BezpiecznaCiaza112023

spacerówka

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #320980 przez Agusiak
dziewczynki a czy któraś z Was miała, ma lub zamierza mieć któryś z tych wózków i może podzielić się opiniami na ich temat? :)

KOOCHI WHOOSH

Widziałam go na ulicy tej zimy i świetnie sobie radził na śniegu i małych zaspach.

Lub HAUCK Capri 11

Będę wdzięczna za każdą opinię.
Pozdrawiam :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #322196 przez justyna84
Mam zamiar kupywac wozek ale bardziej laske taka do 500 zl

A z drugiej strony tak sie zastanawiam czy bedzie mi ona chociaz potrzebna obecnie mam wozek 2 w 1 troszke jest ciezki! tylko czy jak dzicko podrosnie zacznei chodzic to ile ja nia bede jezdzic :unsure: . Niech sie wypowiedza mamy doswiadczone :unsure:

13 lata 10 miesiąc temu #322429 przez martela89
Miałam wózek 3w1 ale czym moja małą była większa tym wózek cięższy i miał wąskie siedzisko,więc wymieniłam na małą spacerówkę i jestem mega zadowolona,miała jeździ w niej odkąd miała 7-8mc ,a teraz ma 1,5 roku i już coraz rzadziej :)

[url=http://vanessa-.aguagu.pl][img]http://vanessa-.aguagu.pl/suwaczek/suwak2/a.png[/url]

13 lata 10 miesiąc temu #325770 przez Agusiak
dziewczynki kupiłam w końcu taki wózeczek i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Jakby któraś miała pytania to służę pomocą :)

Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #327634 przez natmur11
a ja znow zmienilam spacerowke na coneco flash. Super wozek. najlepszy jaki mialam do tej pory. POLECAM

13 lata 10 miesiąc temu #328021 przez taakamama
Hej Dziewczyny ma może któraś albo wie coś na temat tego wózka
Easy Go LOOP
dostaliśmy dla Floriana taki tz. wujek już kupił ale jeszcze nie przywiózł :silly:
allegro.pl/wozek-easy-go-loop-easygo-lop...lka-i2187050567.html
Czytałam opinie ale są tak sprzeczne że głowa boli :huh:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #343274 przez basiaz
Dziewczyny, czy ktoras z Was ma moze wozeczek x-lander x a?

czy moglybyscie sie podzielic swoimi opiniami?? bardzo prosze :)

wlasnie zastanawiam sie nad kupnem xlandera xa z kolekcji z zeszlego roku - bo sa teraz nizsze ceny w porownaniu do kolekcji 2012 tansze o ok 600 zl ;)

prosze napiszcie jesli wiecie czy ten wozek jest fajny? jak sie prowadzi? jak sie sklada? czy latwo?

a tak na marginesie , ktory kolor Wam sie podoba najbardziej? :)

dostepne sa jeszcze takie: enerty, forest, desert

1.
http://www.tylkomarkowe.pl/kupic_img/89/p_x_img-1302509696851661-wozki-spacerowe-x-lander-x-a-forest

2.

3.
http://nokautimg2.pl/p-18-ea-18eaaf883b6a5cdc38efda8c2cd25619500x500/x-lander-wozek-spacerowy-xa-des

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #343275 przez basiaz
http://www.tylkomarkowe.pl/kupic_img/89/p_x_img-1302509696851661-wozki-spacerowe-x-lander-x-a-forest

forest

13 lata 9 miesiąc temu #343428 przez Martynka__89
My naszego Jumpera X zmieniliśmy na Baby design sprint.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 9 miesiąc temu #343597 przez sylka
Też właśnie przesiedliśmy się do Baby design sprint.

13 lata 9 miesiąc temu #343672 przez Martynka__89
Sylka i jak wrażenia ? Kubuś zadowolony ?

