- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
anuskka a u Was?
u nas dzisiaj ok, Zosia na pianinku grala jak po nia przyszlam

ja juz wrocilam do swiata zywych ale antybiotyk wcinam dalej, musze sie do konca wyleczyc bo jak nie to znowu zaraz bede chora.
kasiah bawcie sie dobrze z rodzinka.
my w wkend pojechalismy obejrzec miejsce na slub i bylo super ale jedzenie niedobre

www.calble.com/canalzina/
szukamy dalej..
oj Zosia, bede jutro buzi!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agathe sliczne miejsce na slub.I co bedziecie sciagac jedzenie z innego miejsca,czy szukacie dalej ?
Ciesze sie ze juz lepiej sie czujesz

Kasiah no jak sie mozna nudzic z taka wesola Pszczoleczka

Bedziemy pocieszac-mozesz byc spokojna

Gumis u nas tez noce koszmarne wrocily. Juz nie wiem czy to reakcja na zlobek,czy przez kaszel....Pewnie jedno i drugie.
Ucaluj Ryanka ode mnie,a jak po szczepieniu?
U nas powtorka z rozrywki. Milenka znow koszmarnie kaszle ,wymiotuje w nocy-spokoj byl jedynie pare dni.Schudla mi biedna

No nic pora do roboty-milego dnia laski
Kinga jak tam Max-juz zdrowszy?
Alez nas tu malo zostalo. Toska gdzie jestes???
- gumis24
-
Autor
- Wylogowany
- rozmowna
-
- www.costa-brava-blog.blogspot.com.es

Agathe piekne to miejsce..ah slub,przygotowania..jakie to ekscytujace..macie juz date wyznaczina?Zosik juz lepiej?madra dziewczynka!:)a nadal placze jak ja odprowadzacie?
Anuskka a bylas u innego lekarza?cos mnie niepokoja te wymioty Milenki?troche to juz trwa...moze dlatego tak ciezko jest jej z tym zlobkiem..zmeczona ,forma nie najlepsza pewnie wolalaby siedziec wtulona w mame caly dzien..
Ryanek juz lepiej to jest nadal placze jak go odbieram ( z radosci) i jak oddaje (ze smutku)..dzis juz poznal drzwi i wiedzial co sie swieci wiec ryczal zawczasu...ale jak po niego przychodze to taki rozbawiony ,widac ze milo spedza czas i oczka nie zaplakane jak 1 dnia wiec chyba coraz lepiej..a te niecale 3 godzinki leca nawet nie wiadomo kiedy..;)w nocy (odpukac

Kasiah bedziemy pocieszac kazdy maluszek jest inny i inaczej to przechodzi

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gumis u mnie dzis droga do zlobka spoko.Milenka pytala tylko czy mama przyjdzie po nia,ale juz w sali rozkleila sie kompletnie

Pani sie smieje,ze z Milenki jest cwaniara. Przy obiedzie je ladnie do momentu kiedy widzi ze przynosza deser. Od razu zostawia jedzenie i ona chce owocka,czy co tam maja. Wczoraj zamiast drugiego dania zjadla 2 banany,a przedwczoraj 2 porcje arbuza

I uwaga -zaczynamy radzic sobie z buntem

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

Bilet kupiony na 15 grudnia

Dziewczyny! Jesteście takie wszystkie dzielne z tym żłobkiem !

No ale nic, troski odkładam na bok

Kiniak - witaj na forum

Anuskka - biednusia Milenka, mam nadzieję, że już jej się poprawiło i nie wymiotuje

Kasiah - oglądałam filmik - PSZCZOŁA cudowna

Agathe - ładne miejsce na ślub - sielsko tam

Gumis - dobrze, ze zmienilas żłobek... z tego co pisałaś wcześniej, to pani jakaś mało wyrozumiała była w tym poprzednim... przecież taka pierwsza rozłąka to ogromne przeżycie i dla maluszka i dla mamy... trzeba mieć dużo cierpliwości! ale fajnie, że Ryanek już coraz lepiej sobie daje radę

Ok, muszę już wychodzić, bo się umówiłam z koleżanką na spacerek i z maluchami. Potem coś skrobnę jeszcze. MIŁEGO DNIA

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

w pracy mnie chyba klimatyzator dobil wrr no ale nie moge zakazac innym zeby go nie wlaczali.
tak wiec znowu jestem cala chora bylam u lekarza i pobrali mi krew.
Vero! fajnie ze wracasz:) widze ze Jamalek ma dwa zeby hihi gratulacje!!
My dalej szukamy czegos w barcelonskich gorach ale fajnie sa tez niektore restaracje przy plazy. tylko plaza morze woda przyplywa odplywa takie to niestale a malzenstwo ma byc stale i solidne jak gory

kupilam bilet na swieta i lecimy do Polszy 11 grudnia YUUUUUUPI!!!!!!!!!!
anuskka Milenka to jest gwiazda numer jeden. a jak z hiszpanskim? nie ma problemu? wie to to inny jezyk?
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pszczola spi to zagladam.
Agathe sliczne miejsce na slub. Ale skoro jedzenie niedobre to lepiej dalej szukac. W okolicach barcelony napewno jest duzo slicznych miejsc na slub. Na pewno cos znajdziecie
Aj tam takie glupie gadanie otym morzu, ma byc slicznie i tyle a to czy malzenstwo bedzie stale to na to trzeba pracowac caly czas, przesady tutaj nic do tego nie maja. A w gora zdarzaja sie lawiny, ktore sieja zniszczenia

Gatita moja tez biega jak szalona a jak sie rozpedzi to ciezko ja dogonic.
Ale on jest cudny ten Jamalek, a jaka ma czape bombowa
No wlasnie Anuskka jak tam Milenka sobie z hiszpanskim radzi?
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Anuskka wnioskuje ze milenka mowi po polsku wiecej niz po hiszpansku?? moja carolcia wszystkie slowka jakie mowi to po hiszpansku ale rozumie obydwa jezyki.
Agathe sliczne miejsce na slub

gatita super ze babcia przyjedzie jak zaczniesz prace no i super ze wracasz do hiszpani i do nas

ucalujcie dziewczyny wszystkie dzieciaczki i zdrowka zyczymy zmykam spac bo jutro do pracy noi ale juz piatek i weekend

- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
padam na pysk,nie wiem zupelnie co mialam napisac.
Sprawdzil sie moj scenariusz. Milenka przestala wolac na nocnik

Z pozytywnych rzeczy to pani mowi ze Milenka placze tylko jak sie ze mna zegna i wystarczy ze zamkne drzwi i juz do samego konca jest super,ze uwielbia rozne zabawy grupowe,zaczyna lepiej jesc....
Gatita to fajnie ze decyzja podjeta.No i nasz najmniejszy skarbus juz roczek skonczy-niesamowite.Jaki on cudny w tej czapie-

A Ty bodajze robilas sie na blond? Foto plisssss

Agathe w zadne przesady nie wierzyc mi tu prosze

Zosi buziaczka od ciotki i Milenki-niech nie choruje bidusia-kurcze musialo i ja zlapac...

Kamila noooooo to gratulejszyn ziecia

Milenka mowi po polsku. Ale lapie w zlobku slowka i zwroty. Pani jej mowi ,daj calusa Cristinie, Milenka daje, Chodz do lazienki-Milenka daje jej reke i ida. Ostatnio Cristina nauczyla ja zwrotu Quien es? i Milenka super odpowiada . Teraz zaczyna tez podspiewywac to co w zlobku,czy bawic sie,wiec mysle ze moze troszke juz rozumie,a mowienie przyjdzie z czasem
Ok spadam . Milego weekendu wszystkim
- Kiniak
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Maximiliano
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Anuskka - nie wiem jak jest u Was w żłobku, ale w tym, w którym był Jamal były 3 grupy - 1 leżąco-pełzająca i 2 chodzące podzielone ze względu na A) dzieci siusiające w pieluchę B ) dzieci siusiające już do WC .. może dlatego, że inne dzieci w Milenki grupie siusiają w pieluchę, to ona też znowu zaczęła?
Ale i tak kochana jest Milenka, super, że już się przyzwyczaja, pewnie niedługo będzie się sama cieszyła, że idzie do żłobka, do dzieci

aaa i specjalnie dla Ciebie:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale szczerze to już mam dosyć blondu, czuję się jak taka słodka-idiotka

Kasiah - no ja też się naganiam teraz za Jamim, aż tęsknie za czasami jak spokojnie leżał

Agathe - no właśnie, dziewczyny dobrze mówią (polać im!

no i pani przedszkolanka WYKRAKAŁA - niech Zosinek szybko wraca do zdrowia!

Kiniak - zdrówka dla Maxia !
Lecę spać, bo jakaś przemęczona jestem, pogoda w Polsce MASAKRA... temperatura w nocy schodzi już poniżej zera... dobrze, że kaloryfery grzeją

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
kiniak jejku ale Cie podziwiam ciaza, synek. medal dla Ciebie ze dajesz sobie ze wszystkim rade. brzuch wiekszy niz w pierwszej ciazy heh u mnie to byloby niemozliwe. mialam najwiekszy brzuch na swiecie

u nas po goraczce u Zosi a ja nadal sredniawka. zrobilam krew i wyszlo mi wysokie OB tak wiec wiecej badan musialam porobic. w srode wyniki.
Zosia ma nadal kaszel, lekarz mowil ze to od kataru i oskrzela wolne ale teraz ten kaszel inaczej brzmi wiec nie wiem kurcze co robic, zweryfikuje sie jutro w zlobku jak zadzwonia po 15min zeby ja odebrac,,
dzisiaj mam leniwy dzien. eRek caly dom posprzatal a mi sie nic nie chce. im mniej robie tym mniej mi sie chce a jak jestem na 120% obrotach to i na wiecej mam sile