- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
sie rozwijal, poznal inne dzieci, uczyl sie niezaleznosci, rozwijal socjalnie. kilka godzin mu nie zaszkodzi a i Ty bedziesz miala dla siebie chwile wytchnienia! TO BYLA BARDZO DOBRA DECYZJA.
Co do tej Pani to chyba sie wszystkie zgadzamy ze juz jej nie lubimy i ma dzieci czy nie to naszym forum nie ma czego szukac

tak wiec gumis nie tylko ryanek przechodzi przez ciezkie dowiadczenie i okres adaptacyjny ale Ty tez. i to jest ok. BEDZIE DOBRZE!
A dzisiaj akurat gadalam z kolezanka z pracy ktorej synek juz od roku w zlobku i ona mi uratowala dzisiaj zycie. mianowicie pisalam Wam ze Zosia na mnie zla po zlobku. ja w srodku sobie juz myslalam ze ja zawodze, ze ona mnie na pewno przestaje kochac, itd, itp. powiedzialam to tej kolezance i ona powiedziala ze jej synek zachowywal sie tak samo!!! boze myslalam ze ja po stopach zaczne calowac bo myslalam ze to ja tylko taka wyrodna matka a to wszystkie dzieci i wszystkie mamy przechodza ciezki okres na poczatku. no i dala mi 2 zlote rady. 1. w srodku boli - to jest fakt ALE jesli zaakceptujemy sytuacje i pokazemy dziecku ze to co sie dzieje jest normalne to ono nam zaufa i bedzie sie cieszylo. a nie jak ja wczoraj w srodku rozpacz a na zewnatrz przyklejony usmiech. zosia to wyczula.. trzeba dac nam sobie wszystkim czas i bedzie dobrze. no i 2 rada. jak wchodzisz do zlobka to zawsze najpierw do dziecka a potem gadanie z nauczycielem. boze jakie to wazne! ja wczoraj podeszlam najpierw do pani bo byla blizej i zosia mnie zobaczyla i zaczela plakac.. a dzisiaj i wczesniej polecialam do niej i od razu inna mina. ta kolezanka mi mowila ze jak np skupila swoja uwage na kims a nie jej synku to on umial przez 2h siedziec smutny i sie na nia nie patrzec.. roczne dziecko..
boze sorry ze taki wywod ale chcialam sie z wami tym podzielic..
gumis badz pozytywna, w stosunku do tej pani tez bo ryanek wyczuwa twoje emocje.. daj pani szanse i z nia wspolpracuj dla ryanka xxxx
anuskka astmie tez mowimy akyyysz!!!!!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gumis- ja pitole-rzeczywiscie trafila Ci sie chyba jakas sfrustrowana Pani w tym zlobku.Jeszcze nie spotkalam dziecka ktore potrafi sie skupic bardzo dlugo na jednej czynnosci(no moze z wyjatkiem placzu i spania

Agathe to Ty teraz slomiana wdowa?No i gratuluje nastawienia co do zlobka i postepow...
Annaem co ja czytam??? Czyli mamay sie spodziewac niedlugo staranek

Milenka dzis pol drogi do zlobka zalosnie poplakiwala i wolala na zmiane Ize i Norberta(smialismy sie ze to takie wolanie - Iza ,Nobi ratujcie ,bo rodzice znow mnie chca w zlobku zostawic).
A rano jak wstala zjadla troche,zaczela kaszlec(nadal ja meczy) i mowi spokojnie ze Niunia chce wymiotowac. I wyobrazcie sobie ze spokojnie poszlysmy do lazienki-Milenka bez zadnych nerwow ,afer nachylila sie do kibelka i zwrocila

Ja zostaje dzis w domu drugi dzien. Nie czuje sie na silach jechac do pracy. Sama nie wiem czy jest mi lepiej ,czy nie

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a do ktorej w zlobku?
no ja jestem slomiana wdowa ale eRek dzisiaj w nocy wraca.
od dwoch dni w nocy (Zosia spala ze mna) przecieka jej pielucha!! tak jakby nie lapala siku. normalnie takie siku dzis w nocy zrobila ze moja pizama cala mokra. tzn ze cos nie tak z pielucha czy ze juz nastepny numer pieluchy mam kupic

oddalam ja w zlobku i zaczela plakac. i te oczy - mamo czemu?!!?

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Milus sie wczoraj zsiusiala w zlobku i dzis rano w domku.
Nie wim to Ty pisalas czy Gumis ze zle maluch spi w nocy? Niunia tez dzis budzila sie z placzem

Biedna Zosia-znam ten wzrok

Milenka jest od 9-16. A Zosia i Ryanek?
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Zosia w zlobku od 8.30 do 16.30.
moglabym ja juz o 16 odbierac ale nie pozwalaja. mozna o 15 a potem o 16.30 otwieraja drzwi..w sumie im sie nie dziwie jakby kazdy tak przychodzil o ktorej chcial to by im ciezko sie tam bylo zorganizowac.
Anuskka a pracujesz codziennie? ciagle w tych przerobkach? czy cos innego znalazlas i mnie ominelo?
A mi sie dzisiaj przypomnialo ze od kilku tygodni nie biore tabletek

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja nadal w przerobkach-wyslalam pare odpowiedzi na ofrty-ale cisza. Moze z drugiej strony nie powinnam narzekac-bo tutaj przynajmniej moge sie dogadac co do godzin,czy jak dzis nie pojde-odrobic w innym terminie.
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale jestem wsciekla. Odmowili mi wydania wizy do usa.. Nie wiem czy jest wogole sens ubiegania sie jeszcze raz. Bilety i hotel mamy juz oplacone i musimy sie dowiedziec czy wrazie czego da sie to wszystko odwola .
Ale popsuli mi humor.
Sorry ze tylko tak od siebie ale jestem totalnie wkurzana i nic mi sie nie chce.
Anusska to sie zgadamy wieczorkiem
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
my tez chcemy w przyszlym roku do nowego jorku w podroz poslubna. bylam pewna ze wiza to tylko formalnosc.
bardzo mi przykro ale musisz byc zla!!!
a ja myslalam ze jak sie karmi piersia i nie ma okresu to sie w ciaze nie zajdzie

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agathe-wiesz to nie regula-ale uwazaj jak jeszcze chcesz poczekac z ciaza

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

jestem w szoku z ta wiza i sie teraz martwie ze i ja nie dostane.
no no fajny ten krazek. a lekarz go wsadza czy jak? i nie czuc go?
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano
My rowniez planujemy podroz do NY za rok, do brata mojego mena i jestem bardzo zaskoczona ta odmowa wizy. Niby Polska jest na dobrej drodze na zniesienia wiz do Stanow, wiec jak nie teraz to moze jeszcze sie uda w przyszlym roku np. Chociaz z tymi wizami to jest jedna wielka polsko-amerykanska story ktora pewnie po raz kolejny bez happy endu;(
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ale Ci fajnie ze mieszkasz blisko Sagrady! masz blisko do sklepu PL i kabanosow

- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kinga a pokaz nam Maxia-porfa

A moja astma przeszla w infekcje-nosz kurna

Edit: Jezu jak dobrze ze nie wiem co to prawdziwe kolki u niemowlaczka....