13 lata 9 miesiąc temu #343693 przez sylka
Zadowolony, wózkiem już kiedyś trochę jeździliśmy jak Kuba był malutki wiec testowany był :) Kupiłam go przede wszystkim ze względu na większe koła niż w standardowych spacerówkach. Super sie prowadzi, zwrotny, mały siedzi jak król :) Co dla mnie ważnie nie ma regulacji na pasach która w wózku 2w1 doprowadzała mnie do szału. Teraz jak Kuba zasnie w czasie spaceru 1 ręka obniżam oparcie :) a i lżej prowadzić ten wózek przy chodzącym dziecku. Czasami denerwuje mnie ta poprzeczka łącząca stelaz w koszu szczególnie jak wkładam coś wiekszego :P A jak Twoje wrażenia Martynka, Mateuszek zadowolony?

13 lata 9 miesiąc temu #343747 przez Martynka__89
Mateuszek jest posiadaczem Sprintu od piątku, Sam go sobie wybrał :) A my rodzice postanowiliśmy sprawdzić ten model ze względu na m.in. koła, kosz, duże siedzisko, pałąk dla dziecka a nie tacka, bardzo wygodna za to jest tacka rodzica :) a i podnóżek jest wygodny i fajnie się składa. Jest dużo lżejszy od spacerówki z jumpera i mimo że w koszu jest rurka ciesze się że mam taki łatwy i przyjemny dostęp,a i kosz jest naprawdę olbrzymi :) Niestety z wózka którego wcześniej korzystaliśmy nie miałam dostępy do kosza, a jest strasznie przydatny. Masze rację bardzo fajnie się rozkłada do leżenia, ale Mateuszek jeszcze nie wypróbował spania ;) Fajnie jest to że wózek składa się cały, a nie jak w wózkach 2w1 czy 3w1 trzeba odpiąć spacerówkę i dopiero potem można złożyć stelaż. Super sprawą jest też ta wkładko-poduszka dla dziecka, łatwo ją ściągnąć i wyprać :) A parę minusów też uchwyciłam :P nie ma takiej amortyzacji jak w jumperze, hamulec trzeba się wprawić w hamowanie, daszek trochę krótki jest, pająk jest bardzo wysoko, bardzo szeroki jest wózek i ciężko jest przejechać przez futrynę w korytarzowych drzwiach, hm... Na razie posiadamy go krótki okres i ciężko jest jeszcze tak konkretnie napisać. Trudno jest się przestawić z pompowanych kół na piankowe. My z Mateuszek uwielbiamy dalekie i długie spacery, a w naszej miejscowości teren można znaleźć każdy :) Ogólnie jestem zadowolona i uważam że Mateuszek też, potrafi Sam do niego wejść i z niego zejść. Jak tylko idziemy w stronę wózka już pojawia się uśmiech :) Pozdrawiamy a poprosiłam bym Kubusia o zdjęcie w wózeczku :) My też umieścimy. Pozdrawiam.

13 lata 9 miesiąc temu #343782 przez sylka
Masz rację co do materacyka ja przekładałam go nawet do naszej spacerówki czy gondoli jak Kubus był malutki :) Tacka dla rodzica jest fajnym schowkiem na klucze czy komórkę i jakies drobniaki :) Kuba też sam do niego wchodzi a jak już siedzi to co pierwsze celuje by zapiąć pałąk a ja zapinam mu pasy :) Zdjęcie napewno umieszczę jak tylko zrobię

13 lata 9 miesiąc temu #343824 przez MagdaM
My mamy spacerowki 2. U rodzicow zostala spacerowka z wozka 2w1 - Tako Warrior. Co do samej spacerowki to narazie brak minusow :) Ogromnym plusem sa dla mnie mozliwosc ustawienia spacerowki przodem lub tylem do kierunku jazdy, rozkladane oparcie do pozycji lezacej i fajny system podnoszenia.
Czesciej natomiast korzystamy z Naszej spacerowki Espiro Magic. Plusy - pasy, budka wentylowana, rozkladany podnozek, waga, szybkie skladanie, siedziszko rozkladane na prawie lezaco
Minusy: brak mozliwosci zmiany kierunku jazdy spacerowki (dziecko widac tylko przez male okienko w budce), zaczyna piszczec kolko, nie podoba mi sie rozkladanie siedziska. A raczej jego podnoszenie - ciagnie sie za pasek...

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka