamietam to :D hihi ale juz blizej niz dalej kochana :*

NAtB piekny pokoik i widac jak slicznie chłopięco urzadzony :*
NatB ale mi szkoda tekj dziewczyny matkooo :( Zeby wiedziały i nie pomogły nie dały wsparcia no matko tej dziewczynie trzeba było pomoc dobrze ze sie wygadała Tobire popłakała to jej napewno pomgło :( Taka depresja poporodowa jest niebezpieczna wtedy trzeba uwazac i wspierac te polozne powinny duzo wsparcia dawac pomagac ...
Pamietam jak jedna sie wydzierała na mnie a ja mowie ze mała nie chwyci piersi bo mam wklęsłe brodawki a zapełnione tsrasznie były i niedawałam sobie rady dopiero sama w domu sie uporałam z tym ...

No moja to istny huragan córa maluje wszystko i juz jej kacik przypomina wysypisko hah :D teraz zabawki sa w salonie :P

10 lata 3 miesiąc temu #955634 przez natB
Ossszzz kurde :D Sophie Ty tak Zośce pozwalasz :D... kurka molek podziwiam :D.. ja nie pozwalam, żeby łaził z kredkami :P... siedzi w foteliku i koloruje, jak nie to wylot z fotelika i idzie dalej buszować :P

10 lata 3 miesiąc temu #955668 przez Karolincia
Sophie - Hahahaha :D :D Zofija istna demolka :D :D Jaka Wariatka Mała z niej :D Picasso rośnie jak sie patrzy :D

10 lata 3 miesiąc temu #955678 przez kasia085
Nadrobilam 78 postow:-) ufff...
Impreza super, choc do konca nie moglam sie wyluzowac bo myslam o malym. Wrocilismy o 1 a od 2 maly jeczal bo wyszedl mu koleny zab. Mamy juz cale 13 sztuk:-)
Teraz mielismy troszke stresu bo za nami operacja mojego taty i tesciowej. Juz po wszystkim. Tata w domu a tesciowa jeszcze w szpitalu. Wlasnie gotuje jej obiadek zeby zjadla cos normalnego.
Jasiunio od wczoraj mowi nu-nu-nu i grozi mi paluszkiem jak na niego krzxykne:-) i rozbraja mnie tym i od razu zlosc mija.
Nat nie przejmuj sie. Pisalam Ci na fb
Sophie ale z Zosi agentkja
Emi wypoczniecie sobie:-)
AnaSylv glowka do gory- bedzie dobrze.
Karolinka juz cvoraz blizej. Ja polecam laktator. Dla mnie byl niezbedny zaraz po urodzeniu malkego. Bo mialam tyle mleczka ze Jas nie dawal rade.
Straszna histyoria Nat - ale nie dzxiwie sie. Depresdja to cvos strasznego. Wczoraj ogladalam Baby Blues i wstzasnal mna ten film.

10 lata 3 miesiąc temu #955690 przez Karolincia
Kasia - Witaj Kochana !!! :*
Cały czas myślałam o Tobie i jak wrażenia po imprezie :) No proszę jak na pierwsze wyjście po takiej przerwie to długo byliście :) Bardzo fajnie :) :)
Hoho to niezły zbiór ząbków Jasiulek ma :)
Ojj...dobrze że z Tata i Teściowa wszystko dobrze :( Życzę im szybkiego powrotu do zdrowia :)
Hehehe nu-nu-nu :) :) Cwaniak Mały :) Mamie grozić paluszkiem? :) Rozkręca się Jasiulek :)
Polecasz film Baby Blues? To chyba i ja się skuszę i obejrzę :)

10 lata 3 miesiąc temu #955704 przez Karolincia
Zrobiłam serniczek na zimno na herbatnikowym spodzie na to masa serowa z brzoskwiniami i rodzynkami na to masa serowa z kakao tez z brzoskwiniami i rodzynkami na to owoce brzoskwinie pomarancze i banan i na to galaretka :) ZAPRASZAM !!! :)

10 lata 3 miesiąc temu #955774 przez kasia085
Karolinka absolutnie nie ogladaj teraz tego. Ja nie moglam po nim zasnac i nie potzrebne Ci teraz takie stresy. Moze w przyszlosci jak Lilcia bedzie starsza.

