- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Maj 2010
Mamusie Maj 2010
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- W małych rączkach mieści się cała miłość.

noc u mnie minela srednio, tzn bez zadnego bolu, ale za to prawie nie przespana i co jeszcze dostalam jakies uczulenia na brzuchu i dekoldzie, probuje sie do lekarza dodzwonic i poprosic zeby mnie jak najszybciej przyjol, to swedzi jak diabli dlatego nie moglam spac.
W internecie wyczytalam jezeli jest krwisty to porod bedzie bardzo szybko.
w pochwie kluc mnie przestalo, a dzidzia praktycznie co godzine sie rusza na ok 3 minuty (niemam pojecia jak powinna sie w tych tygodniach ruszac)
torbe mam spakowana, choc wolalabym w domu byc, ale jak bedzie trzeba to trudno, nienawidze szpitali!! jak bylam mala to wystarczajaco sie wylezalam, bo jestem w w 8 msc urodzona...i ciagle jakies nowe chorubsko u mnie bylo.
Milego dnia odezwe sie jak bede wychodzic do lekarza
#To co moze byc najgorsze, moj lekarz przyjmuje dopiero od 6.04. zostaje mi tylko szpital bo w mojej miejscowosci nie ma zadnego innego ginekologa, kurcze!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Sądzę,że po porodzie najlepiej chodzić w sukienkach - w końcu trafiłyśmy na idealną porę roku. Oczywiście po domu w samej sukience bez żadnych majtek jednorazowych czy siatkowych - niech się wietrzy i szybciej goi :-D No ale na spacer raczej nie - nie daj Boże ktoś się zapomni i np. wiatr zawieje kieckę. Szok murowany :-D
Co do koszul, to słyszałam,że kopertówki szybko się rozchodzą i potem się rozłażą,co powoduje,że piersi są na wierzchu. Nie wiem ile jest w tym prawdy (może chodziło o te najgorsze jakościowo),bo w końcu gdyby były takie złe,to by ich nie sprzedawali. Ja jednak zainwestowałam w śliczne rozpinane na biuście. Kupiłam na giełdzie za grosze - a są prześliczne

Poza tym wczoraj zauważyłam,że zaczynają mi się robić rozstępy na biuście :-/ Mąż w głowę się postukał i powiedział,że nic nie widzi. Może i dobrze,że w tych sprawach nie jest znawcą. Gdybym nie powiedziała,że te czerwone paseczki na pośladkach to rozstępy,to nawet by ich nie zauważył :-D
Noc miałam całą przespaną i czuję się doskonale. Wręcz mam ochotę skakać z radości. Teraz biorę się za robotę,bo w domu mam taki bałagan,że aż wstyd. Najgorsze,że wczorajszą część dnia, w większości poświęciłam na zajadanie bez - teraz wszędzie leżą klejące okruszki,a o pościeli lepiej nie wspominać :-P
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i słonecznie

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No walsnie moja mama miala taka wysypke ale ona zaczela sie w 3 tc i skonczyla 3 tygodnie po porodzie. Nie mam pojecia czy tez pod koniec ciazy wystepuje, ale chwilami chce czegos dostac...
te krostki sa rozowawe male,niektore jak by w srodku mialy cos bialego, ale to takie uczulenie wystepuje z dnia na dzien, chociaz przed 2 tygodniami tez mialam, ale nie tyle i az tak nie swedzialy... ja ide sie polozyc moze usne,dobrze ze skurczy nie mam.
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zawsze jak mojego lakarza potrzebuje to ma wolne

- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- sloneczko
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
haha, ja jestem nieprzytomna- jak do tej pory nie miałam,żadnych problemów ze snem a dziś?! Zasnęłam o piątej rano i czuję się jak wypluty tofik. To pewnie dlatego że wczoraj dość dużo w ciągu dnia spałam... eh, spróbuję dziś nie spać w ciągu dnia zobaczę jak będzie w nocy;)
gold_butterfly- jak to?! tak po prostu szłaś i się przewróciłaś? Ja miałam czasem zachwiania rownowagi ale nie tak żeby się przewrócić. Uważaj! zrób sobie może jakieś zimne okłady:*
Słoneczko idziesz dziś do tego szpitala? Nie wiem co to za wysypka i nie doradzę Ci co z tym zrobić. O rumieniu słyszałam, ale nie mam pojęcia jak to się objawia i jak to załagodzić;/ Współczuję Ci:*
- gold_butterfly
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
- Otrzymane podziękowania: 24

no wchodzę, czytam i co??? same problemy.
sloneczko mam nadzieję, że to nic poważnego, może jakieś uczulenie na proszek, albo coś zjadłaś co Cie uczula.
gold_butterfly no Ty to się już nie wygłupiaj. Ty uważaj na siebie. A jeśli zimny okład nie pomaga może jakaś kąpiel dla rozluźnienia, ale tez niebezpieczna żebyś nie fiknęła podczas wchodzenia do wanny albo wychodzenia.
angela660 ja piję ciepłe mleko (szklanka) przed snem i dziś muszę się pochwalić spałam całą noc. Nawet do toalety nie wstałam, co uznałam za naprawdę duże osiągnięcie bo normalnie chodzę po 3-4 razy

- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
chodzę spać ok 2 i śpię do 10-11

- natmur11
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- angela660
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ja też chodzę spać koło 1-2 i wstaje między 9 a 11, ale dziś nie spałam do piątej i jeszcze się denerwowałam tym że nie mogę zasnąć;/ ale skurczów wczoraj nie miałam;p
Mały też był nie zadowolony, nie spał razem ze mną -lojalny synuś;p
Mam tylko nadzieję, że dziś będzie lepiej i jutro będę tryskała energią na zakupach;D