10 lata 3 miesiąc temu #955821 przez Karolincia
Kasiu Dobrze nie bede ogladac tego filmu teraz :) Jak Jasiulek sie czuje ? Kiedy planujecie sie starac o rodzenstwo dla Niego? :)

10 lata 3 miesiąc temu #955827 przez kasia085
Kochana gdyby nie moja praca to napewno juz bysmy sie starali. Ale musze wrocic i troszke popracowac bo mam dobra prace i nie chce jej stracic. Mysle ze za jakis rok zaczniemy sie starac. Jasio jak narazie super. Pociecha z niego niesamowita. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, kazdy dzien przynosi cos nowego i kocham sie budzic obok niego:-)

10 lata 3 miesiąc temu #955830 przez emilia1410
A ja dzis okresa dostalam:( moze nie jest mi dane na dziecko no;( ehh
karolinciao tez bym serniczek zjadla. Bardo ladne lozeczko
.natb ale ladny pokojik.
kasiaa gdzie pracujesz jako kto?

10 lata 3 miesiąc temu #955838 przez Karolincia
Kasia - Jesli masz dobra prace to pewnie ze trzeva zrobic tak jak piszesz :)
Ojj wyobrazam sobie jakie to cudowne budzic sie kolo Najwiekszego Skarbka na swiecie juz niedlugo sama sie przekonam :)

Emilia - To zapraszam na serniczek i kawke :) A nie mow tak !! Na kazdego przyjdzie czas :)

10 lata 3 miesiąc temu #955848 przez Karolincia
Kobietki u Was też tak wieje?? :(

10 lata 3 miesiąc temu #955854 przez natB
Kasia dzięki wiem wiem :) staram się nie myśleć o niczym innym niż Wład, praca, rodzina :)

Emilia a Ty próbowałaś z testami owu? jesteś w stanie wyczuć kiedyś ma owu? Ja już zamówiłam 50 sztuk :P w gratisie były ciążowe... i zaczynam niedługo z nimi przygodę hehe :P:P

Film Baby blues? kurczę nie słyszałam o nim, chyba muszę sobie obejrzeć...

Dziś jedziemy do znajomych, gdzie koleżanka jest w ciąży, druga kumpela urodziła 2 dni temu :D... wczoraj z nią rozmawiałam, o mały włos nie urodziłabym w domu haha :D... położne (w Norwegii bo tam mieszka) kazały jej czekać na skurcze co 5-6 min, a ona pojechała wcześniej do szpitala... weszła na sale porodową i urodziła po 10 min haha :D... miała rozwarcie 4 cm, potem chlusnęły jej wody i już było 10 min... pozycja wertykalna i heja :D mała była na świecie normalnie była mega zdzwiona, jak urodziła i nie wiedziała, co ma zrobić haha :D... pierwsza córeczka Jagódka 3 kg, 48 cm :D śliczniutka i zdrowiutka :D także Karolincia takiego porodu kochana Tobie życzę :*

No aura ciążowa w koło mnie, oby może na mnie przeszło hehe i na EmilcieSophieAnaSylv :D...

A Wład jest nieziemski :)... jesteśmy na etapie pokazywania części ciała :), lubi się sam czesać :).. baba mama tata i inne słowa na porządku dziennym.. robi ajka, tuli tuli... hehe... niu niu nie pokazuje, bo ja w sumie nie robię niu niu... a tak łazi i broi, zabawki poszły w kąt... najchętniej robi porządki w naszej sypialni, albo u siebie w pokoju... wie, że nie może otwierać szafek, więc w sumie jak próbuje popatrzę na niego i idzie dalej... z koszyczków (które są pod przewijakiem) wyciąga wszystko, co się da, ale stara się później to odłożyć, jak mu każe... no i jak znajdzie moje okulary to mi je przynosi i każe założyć haha :P... nooo lecę szykować obiad,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
i jedziemy bo czeka nas prawie 2 h podróż...

10 lata 3 miesiąc temu #955857 przez natB
Karolincia u nas mega wieje, a ja się takiej wichury bardzo boję... mam milion myśli i problemy ze spaniem :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka